Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 538539540541542 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 17:25

Куповалось, до кризи 2008р.Десь бакс був по п'ять с копійками.Якщо пам,ятаєте літом 2008 навіть просів до 4,50.
475тис красота.На той час, наприклад,в мене ЗП була 1400грн на руки.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 18:34

Bolt писал(а):Куповалось, до кризи 2008р.Десь бакс був по п'ять с копійками.Якщо пам,ятаєте літом 2008 навіть просів до 4,50.

Ну от яка масштабна цифра 475 відносно зарплат тоді, і яка "пиль" це зараз! :mrgreen:
Цікаво, які тоді були ставки по іпотеці, але в гривні!(бо всі тоді кредити брали в долярі) :mrgreen:

п. с.
Ваша зарплата від тоді, напевно, мінімум в 10 разів збільшилась? :!: :wink:
А от ціна на ту квартиру зросла десь лише в 3 рази! :shock:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 20:07

Долярчик писал(а):
  Bolt писал(а):Куповалось, до кризи 2008р.Десь бакс був по п'ять с копійками.Якщо пам,ятаєте літом 2008 навіть просів до 4,50.

Ну от яка масштабна цифра 475 відносно зарплат тоді, і яка "пиль" це зараз! :mrgreen:
Цікаво, які тоді були ставки по іпотеці, але в гривні!(бо всі тоді кредити брали в долярі) :mrgreen:

п. с.

але платити внески за квартиру ви мали тоді а не зараз, після 10 років виплат там вже не дуже багато й залишається
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 20:09

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Давайте так - допустимо є вільних 40 тис уе, які пропозиції щодо вкладання в оренду/новобуди?
вторинка (з ЦО) зараз дуже дешева - але є сумніви чи треба туди взагалі влазити, в оренду ніби всі шукають нове житло
новобуд - який район адекватний? пропозиції зараз валом, чи знімає зтось швидко?
dinozavrik

Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 21:30

Ото настали часи, що нема куди каклЄту прилаштувати!)))

dinozavrik писал(а):Давайте так - допустимо є вільних 40 тис уе, які пропозиції щодо вкладання в оренду/новобуди?
вторинка (з ЦО) зараз дуже дешева - але є сумніви чи треба туди взагалі влазити, в оренду ніби всі шукають нове житло
новобуд - який район адекватний? пропозиції зараз валом, чи знімає зтось швидко?

Так тут все просто - берете новобуд, просто не в #дупісвіту(я там перераховував Рясне, Винники, Щурата і т. п.) - робите дешевий ремонт і здаєте за 7К/міс :D поки ковід, а там за пару років, або продаєте, або далі здаєте :mrgreen:

З ЦО - я б не брав, хоч ціни дуже спокусливі!

Або, взяти комерцію на перспективу, і через рік-два рубати бабло #нєпадєцкі :mrgreen:
Чи самому, на цей період, забацати свій продуктовий магазин в якомусь мурашнику, подалі від атб :mrgreen:
Последний раз редактировалось Долярчик Чт 13 авг, 2020 22:40, всего редактировалось 1 раз.
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 21:39

Долярчик писал(а):
  dinozavrik писал(а):Давайте так - допустимо є вільних 40 тис уе, які пропозиції щодо вкладання в оренду/новобуди?

Так тут все просто - берете новобуд, просто не в #дупісвіту(я там перераховував Рясне, Винники, Щурата і т. п.) - робите дешевий ремонт і здаєте за 7К/міс :D поки ковід, а там за пару років, або продаєте, або далі здаєте :mrgreen:

З ЦО - я б не брав, хоч ціни дуже спокусливі!

Або, взяти комерцію на перспективу, і через рік-два рубати бабло #нєпадєцкі :mrgreen:
Чи самому, на цей період, заьацати свій продуктовий магазин в якомусь мурашнику, подалі від атб :mrgreen:

Новобуд не в дірі - до 40 доходить +ремонт ще 15 піде. 55 тис і чекати досить часу на це. Старе з ЦО за 28-30 можна взяти, ще з 3-4 тис замінити якісь речі і здати за 200$ можна. Окупність ніби краща
dinozavrik

Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 22:37

Долярчик писал(а):Такссссс...
- ніхто так і не запитав/поцікавився, який мені "одобрили" перший внесок?
Не цікаво?

Правда місячний платіж який смачний 5 300грн/міс?! :)

Так ждемс, не переключаемся.
ruvex

С нами с: 03.11.08
Благодарил (а): 855 раз.

1
6
2
Сообщение Добавлено: Чт 13 авг, 2020 23:18

Нічна казочка)))

ruvex писал(а):
  Долярчик писал(а):Такссссс...
- ніхто так і не запитав/поцікавився, який мені "одобрили" перший внесок?
Не цікаво?

Правда місячний платіж який смачний 5 300грн/міс?! :)

Так ждемс, не переключаемся.

Так бачу, що лише Вам це цікаво :mrgreen:
Ну ладно, так вже й буде :)

Коротше, кажуть мені, що одобрили іпотеку, і що 5 300/міс. складає платіж по іпотеці!
І.... (тут мої плани ламають через коліно) перший внесок складає 400тис.
Я повторюю суму, чи добре почув -
кажуть: "Так, 50% ваші кошти. Це так по Львову..."
Тоді ще сказали, що до мене найближчим часом прикріплять "кредитного менеджера".
То було вчора.
А сьогодні телефонує мадамс, так і так, - "чи залишали ви заявку на іпотеку? - бла-бла-бла.... а яку і де вже приглянули квартиру?"
Я кажу, що знаю, що недобудоване не кредитують, тому ще очікую, покищо :mrgreen:
Мадамс каже:
- А коли здача?
Я:
- Та я декілька об'єктів дивлюсь.... одні здають в кінці цього року, інші - наступного...
Мадамс:
- Ну добре, але знайте, що та ухвала вашої іпотеки лише на 2міс. :mrgreen:
То до вас зателефонує наш "кредитний експер" по Львову і може щось вам підкаже, чи порадить.

Через годину телефонує чел і теж те саме бла-бла-бла... А тоді каже:
- Ну я вам залишу свій моб. номер і ви звяжетесь в кінці року зі мною, тоді зустрінемось і все детально обговоримо... "

От така казочка, малята.

І, забігаючи наперед, в кінці року, може і зустрінусь з ним, але буду давити на перший внесок 25% і щоб ще понизили % по іпотеці!
Буду робити їх разом! )))

п. с.
Треба ще по інших банках "вудочку закинути")))
Як казав Черняк - треба завчасно, за рік-півтора дати банкам знати, тоді можна отримати кредит під адекватні відсотки!
А коли ти приходиш і кажеш, що тобі треба ВЖЕ кредит, то для менеджерів банку це свято)) і вони впарять все по максимуму! )))
ДумайТЕ! ©)))
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пт 14 авг, 2020 00:12

Долярчик писал(а):Так бачу, що лише Вам це цікаво :mrgreen:
Ну ладно, так вже й буде :)

Коротше, кажуть мені, що одобрили іпотеку, і що 5 300/міс. складає платіж по іпотеці!
І.... (тут мої плани ламають через коліно) перший внесок складає 400тис.
Я повторюю суму, чи добре почув -
кажуть: "Так, 50% ваші кошти. Це так по Львову..."

...
От така казочка, малята.

І, забігаючи наперед, в кінці року, може і зустрінусь з ним, але буду давити на перший внесок 25% і щоб ще понизили % по іпотеці!
Буду робити їх разом! )))

п. с.
Треба ще по інших банках "вудочку закинути")))
Як казав Черняк - треба завчасно, за рік-півтора дати банкам знати, тоді можна отримати кредит під адекватні відсотки!
А коли ти приходиш і кажеш, що тобі треба ВЖЕ кредит, то для менеджерів банку це свято)) і вони впарять все по максимуму! )))
ДумайТЕ! ©)))

Вчера прикинул на такой же процент, оптимистически. А в писсимистическом процентов 60+. И вот почему, суть всей этой импотеки в ближайшей прерогативе не изменится если изменится вообще. Если ранее задирали процент, то сейчас со всем этим хайпом на снижение %, банкстеры будут задирать первичные платежи, а самые ушлые и % по дальнейшим выплатам.
В сущности пока это замануха, не меньшая если не большая претворяемым ранее.
Здесь тонко нужно отдавать себе отчет о целесообразности, возможным рискам (от малого до большого) и необходимости покупки таким способом. Результат подобного действа - своя квартира по факту через 20 лет, в условиях аренды и довольно неопределенного, неоднозначного влияния на возможности и финансовую устойчивость, как плательщика - это все осмысленная необходимость?
Такие мысли навскидку.
ruvex

С нами с: 03.11.08
Благодарил (а): 855 раз.

1
6
2
Сообщение Добавлено: Пт 14 авг, 2020 06:41

Долярчик писал(а):

п. с.

Останні чотири роки не працю, виїшов на пенсію,, по багатству'' - жартую. Просто знаю, що мені більше 10кг в місяць не світить, якщо не рвати жили., а рвати жили в моєму похилому віці вже стае небезпечно.
Зара в п'яте в Албанію поїхав відпочивати. Думав, тут хату купити, але потім подумав, що не маю такої сили волі як Акурт по пів року на морі сидіти.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 538539540541542 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор