Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 51355136513751385139 ... 11917>
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:12

edvardd
насколько я понял, при желании можно
Нагадаємо, НБУ пропонував банкам "тимчасово утриматись від розподілу прибутків через виплату дивідендів щонайменше до липня 2020 року, аби установи мали додатковий запас міцності" (цитата).

Згодом регулятор уточнив, що рекомендує банкам утриматися від розподілу капіталу на виплату дивідендів, "допоки ефект від наслідків обмежень, спричинених поширенням коронавірусної хвороби можна буде оцінити детальніше" (цитата).
http://финбаланс.ком.юа/news/bank-akhm ... a-2019-rik

насколько я понял, желание есть у банков выплатить дивиденды, у других банков там суммы поболее - у сити 2 млрд, пумб 2 млрд и тд
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:22

hxbbgaf написав:
  Grand Touring написав:намекают, что ТАС также 450 млн собирается вывести
https://dubinsky.pro/news/bank-tigipko- ... otchetnost
https://dubinsky.pro/news/akkordbank-ma ... 40-mln-grn

Дубинский сейчас шатун. Пашет на беню.

Це було завжди, але, це погано чи ні для нас , ще треба обміркувати.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:24

prodigy написав: у нас своя свадьба, но 100-150млдр напечатанных денег наша экономика тоже не заметит
12 млн пенсионеров, из которых 8млн получают пенсию до 5к гривен
дайте этим пенсам на 1к, а 5к "материальной допомоги" (это 40 млрд гривен), поверьте никто не купил доллари, а если купять лекарства, продукты, кто-то погасит долги, то от печатания гривны будет 99% пользы

Чивоужтам, давайте раздадим всем жителям по 10к (это же "всего 400 млрд"), "купят лекарства, продукты, кто-то погасит долги" 8)
Если уж помогать, то тем, кто потерял работу из-за кризиса.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:26

Например, мотор банк принял решение о выплте дивидендов уже после рекомендации нбу, не затягивая, до 30 апреля
Мотор Банк виплатить майже 21 млн грн дивідендів

Таке рішення було прийняте акціонерами банку на загальних зборах 9 квітня та затверджено наглядовою радою Мотор Банку.

Строк виплати дивідендів - з 13 квітня до 30 квітня 2020р.; спосіб виплати дивідендів - через депозитарну систему; порядок виплати дивідендів - виплата всієї суми дивідендів у повному обсязі.

Ще 17 березня НБУ закликав банки утриматись від виплати дивідендів щонайменше до липня, а потім подовжив цей термін до жовтня 2020 року через ситуацію з коронавірусним карантином
https://finclub.net/ua/news/motor-bank- ... endiv.html
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:43

somilitark написав:Но это всё лирика,сдача валюты на Пасху закончилась,надеюсь хоть эмиссия не будет давить пока сильно на курс и посевная хоть как-то курс остановит от пике.
Людям,которые кричат,что евро и доллар овно,я тоже так думал до пришествия к штурвалу одного мародёра и бабы 200 в 2014-м,думаю сегодняшние "исполнители" ничем не лучше,так что пока товстый схудне,то бумага просто помрэ.

Та нічого ти не думав, коли це було?
Я одного не розумію, як так сталося, що ви думаєте, що в ваших коментарях хтось знайде користне?
Поки що Шукач більш мені до вподоби, бо він дуже близько до Правди , хоча теж не зовсім все знає, але тренд думок у нього завжди відповідає дійсності.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:49

Starikan написав:
  prodigy написав: у нас своя свадьба, но 100-150млдр напечатанных денег наша экономика тоже не заметит
12 млн пенсионеров, из которых 8млн получают пенсию до 5к гривен
дайте этим пенсам на 1к, а 5к "материальной допомоги" (это 40 млрд гривен), поверьте никто не купил доллари, а если купять лекарства, продукты, кто-то погасит долги, то от печатания гривны будет 99% пользы

Чивоужтам, давайте раздадим всем жителям по 10к (это же "всего 400 млрд"), "купят лекарства, продукты, кто-то погасит долги" 8)
Если уж помогать, то тем, кто потерял работу из-за кризиса.

Так нечего выплачивать,судя по писанине особо одарённых персонажей,карантин полезен и только на пользу идёт,всё работает на докарантинных оборотах,а сколько там в малом бизнесе и на базарах с кинотеатрами и в ресторанах,примерно 8 миллионов работающих,ерунда,все приспособились и кто хочет уже по 2 нормы прибыли даёт :lol: ,главное отбелить своё депо грндепо до августа с точкой безубыточности на уровне 26.3,а там уже поменяется пластинка,по факту звиздеца(((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 20:56

Trast написав:Та нічого ти не думав, коли це було?

Я с вами водку не пил,может пора с незнакомыми людьми быть на вы??

Верните короче Оксану,та намного умнее была этой учётки.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 21:08

Trast написав:
  somilitark написав:Но это всё лирика,сдача валюты на Пасху закончилась,надеюсь хоть эмиссия не будет давить пока сильно на курс и посевная хоть как-то курс остановит от пике.
Людям,которые кричат,что евро и доллар овно,я тоже так думал до пришествия к штурвалу одного мародёра и бабы 200 в 2014-м,думаю сегодняшние "исполнители" ничем не лучше,так что пока товстый схудне,то бумага просто помрэ.

Та нічого ти не думав, коли це було?
Я одного не розумію, як так сталося, що ви думаєте, що в ваших коментарях хтось знайде користне?
Поки що Шукач більш мені до вподоби, бо він дуже близько до Правди , хоча теж не зовсім все знає, але тренд думок у нього завжди відповідає дійсності.

Господи , какой же Вы "Умный".
Вы все знаете ?

Ну вот его (Искателя)я читаю с удовольствием , ну ,а что вы такого написали , что никто не знает?
Ну настолько вы помпезный ........ что прямо просматриваются голубые строки любви к себе.....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2020 21:25

orest написав:Воістинну Воскрес. Не конче приємно, мяко кажучи, бути прирівняним до "лику" персонажів, яких Ви озвучили. Спробую зробити висновки. А зараз коротко відповім на питання, які Ви задали. Я і так написав досить великий текст, який мало хто прочитав до кінця, ще там розписувати, хто і як працює (тим більше, всі чудово знають, хто як працює, навіть коли роблять вигляд, що ні. Я зараз не про Вас, а про монет з сомілітарками). Так, кінотеатри не працюють зараз зовсім, але це не смертельно, а щодо спортзалів: де ви бачили зал, який не бере оплату наперед? Спортлайф бере оплату на рік на перед, хтось на квартал, вони поки зовсім не відчувають жодних проблем. Щодо інтернет магазинів, а в чому проблеми їх відкрити? Це завдання вже під силу любому ІТішнику, навіть ще безбородому. :wink: Крім того, хто заборонив використовувати вже існуючі площадки як от Розетка, ОЛХ, ПРОМ, КАСТА і тд? А ще, у Львові дуууже багато магазинів-магазинчиків-навіть продавців з базарів успішно реалізовують свою продукцію через фейсбук з інстаграмом. Виявляється, цей інтернет-непотріб можна з величезною користю використовувати. Щодо асортименту, асортимент зараз максимально безболісний: сезону весна-осінь 2020. Це не зимове взуття чи кожухи з пуховиками, сезон реалізації яких дійсьно короткий. Щодо неофіційного працевлаштування, якраз в тому дописі я все і описав, треба працювати офіційно. Підімною зараз майже 500 чоловік у всіх найбільших містах України і всі офіційно і дддааалллеко не на мінімалці. З початку карантину найбільше роботи на підприємстві у відділу кадрів (саме так, не люблю того новомоднього айчари) та бухгалтерії адже звільнити нікого просто так не можна, а тепер тим більше. Більше того, навіть за власний рахунок не так просто когось відправити. Тому і завалені заявами на відпустку, наказами на роботу дистанційно і тд, адже є і багато з інших довколишніх містечок і сіл, які не можуть добратися, є і 60+ є і з групи ризику: діабет, серцеві захворювання. Наголошую ще раз, якщо оформлені офіційно, то ніхто зараз без засобів до існування не сидить, навіть в кінотеатрах і спорткомплексах. І ще до написаного в коментованому Вами повідомленні
Через пандемію коронавірусу і закриття кордонів страждають фермери Західної Європи. Для виконання сезонних робіт доводиться привозити гастарбайтерів чартерами.

https://24tv.ua/u_zahidniy_yevropi_gast ... i_n1328901
Маю знайомих в Німеччині, Польщі, Нідерландах, вони підтверджують, що сезонний врожай під загрозою через брак працівників. В такій ситуації ми б могли в рази збільшити експорт городини-овочів, але наші на херсонщині-миколаївщині-одещині все викидають на смітники, адже працювати є кому, але все начорно і якщо не продадуть вздовж дороги (бо базари закриті) то все, інші цивілізовані шляхи їм закриті, бо ні дозволів ні сертифікатів, ні гігієнічних висновків. Сумно...
Щодо того, що реально впливає на курс, я писав ось тут viewtopic.php?p=4938074#p4938074

Как же далеки вы от народа.
rollo

Подякував: 54 раз.
Подякували: 149 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2020 00:24

Trast написав:
  Вкладчик1234 написав:
  TylerTruman_ написав:П.С. хто думає, що обеспечив себе, тримаючи всі свої кАтлєти в типу крепких іноземних валютах, той дуже помиляється, на нинішній кризі долар та євро суттєво втратять в купівельній спроможност

Какие альтернативы?

Та він звідкілля знає?
Шось ляпнув, по хвилям еліота, але сам не зрозумів.

зайшов розлогінений, інакше вашого камента не побачив би (не даром в недругах знаходитесь), імхо, вам краще мовчати, розумніше будете виглядати,
... я займаюсь ТА, але метод хвильового аналізу точно не використовую, і взагалі-то в моєму постові було порівняння фундаментальних факторів, а не ТА, тому аби що ляпнули ви, і точно не зрозумівши суті написаного мною.

п.с. дякуючи таким кадрам, що приходять тільки розказувати про кого що думають, і загалом оффтопити, форум втрачає в якості, а також втрачає якісних форумчан.
TylerTruman_

Подякував: 10 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

#<1 ... 51355136513751385139 ... 11917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор