Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я в Польщі знімав 12м2 кавалірку, стеля за 3м+ там санвузел: душ + сральнік + увальник, кухонний придаток, маленька прихожа. Ліжко було над санвузлом, вибиратися по драбинці. Обігрів електрикою: акумуляційний нагрівач із таймером на нічний тариф. Зимою було таки зимно перші кілька тижнів, поки не прогрілися стіни.
450 злотих + 60..90 злотих за електрику та комуналь.
Ну, але я так зрозумів це окреме приміщення, а не кімната в загальному домі. Ага, це ти після цього вирішив окружити кавалірками весь Київ?)))
Так, окрема квартира, а не приміщення, "все включено", свій номер квартири, свій обліковий номер для е.е., свій лічильник на воду, "свій холодильник",все "своє". Хочеш грієшся електрикою, хочеш економиш. Можна було навіть розкладати знизу розкладне крісло і підселяти кого при бажанні
Як з"їхав, казали довго не пустувало, заселилася якась бабця і вже не за 450 а 630 злотих (її дочка десь поряд жила)
Ого які великі кроваті в Лондоні. Кімнати не менші 15 квадратів , то кровать квадратів 8. Ото гарно живуть!
Тиждень болі закінчується. Але ми не вішаємо носа. Потерпіти 3 дні і новий короткий тиждень болі тут як тут!
Справедливості для - є багато інших цінових пропозицій на будь-яку цінову категорію. Навіть в цьому домі були і більші кімнати, проте я сам обрав найменшу, щоб менше платити, відповідно менше працювати, відповідно мати більше вільного часу. Адже після обіду 3 рази на тиждень ходив в універ і не хотілося бути вижатим лимоном. Речей багато не потрібно. Що не помістилося в шкаф, закинув у свою тумбу на кухні. В цій кімнаті в ногах на стіну навіть плазму прикрутив. Тут такі правила, коли лендлорд передає агенції, то він взагалі втрачає всі права на це житло на цей період. Я довго моніторив хати біля роботи і домовився за півтора місяця з агенцією. Вони ще тільки ремонт робили і перепланування. Там були більші кімнати, але тільки 4. Вони переробили на 6 чи 7, уже не пам'ятаю.
flyman писал(а):Як з"їхав, казали довго не пустувало, заселилася якась бабця і вже не за 450 а 630 злотих (її дочка десь поряд жила)
Кавалірки популярні там, де житло дуже дороге і людям роблять такий вибір: взяти кавалірку, але біля роботи; чи взяти більше житло, але далеко від центру. Не думаю, що кавалірки будуть популярні в іпенях Києва і передмістя, не той у нас менталітет
flyman писал(а):Як з"їхав, казали довго не пустувало, заселилася якась бабця і вже не за 450 а 630 злотих (її дочка десь поряд жила)
Кавалірки популярні там, де житло дуже дороге і людям роблять такий вибір: взяти кавалірку, але біля роботи; чи взяти більше житло, але далеко від центру. Не думаю, що кавалірки будуть популярні в іпенях Києва і передмістя, не той у нас менталітет
Ху-у-у-х!!! Двічі перечитав назву гілки. Подумав, що модератори нову тему започаткували "Спогади заробітчан". Примарилося. До речі, Флаю, на світлині не балкони британських вільнолюдей, а еркери.
The_Rebel писал(а):А далі інформація обривається, її ніде нема. Хоча дивно, що відтоді там багато незаселених квартир залишилося. Цей дім якось пов'язаний з Приватом
Когда он появился на торгах от ФГВФЛ, то я где то читал, что он построен на земле больнички, и вроде как морг там рядом. Ещё подвал вроде как подмокал
Не в іпенях, а недалеко від різних гілок метро.
Я не знаю, для мене метро не це показник. Червоний хутір - також метро, але ж іпеня)) Є райони без метро, що набагато кращі для багатьох від Поха та Академа - та ж Солом'янка, Куренівка, Русанівка, Березняки... Особливо для людей, які не переварюють метро.. у годину пік.. бр-р... краще пішки пройдусь