Сфера послуг яка була локомотивом росту ВВП у великої кількості країн тепер може зіграти із ними злий жарт.
Промисловість та виробництво інерційніші. Тому, думаю, наступний квартал буде набагато гірший. Нові антирекорди ще попереду.
|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСТак Але сфера послуг - не має накопичувального ефекту... Ну не надали ресторани послуг ,перукарі не підстригли ,перевізники не перевезли... Карантин закінчиться - частка сфери послуг відновться набагато швидше ніж промислове виробництво...А раз так-виникне дефіцит промислових товарів...І зараз стоїть тільки одне питання Чи вистарчить промислових товарів на складі виготовлених під час карантину коли відновить свою роботу сфера послуг. Тому В цифрах - падіння буде... В реальному житті європейця - падіння зникне разом з карантином.
![]() Это гривневый депозит так затуманивает мозг? Что можно печатать сколько хош и это не найгирший вариант? Кто там что держит? Хотите курс 56 для начала? Вы в своём уме? п.с. а какой из вариантов мог быть хуже? в 90-хх всё правильно правительство делало? 10000% инфляции это был не самый плохой вариант? ![]() Выходит Венесуэла с Аргентиной красавчики,мудро и умело показали фак дяде Сэму?(((
![]()
Шановний somilitark. я не поділяю вашої категоричності у цьому питанні конкретно в даний момент часу. Зараз ми за доброю традицією повинні вибирати між двох зол. Та "зола" яку вибрав НБУ виглядає меншою в порівнянні із тою яка може бути якщо не вибрати першу. Не сприймаєте все так емоційно. Краще направте свої емоції на просвітницьку діяльність яка полягатиме в тому, щоб ми більше не вибирали коміків і їм подібних на високі державні посади. І зверніть увагу, я пишу МИ, а не ВОНИ. Хоч я і не голосував за цього великого Реформатора. Бо я реаліст, а головне Українець. І ще. Ви як і більшість, концентруєте свою увагу на наслідках, а не на першопричинах. Я ж сприймаю все це як звичайний хід подій обумовлений відсутністю прийняття важливих рішень РАНІШЕ. Якби Петро а тепер і Володимир захотіли щось змінити - то вони хоча би спробували. І вибирати тепер між двох зол було б не потрібно. А так Маємо що маємо (с) ![]() Realist
Вы сдали доллар по 24 и пошли на грндепо,вы разве не проголосовали своими деньгами за этого президента? Если плохо голосовали год назад,то чего вы так низко скинули валюту и пошли на смешные проценты? Выходит вы тоже голосовали за Зе,но теперь,ПО ФАКТУ!!! дали заднюю? По эмиссии,это был первый пробный камень,дальше всё пойдёт веселее и активнее по суммам,тем более у президента столько благих инициатив: и не выпускать заробитчан,а загнать их на работу в Украине,правда главный настоятель в правительстве Ахметов,закрыл шахты,но то такэ,главное же пообещать, и пенсионерам добавить довольствия на фоне краха доходов пенсионного фонда, и "промышленность" поддержать,вот например решил закрыть производство атомной энергии,главное же зелёная по 6 грн. за к\ч правда? и костюмы у эпика недорогие купить,привезённые за госчёт на мечте, и с другими категориями избирателей позаигрывать,ведь деньги в бюджете уже поняли как получать((( Короче идём на 25. ![]()
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСВ прошлом году зашло 4-5 ярдов. В Этом году ждём 40? Я предполагал, что владельцы баксов зарабатывают не на депозитах, а на вложении денег в бизнес ![]() Посміявся із ваших причинно-наслідкових фантазій. Аналогічно можна сказати якщо ви ще живете в Україні - значить ви підтримуєте дії чинного президента. Я ані грама не жалкую за те що зробив. Конкретно мені це було вигідно. Я диверсифікував свої активи (75% дол 25% грн) і завдяки цьому вивільнив багато часу який був необхідний для моніторингу курсової динаміки. Весь цей час я приділив сім'ї, роботі, вивченні англійської (так мені соромно, що досі не володію нею) та прослуховуванню книжок. На даний момент я втратив 2 грн на доларі, про те я найближчим часом не планую виходити із грн. депозитів (набив стовпці які закінчуються в різний період) до поки отримую % які суттєво вищі за теперішні. Закінчаться останні депозити (кінець літа-початок осені) тоді буду думати. Я ціную не гроші, а те, що за них можна купити. Через вірус купівельна спроможність грошей буде знижуватись. Тому питання заощаджень на майбутнє стало дуже складним.
Що тут скажеш. Ваш стакан наполовину пустий. А я бачу рівно пів стакана води. І я не можу спрогнозувати чи стакан наповнять чи спорожнять. Відповідно не витрачаю час на ГАДАННЯ. Дію по обставинах або на випередження якщо це можливо. Надіюсь ми завершили цей нікому не потрібний офтоп. ![]()
Здесь нужна фигура масштаба Перта Алексеевича Романова,чтобы боярам чиновникам бороды массово стриг вместе с головами,да берущих мзду добрых молодцев пограничников и таможенников на кол сажал.Самое оно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|