Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 53775378537953805381 ... 11909>
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 16:33

juristkostya написав:
  BIGor написав:Я вважаю правильно виготовляти все, що можливо в нашому кліматі. І яблука, і картоплю.
собственно, если вы уверены, что это выгодно - выращивайте.
Покажите этим всем Кернелам/Нибулонам, что они не понимают в сельхозбизнесе.
Найгірше те
Що якраз ті хто найменш ефективно працюють - вважають що мають право вчити інших як працювати...
Капіталізм має певні правила
Правило перше - треба працювати там де найбільший прибуток
Правило друге - чим сильніше потрібен товар-тим більший прибуток на ньому можна отримати
Правило третє - спочатку заробляють в найефективніших галузях і тільки після того ,як галузі заповнюються виробниками і їх прибутковість падає - переорієнтовуються на інші.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 16:45

Искатель написав:
  somilitark написав:Плюс эти ваши таси онлайн это ещё тот гемор,иметь кучу счетов,гривневый,валютные,платить за них,платить за переводы,а потом прийти в кассу и получить полт,валюты нету,приходите вчера.

Вы просто не в теме :) Никаких комиссий, все бесплатно. Валюту заказал за 2-3 дня - все в наличии. Единственное неудобство - выстоять очередь по одному при карантине. Но сейчас же май, солнышко, птички поют, можно немного и постоять, подышать свежим воздухом.

Тасик на Академе в последнее время постоянно пустой,раньше было хоть евро завались,сейчас как правило никакой валюты нету(фубли же не считаем как валюту),не знаю как они отдают "заказанную валюту",но с улицы почти не продают,уже даже заходить справшивать не хочется,хотя как правило ставят самые вкусные курсы на продажу.С таким подходом можно и 20 ставить,результат будет один и тот же.

По прошедшим осадкам,кроме столицы особо нигде не лило,читал что например в Чернигове полная опа,в Житомире,вода по замерам поднялась всего навсего на 3-4 см,хотя она ниже нормы на метры.
Так что ничего хорошего,граммульку стало легче,причём только на западе и средней полосе,на юге полный тунец(((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 16:52

juristkostya написав:
  BIGor написав:Я вважаю правильно виготовляти все, що можливо в нашому кліматі. І яблука, і картоплю.

собственно, если вы уверены, что это выгодно - выращивайте.
Покажите этим всем Кернелам/Нибулонам, что они не понимают в сельхозбизнесе.

Ну начинается, сперва добейся!. https://lurkmore.to/%D0%A1%D0%BF%D0%B5% ... 1%81%D1%8F
BIGor

Подякував: 1445 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 16:57

BIGor написав:Ну начинается,
Давайте по порядку
1 Критикувати може кожен , при умові.....що він пропонує реальну альтернативу
2 Той хто добився чогось кращого в галузі яку він критикує - може як альтернативу-показувати свої результати
3 Той хто добився видатних досягнень в своїй галузі - може критикувати інші галузі...

Але критикувати заради критики...особливо коли двірник критикує міністра...
а бомж критикує - олігарха...
Якось смішно і просто створює сміттярку з інформаційного джерела.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 16:58

Shaman написав:
Вы передергиваете;)

речь идет не о машинах, а о картошке. разумней нам выращивать пшеницу, а беларусам - картошку - а потом торговать - суммарный эффект будет намного выше.
а машины конечно лучше делать - а только кто будет? здесь народ предпочитает валютой торговать а не собирать машины, или тем более чертить - с этим вообще проблема(((
наша задача сейчас искать свою нишу в международном разделении труда, и затягивать сюда инвесторов - а для этого нужна слабая валюта страны, а тут половина форума за то, что грн должна быть крепкой - противоречие, не находите?;)

для цього тре верховенстово права та захист прав власника/інвестора, стабільний курс, відпоідної кваліфікації робоча сила, інфраструктура та ринок збуту.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 17:07

BIGor написав:Ну начинается, сперва добейся!. https://lurkmore.to/%D0%A1%D0%BF%D0%B5% ... 1%81%D1%8F

не, вы можете и каким-то другим способом показать, что ваше мнение авторитетно...
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 17:09

juristkostya написав:
  BIGor написав:Ну начинается, сперва добейся!. https://lurkmore.to/%D0%A1%D0%BF%D0%B5% ... 1%81%D1%8F

не, вы можете и каким-то другим способом показать, что ваше мнение авторитетно...

Я никому тут ничего не обязан, читайте медленно шевеля губами:
BIGor

Подякував: 1445 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 17:10

flyman написав:для цього тре верховенстово права та захист прав власника/інвестора,
на рівні бізнесу до 2 000 000 грн - він не цікавий нікому в тому числі і правоохоронцям з рейдерами ,а тому в 99,99% випадків не потребує захисту на рівні судів....
  flyman написав: стабільний курс,
стабільний курс вже пятий рік
  flyman написав: відпоідної кваліфікації робоча сила,
кваліфікація працівника-це на 99% проблема самого працівника
  flyman написав: інфраструктура та ринок збуту.
наш сьогоднішній ринок збуту більший-ніж ми в стані його наповнити своєю працею
,аргументом цього є перевищення імпорту над експортом.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 17:39

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Ну що ж друзі, усе в тому житті має початок і все має кінець. Я почав читати цей форум в 2008 році, багато чого навчився, почерпнув, щось зберіг і примножив. Враховуючи те, що більшість моїх дописів мали безпосереднє відношення до теми, і в кожному я старався максимально аргументувати і пояснити свою думку і позицію, але практично жоден з дописів не має аргументованого і змістовного коментаря чи заперечення, з якого я б і сам міг почерпнути корисну інформацію, а є тільки звинувачення в заангажованості, прирахування до якихось таборів, сил і тд, перехід на особистості, образи, регулярні конфлікти я не бачу більше можливості і необхідності продовжувати писати.
Письменників тут багато, всі розумні, досвідчені, знаючі. Всі пишуть короткі вичерпні і доречні виключно по темі пости. У всіх, крім мене, прогнози в яблучко завжди і дають їх багато хто і регулярно. Тому, дасте собі раду і не будете відволікатися на читання моєї писанини, що зробить форум ще більш ефективним, інформативним і корисним.
Прошу вибачення у всіх, кого образив, кого відволік від правильних вчинків, кому порадив щось погане.
Величезне спасибі всім, хто щодня чи регулярно дає корисну і оперативну інформацію, власне бачення профільної ситуації і можливих варіантів розвитку подій.
Усім міцного здоров"я, успіху у справах, прибутків, людяності, виваженості і хорошого настрою.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7407 раз.
Подякували: 6725 раз.

Профіль

6
16
1
21
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 18:12

orest написав:Ну що ж друзі, усе в тому житті має початок і все має кінець. Я почав читати цей форум в 2008 році, багато чого навчився, почерпнув, щось зберіг і примножив. Враховуючи те, що більшість моїх дописів мали безпосереднє відношення до теми, і в кожному я старався максимально аргументувати і пояснити свою думку і позицію, але практично жоден з дописів не має аргументованого і змістовного коментаря чи заперечення, з якого я б і сам міг почерпнути корисну інформацію, а є тільки звинувачення в заангажованості, прирахування до якихось таборів, сил і тд, перехід на особистості, образи, регулярні конфлікти я не бачу більше можливості і необхідності продовжувати писати.
Письменників тут багато, всі розумні, досвідчені, знаючі. Всі пишуть короткі вичерпні і доречні виключно по темі пости. У всіх, крім мене, прогнози в яблучко завжди і дають їх багато хто і регулярно. Тому, дасте собі раду і не будете відволікатися на читання моєї писанини, що зробить форум ще більш ефективним, інформативним і корисним.
Прошу вибачення у всіх, кого образив, кого відволік від правильних вчинків, кому порадив щось погане.
Величезне спасибі всім, хто щодня чи регулярно дає корисну і оперативну інформацію, власне бачення профільної ситуації і можливих варіантів розвитку подій.
Усім міцного здоров"я, успіху у справах, прибутків, людяності, виваженості і хорошого настрою.

Я редко читаю форум, но твои посты лично мне нравятся,
я могу соглашаться или нет с твоими мыслями, но для меня важно знать, что думают люди о тех проблемах, что здесь обсуждаются.
Продолжай писать и не обращай внимания на убогих.
EvgCapp

Подякував: 26 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

#<1 ... 53775378537953805381 ... 11909>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор