Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18541855185618571858 ... 2533>
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 23:24

Trast написав:Комерційна буває різна, якщо вгадали з локацією і форматом, а також її універсальністю для багатьох бізнесів, то вірю, що заробляєте ще, але всеж не те пальто, як було раніше, багато комерційної з 2008 року здохло і здихає і зараз.

не буду здесь оффтопить, тема про аренду жилой, но повторюсь - у меня другое мнение
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 23:40

kingkongovets написав:
  Trast написав:Комерційна буває різна, якщо вгадали з локацією і форматом, а також її універсальністю для багатьох бізнесів, то вірю, що заробляєте ще, але всеж не те пальто, як було раніше, багато комерційної з 2008 року здохло і здихає і зараз.

не буду здесь оффтопить, тема про аренду жилой, но повторюсь - у меня другое мнение

Звісно що їнше, якщо вона приносить прибуток.
Вгадали або підфартило з заповітом на таку нерухомість, але її зараз дуже багато нікому не потрібної, до того ж ви не писали її напрямок-логістична, офісна, торгівельна чи під послуги, залежно від локалізації, якби це написали , то тоді я б мав з вами свідому розмову.
А так ми порозмовляли взагалі по загалям, тому і немає про що дискутувати, бо немає об'єктів для обговорення і тому немає уявлення їх цінності на сьогодняшній час.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 23:50

Trast написав:Вгадали або підфартило з заповітом на таку нерухомість, але її зараз дуже багато нікому не потрібної, до того ж ви не писали її напрямок-логістична, офісна, торгівельна чи під послуги, залежно від локалізації, якби це написали , то тоді я б мав з вами свідому розмову.
А так ми порозмовляли взагалі по загалям, тому і немає про що дискутувати, бо немає ою'єктів для обговорення їх цінності на сьогодняшній час.

не могли бы вы набросать ссылочек на "никому не нужную" недвигу, центр, первая линия, отдельный вход? можно в личку
какую рентабельность считаете минимально допустимой?
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:06

kingkongovets написав:
  Trast написав:Вгадали або підфартило з заповітом на таку нерухомість, але її зараз дуже багато нікому не потрібної, до того ж ви не писали її напрямок-логістична, офісна, торгівельна чи під послуги, залежно від локалізації, якби це написали , то тоді я б мав з вами свідому розмову.
А так ми порозмовляли взагалі по загалям, тому і немає про що дискутувати, бо немає ою'єктів для обговорення їх цінності на сьогодняшній час.

не могли бы вы набросать ссылочек на "никому не нужную" недвигу, центр, первая линия, отдельный вход? можно в личку
какую рентабельность считаете минимально допустимой?

Ви ж невідповіли на запитання, а я повинен здогадуватися, ще й якихось-чогось накидати?
По перше з вашого коментаря, можу ьільки один висновок зробити у вас не складська і не офісна нерухомість.
Вона або під послуги або під торгівлю, або підходить і під те і під те.
Але де саме в Центрі, яка квадратурв, яка корисна квадратура, під що звичайно здавалося?
Як бачите, щоб відповісти професійно на ваше запитання є ще багато питань до вас і це ще навіть не всі питання.
Тому в особистих залюбки б міг допомогти з оцінкою, якщо б ви детальніше змогли б свій обьєкт описати по хоча б заданим питанням.
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:09

Коммерческая разная бывает. Все наши уважаемые люде с киеврады поимели львиную долю состояния на том, что в свое время захватили за копейки коррупционным путем ласые куски земли под прикормленными рынками и драли с торговцев аренду, потом настроили роллетов, потом всех загнали в магазинчики, потом сооружали там торговые центры, поднимая попутно аренду в разы.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:10

Trast написав:Тому в особистих залюбки б міг допомогти з оцінкою, якщо б ви детальніше змогли б свій обьєкт описати по хоча б заданим питанням.

шановный, мне не нужна ничья оценка, я с удовольствием куплю что то "ненужное", вы просто покажите подходящее под то что я описал выше

зы: вы риэлтор что ли?
Востаннє редагувалось kingkongovets в Пон 22 чер, 2020 00:12, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:13

Trast написав:Ви ж невідповіли на запитання, а я повинен здогадуватися, ще й якихось-чогось накидати?
По перше з вашого коментаря, можу ьільки один висновок зробити у вас не складська і не офісна нерухомість.
Вона або під послуги або під торгівлю, або підходить і під те і під те.
Але де саме в Центрі, яка квадратурв, яка корисна квадратура, під що звичайно здавалося?
Як бачите, щоб відповісти професійно на ваше запитання є ще багато питань до вас і це ще навіть не всі питання.
Тому в особистих залюбки б міг допомогти з оцінкою, якщо б ви детальніше змогли б свій обьєкт описати по хоча б заданим питанням.

Надо же думать, что понимать ))))))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:40

kingkongovets написав:
  Trast написав:Тому в особистих залюбки б міг допомогти з оцінкою, якщо б ви детальніше змогли б свій обьєкт описати по хоча б заданим питанням.

шановный, мне не нужна ничья оценка, я с удовольствием куплю что то "ненужное", вы просто покажите подходящее под то что я описал выше

зы: вы риэлтор что ли?

Я не рієлтер і нічого спільного з цим заняттям не мав, але мав в свій час досвід по інвестуванню в комерційну нерухомість, з 2013 року мене це більш вже не цікавить, хоча заісно досвід залишився.
Тому в придбанні чогось я вам вже не поміщник.
Мене більш зацікавили ващі розповіді про комерційну нерухомість і що там все супер, тому і поцікавився вашими об'єктами з точки зору любознавства інвестора в минулому, де там у вас все так гарно?
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:48

Trast
когда то инвестировали, (когда именно, кстати?), 7 лет уже не занимаетесь, но с видом знатока заявляете шо "пропало всьо"
а теперь у вас жилая в польше, значит
респект, это опять ты шоль? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2020 00:53

kingkongovets написав:Trast
когда то инвестировали, (когда именно, кстати?), 7 лет уже не занимаетесь, но с видом знатока заявляете шо "пропало всьо"
а теперь у вас жилая в польше, значит
респект, это опять ты шоль? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Так я і не інвестую в комерційну та вже і в житлову в Україні теж, але чому знаю, бо очі маю і досвід.
Trast

Профіль

#<1 ... 18541855185618571858 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор