zРадио написав: хочу продолжать зарабатывать на гривневых депозитах и хочу продолжать видеть на полках магазинов дешевый импорт...
Так, я хочу дешеву валюту, високі ставки по депо/ОВДП та доступний імпорт. Якщо влада не спроможна це забезпечити, то нах у Ростов таких слуг.
Ось чому в нас на кожних виборах до влади приходять популісти, які багато наобіцяють, а потім приходить ...опа Головше ж багато наобіцяти, що подобається народу, він ж не розуміє що виконати це неможливо....
Sirchyk написав:Ось чому в нас на кожних виборах до влади приходять популісти, які багато наобіцяють, а потім приходить ...опа Головше ж багато наобіцяти, що подобається народу, він ж не розуміє що виконати це неможливо....
Ні. Мої політичні обранці рідко отримують владу. За звичай, при кермі апологети друкування гривні, сектанти цілющого девала. Але при падіннях 5-8 та 8-27 розквіту економіки видно не було.
Востаннє редагувалось slonic32 в Вів 28 лип, 2020 10:15, всього редагувалось 1 раз.
Я так понимаю, что судя по вчерашнему ралли на межбанке, поход на 28 отменяется? Смотрим в сторону 27.5 или ещё не вечер? Какой прогноз на ближайшую неделю?
Anadonta написав:Я так понимаю, что судя по вчерашнему ралли на межбанке, поход на 28 отменяется? Смотрим в сторону 27.5 или ещё не вечер? Какой прогноз на ближайшую неделю?
Sirchyk написав:Ось чому в нас на кожних виборах до влади приходять популісти, які багато наобіцяють, а потім приходить ...опа Головше ж багато наобіцяти, що подобається народу, він ж не розуміє що виконати це неможливо....
Ні. Мої політичні обранці рідко отримують владу. За звичай, при кермі апологети друкування гривні, сектанти цілющого девала. Але при падіннях 5-8 та 8-27 розквіту економіки видно не було.
девал был следствием падения экономики и бегства капитала. Ожидать роста экономики после девала тоже самое что ожидать новенький домик после пожара.
В бюджет за 27 дней июля собрали всего 54 млрд грн, при плане 100-110. Месячный дефицит можно полностью закрыть траншем МВФ. А на август попросить новый.