это хорошо или плохо?
|
|
Только не стоит исключать такой "нереальный" у нас, но все же возможный фактор. Деньги могут просто не отдать или заморозить на счетах на определенное время или неопределенное. дорого куплений долар тисне на голову? не забудьте додати "скупайтесь глупцы" Востаннє редагувалось jump в Суб 20 чер, 2020 06:52, всього редагувалось 1 раз.
Канцлер Німеччини Ангела Меркель та голова Європейського центрального банку Крістін Лагард закликали лідерів країн Євросоюзу якнайшвидше ухвалити план з відновлення економіки.
Про це вони заявили на відеосаміті лідерів ЄС, передає Bloomberg з посиланням на власні джерела. За даними агентства, Меркель нагадала, що викликана пандемією COVID-19 економічна і соціальна криза є наймасштабнішою для Європи з часів Другої світової війни. Лідери ЄС повинні усвідомити серйозність ситуації і прийняти план відновлення економіки до кінця літа, вважає лідер ФРН. Інвесторів ринку акцій може чекати "втрачене десятиліття" через зниження рентабельності компаній США після багаторічного стійкого зростання, попереджає хедж-фонд Bridgewater Associates Рея Даліо. Про це пише Bloomberg. Розворот в динаміці маржі може вийти за межі поточного циклічного падіння прибутку, написали в огляді аналітики Bridgewater. "Глобалізація, яка останні кілька десятиліть служила головним драйвером рентабельності в розвинених країнах, вже досягла свого піку. Тепер конфлікт між США і Китаєм і глобальна пандемія змушують транснаціональні корпорації прискорювати заходи щодо повернення раніше виведених за кордон ланцюжків поставок і їх дублювання, спираючись на надійність, а не на одну лише оптимізацію витрат", - вважають аналітики. Спад попиту, викликаний пандемією, вже призвів до відчутного короткострокового зниження рентабельності фірм, зазначають аналітики. Народний банк Китаю має намір зберігати високий рівень ліквідності в банківській системі, щоб підтримати економіку на тлі коронавірусної кризи. Про це заявив голова китайського ЦБ І Ганг на фінансовому форумі в Шанхаї, повідомляє Reuters. За його словами, регулятор має намір домагатися рекордного вливання свіжих кредитів - на суму 20 трильйонів юанів до кінця року (близько 2,8 трильйона доларів). Більш широкий показник сумарного соціального фінансування, що включає в тому числі тіньові банківські продукти, виросте за підсумками року на 30 трильйонів юанів, або більше (4,2 трлн дол), заявив Ганг. В результаті друга економіка світу отримає ін'єкцію кредитної емісії в розмірі 30% ВВП - безпрецедентну навіть за китайськими мірками, повідомляє видання. Народний банк підкреслює, що стимулююча політика є тимчасовою. "Ми повинні завчасно розробити механізми виходу з інструментів (стимулів)", - сказав Ганг, додавши, що потрібно пам'ятати про "похмілля", яке породжує нічим не обмежене кредитування.
Срезать лимиты одновременно на 8-ми кредитках в 5 разных банках? По вопросу. На следующей неделе не будет 26.1, и через 2 недели вряд ли ещё будет. Я могу начать откупать малыми порциями уже в районе 26.3 для диверсификации. Re: Валютный рынок в контексте ДСЧто то у меня оптимизму про па23.хх к концу 2020 г поубавилось
патамушто западные СМИ пишут про небывалую рецесию за последние 100 лет Китай намерен напечатать 20 000 000 000 000 юаней, что в еквиваленте = 2,6 трюликов $. А сколько ЕС намерен напечатать? Стратегія стратегічного стратега! ©®™)))А що ж ви тут без мене обговорюєте про "невигідність тримання гривні на депо"?
Хоча, справді, зараз такий час, що важко порадити "як краще?" А от я почав бавитись з депозитами ще з 2011р. Першу суму добре пам'ятаю, була 4 000грн покладена в банку Форум Далі вже клав більші суми в Ідеї/Дельті/Платинумі/Фініках/Приваті... В 2013р. по-трошки вже пробував класти частину в долярах. При "соціальному долярі" конвертував гривню в доляр в Дельті на депо. Але, навіть, пізніше, ФГВФО - віддав все, так як навіть, з девальвацією вийшло щось там 170-180К грн. Приблизну суму ФГВФО віддали і з Платинума, але там я тримав тільки гривню. Ну а з банку Форума і ФіКу теж отримав все, але там вже були менші суми. Взагалі, я хочу сказати/думаю, що ~ 30% скирди(а загалом, то я скирду потратив пізніше на купівлю квартири в новобудові) а може і трохи більше - мені принесли %% з депозитів + різниця на курсі "соціального" доляра(пА 13,хх), який пізніше мені віддали пА25,хх, чи пА26,хх це вже точно не пам'ятаю. І взагалі, стратегія моя була з 2014р. по 2018р(включно) - переводити влітку 60-98% скирди в доляр, і поступово, до середини зими, переводити його в гривню(через купівлю товару в долярі, а продаж товару - за гривню) і на депо до літа(на набиті стовпці під високі %%) От і минулого літа, зайшов на 30% в доляр, а перед Новим роком - вже був на 98% у гривні на депо! Правда, не дуже великі суми(по тутешніх мірках) - всього лиш під 2 Фонди. А от цього року "псіханув"(можливо через карантин) і вже більшу частину гривні з депо - перевклав знову на депо, але до кінця року.(під 17,5-18,5%) А там, хочу лізти в іпотеку, так як вже не дуже будуть гріти нові %% по депо. Так що попереду - найцікавішше! Не перемикайтесь! Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 20 чер, 2020 09:57, всього редагувалось 3 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||