Вы намекаете шо 1,177 и можно покупать или 1,17?
|
|
uaprofi
я не натякаю, а кажу чітко і прямо : готуюсь купувати Євро від контрольної зони (з верхньою межею на 1,1782), робоча система передбачає умови для активації угоди - формування патерну буде патерн - куплю із адекваним стопом, зірве стопа - перейду у режим очікування при цьому ніхто з "експертів" не буде винним, мені навіть не прийде в голову шукати винних або картати себе за "помилку" - правильний стоп сприймається як частина професійної торгівлі, звичайна буденність є дотик до контрольної зони 1,1784
що робити тепер ? - чекати на гальмування низхідної динаміки нам потрібен патерн, що вказував би на завершення корекційного падіння а це можливо, коли останній контрольний максимум беде перевершено позитивною динамікою себто нам потрібен ріст Євро 1,1755
продовжуємо оновлювати локальні мінімуми, зате чітко намалювався контрольний максимум на 1,1790 якщо переб'мо його - купуємо із стопом під 1,1755, а як запалу не вистачить, то спокійно відкладемо ідею та повернемося до пошуків сигналів вже з понеділка терпіння та дисципліна. закриття нижче 1,1765 призведе до зламу тижневої контрольної зони, що погіршить технічний малюночок та може призвести до поглиблення корекії
нічого подібного я не очікую, хоча курс перебуває дуже близенько та ще й на завершення робочого тижня у вечір п'ятниці посилатися можна тільки на тренд : якщо він справжній, то корекції викуповуватимуть, а якщо ні то нехай собі зріє, а ціна повертається нижче. якщо тижневу контрольну зону 1,1765-1,1782 буде утримано, то це означатиме що покупці додали довгих позицій, збільшили маржу (як грошове покриття на валютній біржі СМЕ) та утрималися у ринку
у протилежному випадку - на закріпленні нижче зони - найслабші бички повиходять на стопах начебто усе логічно. щоб була зрозуміла загальна логіка моєї торгівлі посеред десятків розрізнених на перший погляд повідомлень та сигналів, прослідкувати яку можуть тільки постійні уважні та прискіпливі читачі :
зараз мова йде про N-надцяту купівлю EUR/USD на доливку 1/3 позицій у довжину до ядра основних позицій на 2/3, що зберігаються від від рівней1,0685-1,0815-1,0915 востаннє два лоти по 1,1730+1,1730 (випадковий збіг курсів) також було у чомусь випадково закрито по 1,1900 за увесь цей час (з початку 2020 року) у контра-тренд була лишень 1 не вдала спроба продажу єврика 99% угод викладається тут на гілочці за поточними курсами он-лайн по ринку або за наперед вказаними рівнями.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||