|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 21 чер, 2020 19:11
vitaliian написав: Starikan написав:И что с этими колечками сейчас делать? Нести за копейки в ломбард?
ваш вариант как сохранить 100 тыс советских рублей с 1985 года по настоящее время?
У меня такой проблемы не было  Да и вообще накопительство мне чуждо.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 чер, 2020 19:14
chumakcm1430 написав: Starikan написав: И что с этими колечками сейчас делать? Нести за копейки в ломбард?
А что в Вашем понимании "за копейки"?С введением гривны в 2.09.1996=1.76.на сегодня она обесценилась к $ в 15.22 раза.Те 100$(2/09.1996) на сегодня это=162.48$ теперешних.Так лучше те самые"копейки"иметь на сегодня из "презренного..",чем не дотягивать даже до "копеек" от "резанной бумаги".
Так вы про доллары или про золото? Еще банковское золото куда ни шло, а колечки - это мусор.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 чер, 2020 20:20
Starikan написав: chumakcm1430 написав: Starikan написав: И что с этими колечками сейчас делать? Нести за копейки в ломбард?
А что в Вашем понимании "за копейки"?С введением гривны в 2.09.1996=1.76.на сегодня она обесценилась к $ в 15.22 раза.Те 100$(2/09.1996) на сегодня это=162.48$ теперешних.Так лучше те самые"копейки"иметь на сегодня из "презренного..",чем не дотягивать даже до "копеек" от "резанной бумаги".
Так вы про доллары или про золото? Еще банковское золото куда ни шло, а колечки - это мусор.
В 90х цена такого мусора 6-8 долларов за грамм, сейчас примерно 25 долларов ...
Востаннє редагувалось antikkristall в Нед 21 чер, 2020 20:22, всього редагувалось 2 разів.
-
antikkristall
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 595 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 чер, 2020 20:22
antikkristall написав:Да уж прямо таки мусор, в 90х цена такого мусора 8-10 долларов за грам, сейчас примерно 25 долларов ...
Интересно будет посмотреть за сколько он реально его продаст ломбарду. Плюс учитывая что повезло за последний год цена хорошо выросла на сам металл. А если бы здавал еще год назад, вообще печально бы все было. Я молчу уже за 2015й-2018й годы. Но да, лучше чем гривна подматрассная 
Востаннє редагувалось vladus17 в Нед 21 чер, 2020 20:24, всього редагувалось 1 раз.
-
vladus17
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 179 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 чер, 2020 20:56
Shaman написав: L написав: budivelnik написав:Уточніть запитання Вас цікавить номер скважини з якої він добутий ? Чи власник обємів? І яка для Вас особисто різниця -газ якого власника(Нафтогазу чи Пупкін і сини) купувати? Я чомусь думав-що основне що вас хвилює - це ціна.. А ціна тим нижча чим більше наявного ресурсу. Так що радійте - ціни грозяться сильно до зими не вирости.
Різниця велика: колись я вже писав тому самому джампу на аналогічну переможну реляцію Валютный рынок в контексте ДСЯкщо коротко: що Вам дає обсяг газу в наших сховищах, якщо він належить Пупкіну (Будівельнику) з синами, які закачали його просто на зберігання з метою продажу в Європу, коли ціна підросте? Якщо це газ НАКу, який закупив його на мінімумах - це одне (хоча не факт, що мені, як споживачу, щось з цього буде, і Коболєв узимку не буде його як монополіст впарювати пром.і побут. споживачам по ціні Дюсельдорф+++) Наразі наші ПСГ виступають аналогом танкерів для подешевілої нафти, але яка ціна буде на цю нафту восени (а відповідно і на газ)? І по якій ціні на монополізованому квазіринку вони будуть доступні нам? Особисто я (я ж не Будівельник)не знаю. Так що ще особисто Вам уточнити в запитанні, поставленому перед тим зовсім не Вам?
если газа много - цена будет снижаться, и не важно, кому принадлежит газ - что мы сейчас и наблюдаем;) промышленность покупает сейчас газ по 2,5 тыс грн без транспортировки. осталось, чтобы население и ТЕЦ могли покупать газ не у Нафтогаза, и вуаля. а так пока Нафтогаз немного монополист.
Що таке крива попиту і пропозиції, знають навіть діти, але я ще раз "повільно і два рази" повторю запитання: "І що з цих цифр випливає? Чий це газ?" Запаси газу в наших ПГС на ціну на газ мають дуже опосередкований вплив (достатньо подивитися які були запаси газу в 2008-9 роках і які тоді були ціни). Ціни в Європі впали ще у 4 кварталі 2019 року набагато нижче, ніж нам продавав Нафтогаз (це щодо ринковості цін). Зараз ціни опустили, тому що восени вибори - чисто політичне рішення. А чий газ - важливе питання тому, що "Ми активно працюємо над тим, щоб наростити обсяг зберігання іноземними компаніями газу в українських сховищах. Власне кажучи, це зараз і відбувається." - Коболєв. Тобто зараз, коли ресурс коштує копійки, а ми маємо унікальне природнє місце для його зберігання, ми його не купуємо і при цьому подаємо це як чергову "перемогу". Ви дійсно не розумієте, що відбувається і все потрібно "розжовувати"?
-
L
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 чер, 2020 21:11
L написав: Shaman написав: L написав:Різниця велика: колись я вже писав тому самому джампу на аналогічну переможну реляцію Валютный рынок в контексте ДСЯкщо коротко: що Вам дає обсяг газу в наших сховищах, якщо він належить Пупкіну (Будівельнику) з синами, які закачали його просто на зберігання з метою продажу в Європу, коли ціна підросте? Якщо це газ НАКу, який закупив його на мінімумах - це одне (хоча не факт, що мені, як споживачу, щось з цього буде, і Коболєв узимку не буде його як монополіст впарювати пром.і побут. споживачам по ціні Дюсельдорф+++) Наразі наші ПСГ виступають аналогом танкерів для подешевілої нафти, але яка ціна буде на цю нафту восени (а відповідно і на газ)? І по якій ціні на монополізованому квазіринку вони будуть доступні нам? Особисто я (я ж не Будівельник)не знаю. Так що ще особисто Вам уточнити в запитанні, поставленому перед тим зовсім не Вам?
если газа много - цена будет снижаться, и не важно, кому принадлежит газ - что мы сейчас и наблюдаем;) промышленность покупает сейчас газ по 2,5 тыс грн без транспортировки. осталось, чтобы население и ТЕЦ могли покупать газ не у Нафтогаза, и вуаля. а так пока Нафтогаз немного монополист.
Що таке крива попиту і пропозиції, знають навіть діти, але я ще раз "повільно і два рази" повторю запитання: "І що з цих цифр випливає? Чий це газ?" Запаси газу в наших ПГС на ціну на газ мають дуже опосередкований вплив (достатньо подивитися які були запаси газу в 2008-9 роках і які тоді були ціни). Ціни в Європі впали ще у 4 кварталі 2019 року набагато нижче, ніж нам продавав Нафтогаз (це щодо ринковості цін). Зараз ціни опустили, тому що восени вибори - чисто політичне рішення. А чий газ - важливе питання тому, що "Ми активно працюємо над тим, щоб наростити обсяг зберігання іноземними компаніями газу в українських сховищах. Власне кажучи, це зараз і відбувається." - Коболєв. Тобто зараз, коли ресурс коштує копійки, а ми маємо унікальне природнє місце для його зберігання, ми його не купуємо і при цьому подаємо це як чергову "перемогу". Ви дійсно не розумієте, що відбувається і все потрібно "розжовувати"?
цены на газ начали падать с лета 2019 года. Пром покупатели могут покупать газ не у Нафтогаза, все кому важна цена, покупали у частных трейдеров. по хранению - за последние лет 10 мы хранилища максимум на 50% заполняли - так что привлекать тех, кто будет хранить газ, здравая мысль - когда показатель заполненности достигнет 90%, тогда можно вернуться к Вашим опасениям говорите сразу по сути, я понимаю намного больше, чем Вы думаете и вопрос со * - почему начала падать цена на газ в Европе, особенно в 2020 году - не потому ли, что хранилища заполнены? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 21 чер, 2020 21:32
jump написав:НБУ у вересні знизить облікову ставку з нинішніх 6% до 5,5% — прогноз ICU Про це йдеться в огляді інвестиційної групи ICU, передає "Інтерфакс-Україна". Також в документі зазначається, що буде розширення дефіциту держбюджету в цьому році до 6% ВВП, що нижче у порівнянні із запланованим рівнем в 7,5% ВВП. Інвестгруппа очікує, що нерезиденти почнуть поступово повертатися на ринок внутрішніх облігацій у другому півріччі 2020 року, разом з тим вважає, що основним джерелом попиту на гривневі облігації будуть вітчизняні банки. Відповідно до огляду, аналітики прогнозують помірне збільшення співвідношення державного боргу до ВВП з 50,6% в 2019 році до 56,9% в поточному з невеликим зниженням у наступному до 56,2%. Також очікується ослаблення гривні в кінці 2020 року - до 28-29 грн/1 дол, при цьому в 2021 році аналітики не очікують значних змін обмінного курсу. Згідно з документом, ICU прогнозує зростання безробіття в 2020 році до 10% (з 8,2% в 2019), а в 2021 році - зниження до 9,5%.
Какая-то депильная отфонарная пропаганда типа аналитика. Дефицит бюджета явно выходит из под контроля и надо его будет увеличивать,он точно не сократится. Курс гривны прогнозировать,когда в бюджет поступает 50% от плана вообще глупая затея,это всё равно когда их патрон заявила:кто купит по 13 пожалеет,а потом говорила,что на 30 вроде как нашёлся эквилибририум А нерезеденты точно повалят толпами,особенно после того,когда все амеры стали сначала снижать рейтинг госбанков,думаю скоро дойдёт дело и до самого государства. Да и откуда они могут знать о безработице,если попробуй стань в центре занятости,там рисуют как всегда пару процентов,а потом вечно ссылаются на какие-то оценки то мирового банка,то ещё каких-то аналитиков из Мельбурна или Вашингтона. Как только дожмут Смолия то полетим как при бабе 200,они красивые пике устраивают,наверное их тоже пригласят порулить,устраивать дефолтные девалы без надобности они умеют Наличка на выходных примерно приёмы до 26.73,продажа от 75
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 21 чер, 2020 21:42
somilitark написав: jump написав:НБУ у вересні знизить облікову ставку з нинішніх 6% до 5,5% — прогноз ICU Про це йдеться в огляді інвестиційної групи ICU, передає "Інтерфакс-Україна". Також в документі зазначається, що буде розширення дефіциту держбюджету в цьому році до 6% ВВП, що нижче у порівнянні із запланованим рівнем в 7,5% ВВП. Інвестгруппа очікує, що нерезиденти почнуть поступово повертатися на ринок внутрішніх облігацій у другому півріччі 2020 року, разом з тим вважає, що основним джерелом попиту на гривневі облігації будуть вітчизняні банки. Відповідно до огляду, аналітики прогнозують помірне збільшення співвідношення державного боргу до ВВП з 50,6% в 2019 році до 56,9% в поточному з невеликим зниженням у наступному до 56,2%. Також очікується ослаблення гривні в кінці 2020 року - до 28-29 грн/1 дол, при цьому в 2021 році аналітики не очікують значних змін обмінного курсу. Згідно з документом, ICU прогнозує зростання безробіття в 2020 році до 10% (з 8,2% в 2019), а в 2021 році - зниження до 9,5%.
Какая-то депильная отфонарная пропаганда типа аналитика. Дефицит бюджета явно выходит из под контроля и надо его будет увеличивать,он точно не сократится. Курс гривны прогнозировать,когда в бюджет поступает 50% от плана вообще глупая затея,это всё равно когда их патрон заявила:кто купит по 13 пожалеет,а потом говорила,что на 30 вроде как нашёлся эквилибририум А нерезеденты точно повалят толпами,особенно после того,когда все амеры стали сначала снижать рейтинг госбанков,думаю скоро дойдёт дело и до самого государства. Да и откуда они могут знать о безработице,если попробуй стань в центре занятости,там рисуют как всегда пару процентов,а потом вечно ссылаются на какие-то оценки то мирового банка,то ещё каких-то аналитиков из Мельбурна или Вашингтона. Как только дожмут Смолия то полетим как при бабе 200,они красивые пике устраивают,наверное их тоже пригласят порулить,устраивать дефолтные девалы без надобности они умеют Наличка на выходных примерно приёмы до 26.73,продажа от 75
Смолій нікуди не піде, бо Смолій це креатура По і Лєри по 200 , а це означає, що йде до того, що в США виграють "демократи", а до нас повернеться По, тому Смолій, це як запорука для По, нікуди він не піде.
-
Trast
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 чер, 2020 21:53
L написав:зараз, коли ресурс коштує копійки, а ми маємо унікальне природнє місце для його зберігання, ми його не купуємо і при цьому подаємо це як чергову "перемогу". Ви дійсно не розумієте, що відбувається і все потрібно "розжовувати"?
Бачу розжовувати треба Вам. 1 Ми по факту не можемо купити більше ніж через нас прокачує росія (тобто ми можемо перехопити тільки те що йде через нас,але незатребуване по дорозі до Західних хабів) Думаю що педераційники недаремно платять по повній за прокачку-а качають тільки 50-70% від оплаченого 2 Ми зобовязані зарезервувати вільні обєми для газу власного видобутку-а це 2 млрд м3 (+/-) в місяць - навіть якщо наш газ дорожчий ніж спотовий.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 чер, 2020 21:54
Ага,и Гагарина достанут из могилы,посадят в Союз и задним ходом отправят в космос.Насчет Байдена и Порошенко-нам так не свезет,в Америке тоже идиотов много,будет снова Трамп.Рад,если ошибусь.
-
goldfinger
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 343 раз.
-
-
Профіль
-
-
|