За перші чотири місяці 2020 року було імпортовано продукції на загальну суму 88,7 млн. дол., що на 156% більше, ніж минулого року. Втрати від скорочення експорту української молочної продукції склали 22,7 млн. дол., торговельне сальдо сягнуло 24 млн дол.
Про це повідомляє Асоціація виробників молока.
У імпорті найбільший ріст демонструє масло, хоча й нижче, ніж у попередні місяці, проте аж надто солідно ― +992% (4,1тис. т.) та група молока і вершків незгущених ― +664% (4 тис. т.). В трійку товарів, імпорт яких зріс найбільше, входить і казеїн ― +415% (67 т.).
Загалом за 4 місяці було експортовано товарів на суму 64,7 млн. дол., що на 26% менше, ніж у минулому році. За підсумками чотирьох місяців, "мінусують" абсолютно всі категорії молочних товарів. Найбільше ― вершкове масло: мінус 45,5%, його продано на зовнішні ринки всього 4,1 тис. т.
Триває скорочення продажів групи товарів молока та вершків згущених: тут падіння досягло 34% із загальною фактичною масою до 6,5 тис. т.
flyman написав:Я так розумію, злиті в березні 2ярда НБУ уже відкупив, але курс ПА27 і а не ПА24 як до того як. Ще один такий загончик і буде ПА30
Он откупил,только откупил правый карман у левого,Нафтогаз выходит уже может похвастаться только максимум 1-м ярдом валюты,а ещё 10.04 было больше 3-х. Вот такой откуп.
я чет не пойму. а почему нафтогаз сливает валюту что бы заплатить прибыль в бюджет? ведь если как все говорят что прибыль от завышенных тарифов - то у нафтогаза гривны должно быть как грязи.
Так Нафтогаз-Державна компанія Він весь прибуток у вигляді податків і дивідентів-заплатив головному акціонеру-Державі...
orest написав:Ну що ж друзі, усе в тому житті має початок і все має кінець. Я почав читати цей форум в 2008 році, багато чого навчився, почерпнув, щось зберіг і примножив. Враховуючи те, що більшість моїх дописів мали безпосереднє відношення до теми, і в кожному я старався максимально аргументувати і пояснити свою думку і позицію, але практично жоден з дописів не має аргументованого і змістовного коментаря чи заперечення, з якого я б і сам міг почерпнути корисну інформацію, а є тільки звинувачення в заангажованості, прирахування до якихось таборів, сил і тд, перехід на особистості, образи, регулярні конфлікти я не бачу більше можливості і необхідності продовжувати писати. Письменників тут багато, всі розумні, досвідчені, знаючі. Всі пишуть короткі вичерпні і доречні виключно по темі пости. У всіх, крім мене, прогнози в яблучко завжди і дають їх багато хто і регулярно. Тому, дасте собі раду і не будете відволікатися на читання моєї писанини, що зробить форум ще більш ефективним, інформативним і корисним. Прошу вибачення у всіх, кого образив, кого відволік від правильних вчинків, кому порадив щось погане. Величезне спасибі всім, хто щодня чи регулярно дає корисну і оперативну інформацію, власне бачення профільної ситуації і можливих варіантів розвитку подій. Усім міцного здоров"я, успіху у справах, прибутків, людяності, виваженості і хорошого настрою.
jump написав:За перші чотири місяці 2020 року було імпортовано продукції на загальну суму 88,7 млн. дол., що на 156% більше, ніж минулого року. Втрати від скорочення експорту української молочної продукції склали 22,7 млн. дол., торговельне сальдо сягнуло 24 млн дол.
Про це повідомляє Асоціація виробників молока.
У імпорті найбільший ріст демонструє масло, хоча й нижче, ніж у попередні місяці, проте аж надто солідно ― +992% (4,1тис. т.) та група молока і вершків незгущених ― +664% (4 тис. т.). В трійку товарів, імпорт яких зріс найбільше, входить і казеїн ― +415% (67 т.).
Загалом за 4 місяці було експортовано товарів на суму 64,7 млн. дол., що на 26% менше, ніж у минулому році. За підсумками чотирьох місяців, "мінусують" абсолютно всі категорії молочних товарів. Найбільше ― вершкове масло: мінус 45,5%, його продано на зовнішні ринки всього 4,1 тис. т.
Триває скорочення продажів групи товарів молока та вершків згущених: тут падіння досягло 34% із загальною фактичною масою до 6,5 тис. т.
Да не надо нам это молоко местное, как и картошка )))) У нас же долларов полно, импортируем, накрутим цену и своим продадим!
Вкладчик1234 написав:Гривна на карточке под 12-15%
Где такую нашли? Альфа Платинум Блек?
Форвард и спортбанк
фарвард-скунс от до 15к 15%. А больше 12%. Сейчас Спортбанк - 12%. Вывести надо только под п2п. НЕТУ СЭП. А п2п пойдет на фин. шмон. Газ-мяс-скунс - 12% сейчас. Но у меня до конца года 15% фиксировано.
С вычеткой налогов 15%-3%=12% только газ-мяз. Там минимальный остаток. Иногда супер выгодный курс , как только НафтоГаз будет сливать. Есть ВИП клиенты, танкисты, олигархи.