Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Як може бути, що падіння ВВП 6%, а недобір в бюджет більше 30%?
В нашій країні може Красти треба менше Особисто я вважаю, що реальне падіння ВВП може бути десь 16%, але ніяк не 6. Ось чому я так думаю: Європейський центральний банк прогнозує падіння ВВП єврозони у 2020 році на 8,7%.https://www.eurointegration.com.ua/news ... 4/7110740/ Не забуваємо також про оперативну шалену допомогу з боку уряду ЄС компаніям.
shapo написав:Нет, такими темпами город при нормальной зиме просто замёрзнет из-за разрушенных труб отопления. Благоустройством можно заниматься когда нормально функционирует, а не деградируют из-за срока эксплуатации инженерные сети, улицы не превращаются в реки при дождях, а нормальный транспорт, а не уе..ищные маршрутки ходят по расписанию и, естественно, работает метро которому альтернативы нет. Поезда на магнитной подушке за 40 лет как появились в Японии и пр. странах у нас реальностью ещё скоро не станут. Благоустройство в сравнении с инфраструктурой ничего не стоит, но деньги пилить и рассказывать о заботе о киевлянах позволяет
Там на победы опять дырка в асфальте, с водичкой. Вроде ж победы не так давно ремонтировали. Интересно, сколько нужно лет, чтобы город хотя бы на 80 процентов выглядел так, как пару улиц в центре...
flyman написав:Дійсно, а що там в центрі? Не був там років з 10. Нє, ну приїхати з провінції поглипати очима на Центр! Вау-вау. Але тепер, навіть в Тернополі є Макдональдс. Ще фунікулер - чудо техніки. Навіть не знаю, що мені тре було би в Центрі? Може шкляний міст? Гг.
shapo написав:Нет, такими темпами город при нормальной зиме просто замёрзнет из-за разрушенных труб отопления. Благоустройством можно заниматься когда нормально функционирует, а не деградируют из-за срока эксплуатации инженерные сети, улицы не превращаются в реки при дождях, а нормальный транспорт, а не уе..ищные маршрутки ходят по расписанию и, естественно, работает метро которому альтернативы нет. Поезда на магнитной подушке за 40 лет как появились в Японии и пр. странах у нас реальностью ещё скоро не станут. Благоустройство в сравнении с инфраструктурой ничего не стоит, но деньги пилить и рассказывать о заботе о киевлянах позволяет
Там на победы опять дырка в асфальте, с водичкой. Вроде ж победы не так давно ремонтировали. Интересно, сколько нужно лет, чтобы город хотя бы на 80 процентов выглядел так, как пару улиц в центре...
кто бы не стал президентом, он не выпустит из рук волшебный печатный станок и самый мощный рычаг в этом мире. так что бакс как был так и будет главной бумажкой в мире. и еще не один год.
я решил заскочить на велотрек к друзьям а заодно и рассказать жителям окраин и предместий о том шо происходит в центре
Дійсно, а що там в центрі? Не був там років з 10. Нє, ну приїхати з провінції поглипати очима на Центр! Вау-вау. Але тепер, навіть в Тернополі є Макдональдс. Ще фунікулер - чудо техніки. Навіть не знаю, що мені тре було би в Центрі? Може шкляний міст? Гг.
Мені центр був потрібний коли випадав сніг, і можна було по Андріївському зїжати на лижах. Назад на фунікулері і так по колу. Але це трапллось навіть не кожного року.
П.С. Сиджу на роботі, нікого не чіпаю, і тут захоплення заручників в Україні по радіо https://www.bayern3.de/ Схоже на розкручування. Типу незадовлення політичним устроїм в країні бла бла. Так подають німецькі новини.