Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 46514652465346544655 ... 12416>
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:42

flyman
ну очевидный же 3-й вариант - покупать не время. и да - я и моя семья неплохо живем, но по средствам и каждый месяц хотя бы тысячку, но докладываю в ячейку.
jj1981ua

Заблокований
Подякував: 77 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:43

vovamuha007 написав:
  pesikot написав:Ну выжил ребёнок, но всё равно остался тупым.
Естественный отбор, но уже не физиологический, а социальный

Так, добір ніхто не зупиняв і не відміняв, у випадку з людиною спостерігаємо зростання значення соціальних чинників і зменшення біологічних. Але потрібно враховувати, що добір відбувається не тільки у вигляді виживання особин, а також у продовженні себе в своїх нащадках (хто не має дітей - лузер боротьби за існування і він вибуває зі свята життя разом зі смертю свого організму).

не зовсім так, і точніше, зовсім не так.
"соц. дарвінізм для Шарікових в умах Шарікових" ось що в твому пості
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:45

Унуноктий написав:
  jj1981ua написав:про паханов не знаю ничего.
а бабло рублю :D
завидуйте)

тебе 40 лет и нет собственной квартиры? странный рубильщик бабла....

"т" і "н" зайві
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:46

jj1981ua написав:
  Унуноктий написав:
завидуйте)

мне пока 38. может к 40 уже и куплю.
вы меня совкодрочером называете, а мозг и мышление такое именно у вас.
нет квартиры - значит неудачник :D

удачник неудачник не в том вопрос... просто у нас нет института аренды как такового.... и ты можешь быть миллионером но это никак не защищает тебя от "заскоков" собственника квартиры...
я только один случай знаю что арендатор заплатил за квартиру в парк авеню за год вперёд 30 000 долларов, с условием что он год не видит владельцев квартиры... вообще... но это 30 000 долларов
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:49

jj1981ua написав:flyman
ну очевидный же 3-й вариант - покупать не время. и да - я и моя семья неплохо живем, но по средствам и каждый месяц хотя бы тысячку, но докладываю в ячейку.

маєш ще два-три роки закупитися на дні,
але я б не радив з твоїми настроями,
ліпше поїхати куди в Європку де жива тема соціалізму: Швеція, Франція, Іспанія ...
і там жити не відчуваючи попаболі від дискомфорту нашого суспільства...
Максік скільки кламав ... і знову в бетоні...
реюс все продав ... і знову збирається брати київський бетон.

Дивні кламальщики.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:51

flyman написав:
  Унуноктий написав:
завидуйте)

"т" і "н" зайві

завидуй молча
  flyman написав:
  jj1981ua написав:flyman

маєш ще два-три роки закупитися на дні,
але я б не радив з твоїми настроями,
ліпше поїхати куди в Європку де жива тема соціалізму: Швеція, Франція, Іспанія ...
і там жити не відчуваючи попаболі від дискомфорту нашого суспільства...
Максік скільки кламав ... і знову в бетоні...
реюс все продав ... і знову збирається брати київський бетон.

Дивні кламальщики.

да, время есть.
в европе я с семьей до коронодурдома бывали по 2-3 раза в год, но жить там... нет.
там свои плюсы и свои минусы, но родина...
я, кстати, в европе предпочитаю португалию - чудесный мягкий климат, низкие (по сравнению с другими западноевропейскими) цены, приятные и добродушные люди.
jj1981ua

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:56

jj1981ua написав:откуда тогда такая ненависть к совку?
тут основное слово "ненависть". я воспринимаю совок как объективное прошлое, что-то хорошее, что-то плохое.
если вышеописанное правда - вам респект. нормальная биография нормального человека с целями.
и при чем тут классовая ненависть? вы стали элитой? я к люмпеном отношусь с пониманием (кто-то же должен и улицы мести), иногда с жалостью. но я считаю, что при правильном подходе (а его не было ни в совке ни сейчас) эти люди могли бы сделать больше и больше дать обществу. но на них всем было плевать (часто и стране, и родителям...) или им просто не повезло.

Я учил историю не только из пропагандистских учебниках совка, но и из других, независимых источников. Мои прадеды по линии отца и матери были землевладельцами, у которых люмпены эту землю отобрали. Элитой села стали комсомольцы пьянчужки, которые не хотели работать и ненавидели состоятельных людей, которые, вкалывали на этой земле с утра до позднего вечера. Я еще в живых застал своего прадеда, который мне рассказал много интересного. Молчу о голодоморе, ГУЛАГах и многих других прелестях совка, которые делала из нормального человека раба.
Я себя не считаю элитой. Я обычный средний класс. Я уверен, что пролетариат одинаково ненавидит и простого предпринимателя, который создает рабочие места, платит налоги и т. д. и "элиту", которая грабит эту страну. Неудачник никогда не признается в том, что он сам виновен в том, что оказался в таком положении. Всегда виновен буржуй :D
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2020 20:57

flyman написав:не зовсім так, і точніше, зовсім не так.
"соц. дарвінізм для Шарікових в умах Шарікових" ось що в твому пості

Людина, як і багато інших живих істот, є результатом розвитку живої матерії і відділяти її від інших організмів є помилкою. Цікаво, як Ви поясните той факт, що геном людини і шимпанзе схожі на більше ніж 98%? (враховуючи, що існує багато тисяч структурних генів це не може бути простим збігом).
Востаннє редагувалось vovamuha007 в Нед 05 лип, 2020 21:01, всього редагувалось 1 раз.
vovamuha007

Подякував: 208 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Унуноктий написав:удачник неудачник не в том вопрос... просто у нас нет института аренды как такового.... и ты можешь быть миллионером но это никак не защищает тебя от "заскоков" собственника квартиры...
я только один случай знаю что арендатор заплатил за квартиру в парк авеню за год вперёд 30 000 долларов, с условием что он год не видит владельцев квартиры... вообще... но это 30 000 долларов

ну у меня аренда 12,5т и уговор с арендодателем на 4-5 лет (обсудил с ним перед тем как старшая в прошлом году пошла в школу).
но я думаю я раньше определюсь.
хотя (как показал коронодурдом) в мире может случиться все, что угодно.
jj1981ua

Заблокований

Профіль

jj1981ua написав:
  reus написав:Я народився і виріс у невеликому містечку біля 50 00 жителів. Вчився у найкращій школі міста. Вважаю що вчителі були дуже фаховими і я отримав чудову освіту. З мого класу 99% учнів отримали вищу освіту в різних ВУЗах СРСР.
Я був змушений працювати після занять, тому, що розумів, що після закінчення університету мені ніхто квартиру у Києві не подарує. Тому, поставив собі ціль до кінця навчання придбати нерухомість. Для мене гроші не є ціллю, а лише інструмент для досягнення мети. Я ніколи не був держ. службовцем, статки заробив прозоро не порушуючи законодавства, завжди платив податки. Всі мої друзі, партнери по бізнесу мають справжню освіту, не грабували цю країну, а інвестували та створювали робочі місця. Є інша реальність, яку ви не хочете бачити і сприймати, тому, що класова ненависть, це природне явище, і немає значеняя для пролетаріату яким чином ворог зміг заробити капітал.

откуда тогда такая ненависть к совку?
тут основное слово "ненависть". я воспринимаю совок как объективное прошлое, что-то хорошее, что-то плохое.
если вышеописанное правда - вам респект. нормальная биография нормального человека с целями.
и при чем тут классовая ненависть? вы стали элитой? я к люмпеном отношусь с пониманием (кто-то же должен и улицы мести), иногда с жалостью. но я считаю, что при правильном подходе (а его не было ни в совке ни сейчас) эти люди могли бы сделать больше и больше дать обществу. но на них всем было плевать (часто и стране, и родителям...) или им просто не повезло.

А откуда у вас такая к совку любовь? В 91 году вам было 9 лет.

Думаю, это от родителей. Видимо, у них все в совке все было хорошо. А потом - нет.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

#<1 ... 46514652465346544655 ... 12416>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор