Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Ясен пень. Зараз трамп прочитає і кине ту кляту омерику і в чабани трамптауер2 будувати. В штатах то всьо, в Німеччині теж всьо, а в Чабанах ні. Всі в чабани!
Нижній сегмент аренди в новобудовах не просів. Можливо для когось це буде наукою.
Щось від вас інфо. не густо. Коли метро на троєщину запустять ?
Я Вам не вірю. Я вірю зРадіо. Вкладаю гроші в дошки. Перевірив по олх. 6 кгрн в новобудові з торгом. Мордочка Юлія навіть айфон свій продає. Хомякоїд, це фіаско. Ви казали, що Троя вимре. Метро не треба.
Востаннє редагувалось Первый в Вів 23 чер, 2020 20:43, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид написав:Шутки шутками, в моем доме в Чабанах не просели цены от пика 2019. Чабаны немного просел бабушатник, новострой держиться на уровне 2019. Это на беглый нерыловский вгляд.
столица перемещается в нью чабаны, чем плохо, пока ты в своем Киеве работаешь, возле твоего дома в Чабанах козочки с курочками на альпийских лугах пасутся, вечером тебя встречают, хвостами машут.
Первый написав:Ясен пень. Зараз трамп прочитає і кине ту кляту омерику і в чабани трамптауер2 будувати. В штатах то всьо, в Німеччині теж всьо, а в Чабанах ні. Всі в чабани!
Нижній сегмент аренди в новобудовах не просів. Можливо для когось це буде наукою.
Я Вам не вірю. Я вірю зРадіо. Вкладаю гроші в дошки. Перевірив по олх. 6 кгрн в новобудові з торгом. Мордочка Юлія навіть айфон свій продає. Хомякоїд, це фіаско. Ви казали, що Троя вимре. Метро не треба.
Кидайте, подивимось. Знаю я такі новобудови. Три поверхи посеред поля.
Процес пішов. Вже почали раніше від нехлюйство будинки вибухати. Далі буде. Деяким навіть дошки бачу вже не знадобляться.
PS: кто будет есть в случае чего - Кушнир, или какого-то стажера заставят?
Миракс и Манхеттен уже 4 года мусолят. Наверное КГС нравится сам процесс строительства.
наприклад, Лейпцигську будував 5 років, ... дивно, що на доміку тільки 20 сторінок негодувань http://forum.domik.ua/ul-lejpcigskaya-1 ... 26484.html імхо, вихлоп за 2-3 роки норм, а 4-5 - збочення, тим паче кмб останнім часом своє з натугою здавав, а тут ще гємор із укрбудівськими недобудами навісили, і за такий час в нашій крані може трапитися політична нестабільність, буде зміна пари Кушнірів, або взагалі контрольний пакет попасти якійсь кіпрській конторі, ну його в фінську сауну цього "надійного" забудовника
Хомякоид написав:[quote="4997698:Первый"]Ясен пень. Зараз трамп прочитає і кине ту кляту омерику і в чабани трамптауер2 будувати. В штатах то всьо, в Німеччині теж всьо, а в Чабанах ні. Всі в чабани!
Кидайте, подивимось. Знаю я такі новобудови. Три поверхи посеред поля.
Процес пішов. Вже почали раніше від нехлюйство будинки вибухати. Далі буде. Деяким навіть дошки бачу вже не знадобляться.[/quote]Та ясно що Ваша хата не просто в чабанах, а в їх елітній частині.
Alex3 написав:Привет, ребята.. закончил ремонт в маленькой однушке (31м2, после присоединения балкона, думаю, стало 34-35м2) в Республике.. Отчитываюсь..На всё про всё ушло 16к$.. Думал, будет меньше, но не вышло.. Материалы выше среднего.. Кухня Меркс, техника Electrolux.. Холодильник, б.. , сразу уехал в ремонт.. Мебель Икеа (с трудом заказал, но качество порадовало).. Приехали родители, теперь езжу играть с отцом в теннис, а с малой кататься на велике.. Весь спортивный инвентарь беру на месте.. Вроде довольно прикольно пока.. Посмотрим, что будет, когда все заселятся:)
Прислали сегодня счет за двери скрытого монтажа. Если раэбросать на метраж, то только двери затягивают почти в 70 баксов на метре. Одни двери. Больше ничего. P.S. Комрады, если хотите сэкономить - не вздумайте увеличивать высоту дверных проемов, чтобы вам не рисовали дизайнеры. Это красиво. Потолок кажется выше. Но это увеличивает бюджет на демонтаж/монтаж и бюджет на двери ОЧЕНЬ сильно. P.S. А есть еще плинтус скрытого монтажа...