wild.tomcat написав:....... ну раз сам дід з трьох букв це сказав - ну значить так і є. повірте, не вам, ой як не вам, оцінювати рівень моєї освіти . ....... пишіть ще, академік перевчений, пардон, переосвічений.
Не буду уточнять словом из скольки букв можно назвать Вас. Но вообще-то, у меня красный диплом физфака ХГУ. Для Вас уточню - физфак это не физкультурный, а физический факультет и ХГУ это Харьковский госуниверситет. Не самое слабое образование. Объяснять Вам элементарные вещи я не нанимался. Всё ещё жду от Вас хоть одно сообщение по теме ветки.
P.s. Не доверяете мне, прочитайте чуть позже моего пост Starikana. Он действующий научный сотрудник одного из лучших физических институтов нашей страны.
не хотів мірятися, але вимусили. повірте я розумію різницю між фізкультурним (хоча такого факультету в межах університетів не зустрічав, хіба в педах якихось, от інфіз знаю, неподалік універу був ) та фізичним факультетом, в силу того, що сам закінчив у свій час останній не повірите, з відзнакою готовий надати вам свій номер диплому, якщо маєте де і як перевірити. номер свого надати готові?
пс я вам взагалі нічого не писав, я писав старікану. ви чого туди встряли? вас туди хтось запрошував - чи я чи старікан? щось не пригадую такого
ну це якщо про експериментальну фізику. але ще є теоретична, там, за великим рахунком, крім голови, нічого не потрібно звісно, добре, коли теорія підтримується експериментом та практикою, але ж...
Starikan, вот яркий образчик недообразованности. Полное непонимание того, что теоретик работает только на основании эксперимента и теория проверяется только экспериментом. Физика без эксперимента - не наука и превращается в богословие.
ну раз сам дід з трьох букв це сказав - ну значить так і є. повірте, не вам, ой як не вам, оцінювати рівень моєї освіти . а по допису - чи ви будете заперечувати той факт, що експерименту передує хоча б якесь теоретичне підгрунтя, ідея, розумієте, ідея, як і у всьому. і потім йде власне експеримент, в якому ви або її підвтерджуєте або спростовуєте. якщо ви не маєте твердого теоретичного підгрунтя, то про який експеримент може йти мова? що ви там збираєтеся доводити чи спростовувати? експеримент заради експерименту? просто щоб включити і погріти якимось дорогим приладом приміщення, і можливо після цього у вашу голову прийде якась геніальна ідея? а по простому - що було спочатку - теорія чи, ну для прикладу, різні прискорювачі? що фізики мали перевіряти на цих прискорювачах? існування яких таких частинок, якщо існування таких перед цим не було передбачено і обгрунтовано? пишіть ще, академік перевчений, пардон, переосвічений.
пс. ви напевно будете також заперечувати існування в академічних закладах окремих кафедр як експериментальної так і теоретичної фізики? при чому цей поділ існує ще з так коханого вами срср. дурні напевно були, раз так поділили.
fler написав:Давайте посмотрим медицинские бюджеты стран: Израиль – $11 млрд на 9 млн населения ($1222 на человека), в Украине – 4,4 млрд на 40 млн ($110). То есть в Израиле на одного пациента – в 10 раз больше денег. Государство Израиль влило $25 млрд в экономику. ... Больше читайте тут: https://gordonua.com/publications/izrai ... enohrzhtnk
Что вы хотели сказать этим постом? "Переселяйтесь в Израиль"?
Не переселяться надо, а брать пример Среди тех, кто читает этот форум, есть немало людей, приближенных к принимающим решения
Сомневаюсь что у них есть время читать писульки все эти. Максимум они читайют фейсбук.
fler написав:Давайте посмотрим медицинские бюджеты стран: Израиль – $11 млрд на 9 млн населения ($1222 на человека), в Украине – 4,4 млрд на 40 млн ($110). То есть в Израиле на одного пациента – в 10 раз больше денег. Государство Израиль влило $25 млрд в экономику. ... Больше читайте тут: https://gordonua.com/publications/izrai ... enohrzhtnk
Что вы хотели сказать этим постом? "Переселяйтесь в Израиль"?
Не переселяться надо, а брать пример Среди тех, кто читает этот форум, есть немало людей, приближенных к принимающим решения
Таке враження , що тільки ті хто не платить податків -знає на що і скільки виділяти.... У нас Бюджет+Пенсійний=приблизно 1000 млрд/40млн населення=приблизно25000 грн на людину=приблизно 900 доларів.... Хто винуватий в тому,що ми платимо на все 900 ,з яких 300 виділяємо на пенсії, 110 на медицину? Ізраїль-тільки Бюджет 81 млрд доларів/9 млн населення=9000 на людину з яких 1200 на медицину Що в Ізраїля,що в Україні від Бюджету 1/8 йде на медицину.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 19 кві, 2020 21:39, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Не переселяться надо, а брать пример Среди тех, кто читает этот форум, есть немало людей, приближенных к принимающим решения
Сомневаюсь что у них есть время читать писульки все эти. Максимум они читайют фейсбук.
А откуда, по-Вашему, наши умники, принимающие решения, черпают информацию В большинстве от приближенных и подчиненных, которые, начитавшись всего подряд, готовят для них сногсшибательные варианты Я уверена, что они тут есть, и, кроме того, многие форумчане общаются с такими и могут подсказать им, если что
hxbbgaf написав:Я вот что подумал, эти московские диверсанты могли же запросто заразить воду, которой брызгают на людей и на паски. Кто был на этих мероприятиях, советовал бы следить за своим здоровьем. Если случаи подозрительного заражения именно после этого брызганья станут массовыми, тот тут уже есть повод задуматься.
Напомнило древний анекдот - А в чём логика ? Зачем травить своих самых преданных адептов, когда бациллы брюшного тифа или холеры можно сразу запустить в водопровод ? Рекомендую вам тщательно кипятить воду или покупать привозную расфасованную воду.