это хорошо или плохо?
|
|
![]() Только не стоит исключать такой "нереальный" у нас, но все же возможный фактор. Деньги могут просто не отдать или заморозить на счетах на определенное время или неопределенное. ![]() дорого куплений долар тисне на голову? ![]() не забудьте додати "скупайтесь глупцы" ![]() Востаннє редагувалось jump в Суб 20 чер, 2020 07:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Канцлер Німеччини Ангела Меркель та голова Європейського центрального банку Крістін Лагард закликали лідерів країн Євросоюзу якнайшвидше ухвалити план з відновлення економіки.
Про це вони заявили на відеосаміті лідерів ЄС, передає Bloomberg з посиланням на власні джерела. За даними агентства, Меркель нагадала, що викликана пандемією COVID-19 економічна і соціальна криза є наймасштабнішою для Європи з часів Другої світової війни. Лідери ЄС повинні усвідомити серйозність ситуації і прийняти план відновлення економіки до кінця літа, вважає лідер ФРН. Інвесторів ринку акцій може чекати "втрачене десятиліття" через зниження рентабельності компаній США після багаторічного стійкого зростання, попереджає хедж-фонд Bridgewater Associates Рея Даліо. Про це пише Bloomberg. Розворот в динаміці маржі може вийти за межі поточного циклічного падіння прибутку, написали в огляді аналітики Bridgewater. "Глобалізація, яка останні кілька десятиліть служила головним драйвером рентабельності в розвинених країнах, вже досягла свого піку. Тепер конфлікт між США і Китаєм і глобальна пандемія змушують транснаціональні корпорації прискорювати заходи щодо повернення раніше виведених за кордон ланцюжків поставок і їх дублювання, спираючись на надійність, а не на одну лише оптимізацію витрат", - вважають аналітики. Спад попиту, викликаний пандемією, вже призвів до відчутного короткострокового зниження рентабельності фірм, зазначають аналітики. Народний банк Китаю має намір зберігати високий рівень ліквідності в банківській системі, щоб підтримати економіку на тлі коронавірусної кризи. Про це заявив голова китайського ЦБ І Ганг на фінансовому форумі в Шанхаї, повідомляє Reuters. За його словами, регулятор має намір домагатися рекордного вливання свіжих кредитів - на суму 20 трильйонів юанів до кінця року (близько 2,8 трильйона доларів). Більш широкий показник сумарного соціального фінансування, що включає в тому числі тіньові банківські продукти, виросте за підсумками року на 30 трильйонів юанів, або більше (4,2 трлн дол), заявив Ганг. В результаті друга економіка світу отримає ін'єкцію кредитної емісії в розмірі 30% ВВП - безпрецедентну навіть за китайськими мірками, повідомляє видання. Народний банк підкреслює, що стимулююча політика є тимчасовою. "Ми повинні завчасно розробити механізми виходу з інструментів (стимулів)", - сказав Ганг, додавши, що потрібно пам'ятати про "похмілля", яке породжує нічим не обмежене кредитування. ![]()
Срезать лимиты одновременно на 8-ми кредитках в 5 разных банках? ![]() По вопросу. На следующей неделе не будет 26.1, и через 2 недели вряд ли ещё будет. Я могу начать откупать малыми порциями уже в районе 26.3 для диверсификации. ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСЧто то у меня оптимизму про па23.хх к концу 2020 г поубавилось
патамушто западные СМИ пишут про небывалую рецесию за последние 100 лет Китай намерен напечатать 20 000 000 000 000 юаней, что в еквиваленте = 2,6 трюликов $. А сколько ЕС намерен напечатать? ![]() Стратегія стратегічного стратега! ©®™)))А що ж ви тут без мене обговорюєте про "невигідність тримання гривні на депо"?
![]() Хоча, справді, зараз такий час, що важко порадити "як краще?" А от я почав бавитись з депозитами ще з 2011р. Першу суму добре пам'ятаю, була 4 000грн покладена в банку Форум ![]() Далі вже клав більші суми в Ідеї/Дельті/Платинумі/Фініках/Приваті... В 2013р. по-трошки вже пробував класти частину в долярах. При "соціальному долярі" конвертував гривню в доляр в Дельті на депо. Але, навіть, пізніше, ФГВФО - віддав все, так як навіть, з девальвацією вийшло щось там 170-180К грн. Приблизну суму ФГВФО віддали і з Платинума, але там я тримав тільки гривню. Ну а з банку Форума і ФіКу теж отримав все, але там вже були менші суми. Взагалі, я хочу сказати/думаю, що ~ 30% скирди(а загалом, то я скирду потратив пізніше на купівлю квартири в новобудові) а може і трохи більше - мені принесли %% з депозитів + різниця на курсі "соціального" доляра(пА 13,хх), який пізніше мені віддали пА25,хх, чи пА26,хх це вже точно не пам'ятаю. І взагалі, стратегія моя була з 2014р. по 2018р(включно) - переводити влітку 60-98% скирди в доляр, і поступово, до середини зими, переводити його в гривню(через купівлю товару в долярі, а продаж товару - за гривню) і на депо до літа(на набиті стовпці під високі %%) От і минулого літа, зайшов на 30% в доляр, а перед Новим роком - вже був на 98% у гривні на депо! Правда, не дуже великі суми(по тутешніх мірках) - всього лиш під 2 Фонди. А от цього року "псіханув"(можливо через карантин) і вже більшу частину гривні з депо - перевклав знову на депо, але до кінця року.(під 17,5-18,5%) А там, хочу лізти в іпотеку, так як вже не дуже будуть гріти нові %% по депо. Так що попереду - найцікавішше! Не перемикайтесь! ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 20 чер, 2020 10:57, всього редагувалось 3 разів.
|
|