|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:35
Frant написав:Вони й зараз ниють про "дефіцит" інженерів. Срані зеБобіки))) Підніміть ЗП до польського рівня - приїдуть грамотні польські інженери. Підніміть до шведського рівня - приїдуть шведські інженери. В чому проблема?
Українська бізнес модель - продавати на експорт товар по світовим цінам, а витрати на виробництво оплачувати то розцінкам країни 3-го світу.
-
slonic32
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:38
Grand Touring написав:барабашов Черкассы
Не поделитесь, что за успешный такой бизнес в Черкассах? Можно в личку П.С. За 45 минут пешком Черкассы можно целиком пройти, куда ж вы на работу то ходите и откуда 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:40
Frant написав:Тобто пан Реус платив своїм робітникам трохи більше, ніж інші пізнесмєни, і враз набрав тверезу публіку. Ха-ха! Якби платив ще більше, міг би найняти й американських чи японських працівників))) якби не був жмотом.
Бізнесмен при здоровому глузді, платить завжди ринкову зарплату. Я платив трохи вище ринкової на той час, тому, що не хотів, щоб переманили моїх працівників конкуренти. Висококваліфікований комбайнер який не бухає, був на вагу золота. Тому я сам вирощував кадри і добре платив за роботу. Мені ще багато років дзвонили мої бувші працівники і питали чи я не повернувся до справ, тому, що я ніколи не ображав працівників, а поважав і добре платив.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:41
airmax78 написав:Ну сейчас рынок земли открылся - будет по-веселее. Клубника же не только в Польше расти может.
Свободной земли почти нет, покраснее мере вокруг города, я не думаю, что это быстрый процесс, а пока знаю таких минифермеров по овощам и фруктам - с карантином несут огромные убытки, тк негде товар продавать
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:42
reus написав: Frant написав:Тобто пан Реус платив своїм робітникам трохи більше, ніж інші пізнесмєни, і враз набрав тверезу публіку. Ха-ха! Якби платив ще більше, міг би найняти й американських чи японських працівників))) якби не був жмотом.
Бізнесмен при здоровому глузді, платить завжди ринкову зарплату. Я платив трохи вище ринкової на той час, тому, що не хотів, щоб переманили моїх працівників конкуренти. Висококваліфікований комбайнер який не бухає, був на вагу золота. Тому я сам вирощував кадри і добре платив за роботу. Мені ще багато років дзвонили мої бувші працівники і питали чи я не повернувся до справ, тому, що я ніколи не ображав працівників, а поважав і добре платив.
Рекс - щедра і добра людина, ну просто філантроп!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:47
Frant написав:В Києві Реуса добре заробляють шоФери, трактористи, вантажники і сантехніки. Інженерам, фізикам, математикам, хімікам - в Києві Реуса - робити нічого
Сучасні висококваліфіковані професіонали завжди затребувані й робота завжди є, навіть у Києві.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:48
Первый написав:Нє, ну реально всі такі круті, а 23 кгрн в місяць віднести за двуху у варшавському на виплату не можуть віднести.... 3 роки = квартира, з яких рік можна жити.
Всегда мечтал о такой, буду молиться на нее )))
Востаннє редагувалось Grand Touring в Сер 22 кві, 2020 19:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:51
striped написав:Вот в итоге сегодняшнего дня мы увидели две боль-мень рабочие схемы как можно заработать на квартиру в современной Украине: - стать мастером экстра класса здесь и уехать на несколько лет на заработки на Запад - уехать на Запад, вкалывать-вкалывать подольше, присылать денег домой, в итоге возможно купить квартиру за х2 времени.
Судя по тому, что работящие, не пьющие мастера экстра класса, не платящие здесь налогов уезжают туда на заработки без передачи заработанных здесь квартир в управление Натахе, правило Влада "нужно просто больше работать" слегка не соответствует реалиям как и сентенция "квартиры сейчас более доступны чем ранее".
Та ладно. Починаючи від мастера бровіста закінчуючи пілотом... Нє, ну реально всі такі круті, а 23 кгрн в місяць віднести за двуху у варшавському на виплату не можуть віднести.... 3 роки = квартира, з яких рік можна жити. Банальний кейс. 360 тис грн внесок. 23 кгрн щомісяця протягом трьох років. Двуха під 70 кВ м. У Варшавському. КАН взагалі пропонував 7 куе заплатити і по 350 дол на місць платити за однуху в республіці. ДЕ ТАКЕ В СВІТІ Є крім нашого Зімбабве? Хлопці/дівчата, признайтесь, у кого в 2019 році середньомісячний дохід був меншим за 30 тис грн всього на бабу і Вас? Зи. Чи Вас і мужика:-) Зизи. На бабському форумі якщо мужик приносить менше 30 на місяць - його не тільки від тіла відлучать, його і хлібом не кормлять:-)
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 18:58
reus написав: Frant написав:В Києві Реуса добре заробляють шоФери, трактористи, вантажники і сантехніки. Інженерам, фізикам, математикам, хімікам - в Києві Реуса - робити нічого
Сучасні висококваліфіковані професіонали завжди затребувані й робота завжди є, навіть у Києві.
Будьте так ласкаві назвіть ці затребувані професії професіоналів? Токарів, фрезерувальників не згадуйте.
-
remark
-
-
- Подякував: 176 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2020 19:11
Frant написав:щедра і добра людина, ну просто філантроп!
Щедра і добра людина, це коли віджав з бюджету ярд, а витратив на благодійність мільон. Я філантропом ніколи не був і благодійністю не займався, крім допомоги армії у 2014 році і то, адресно, тому що наживались на цьому багато "філантропів" Коли від кадрів залежить успіх твого бізнесу, то тільки ідіот буде витирати ноги об своїх робітників.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1