А коровьими и слоновьими лепешками можно??

|
|
![]() Можна. Моя мука буде мені ж й наука.... ![]() ![]() За звичаєм обраний кошовий отаман мусив двічі відмовлятися від булави і лише за третім разом взяти її до рук. Щоб він не забував свого місця і не зневажав рядових козаків і взагалі козацтво, старі січовики посипали його голову піском або мазали багнюкою. То обирайте іншого отамана! П.С. Трейдінг - це бомбезна тема, щоб пізнати себе, який ти менеджер: ефективний чи ні? І тут ти платиш за помилки власними грошима. Це самодисциплінує. Впав, підводься! Роби висновки з помилок, вдосконалюй тактику. При правильному менеджменті, ти ніколи не будеш в програші. І якщо є збиток, то саме ти лоханувся! Тому треба вчитися і самовдосконалюватися постійно. Чим я і займаюся зараз - виробляю нову тактику і ризик-менеджмент. Все треба ретельно прорахувати з калькуляторм і передбачити різноманітні сценарії і контркроки. До всього потрібно бути готовим! Глубокоешелонована оборона в поєднанні з наступальною стратегією. ![]() ![]() ![]()
![]() Так. Придивляюся за подальшими рухами альти...На певній точці буду усереднятися. +5% шорт кефір. Точка входу 194$. Іноді беру на відкатах 1% профіта і дивлюся, що далі буде. Торганув вчора зека і бнб. Перезайшов соьогодні. Тобто торгую і оперативно приймаю рішення. Є страхова сума і розставлена лєсєнка на зворотній хід з певним інтервалом. Так само є і лєсєнка на зростання. Стопи не ставлю. Працюю онлайн. Додав в обране ці пари і спостерігаю за кореляцією. ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 тра, 2020 16:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютКХ, стоп по Люмену где будет стоять?
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютЯ то думаю, что это рынок снова ожил. Так это ж клиент вернулся с вторым (или третьим депозитом) и они там поняли, что можно поиметь еще.
![]() Не ставлю стопи, кажу ж. Онлайн працюю і оперативно приймаю рішення. Купив-продав. Перезайшов знов. Дивлюся по ситуації. Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 тра, 2020 16:15, всього редагувалось 1 раз.
|
|