Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Протягом останнього тижня одразу у кількох львівських будинках, які обслуговують ОСББ або управителі, вимкнули газ. Мешканцям пояснили, що в будинках виникла аварійна ситуація – витік газу. Однак після усунення аварій «Львівгаз» не відновив газопостачання. Мешканцям пояснили – отримають газ лише тоді, коли голова ОСББ підпише документ про відповідальність за внутрішньобудинкові газові труби. Нібито без такого документа увімкнути газ вони не мають права. Голови ОСББ називають такі дії «Львівгазу» шантажем, а юристи називають методи газового монополіста незаконними. Натомість у «Львівгазі» заявляють, що навпаки керуються законодавством.
Депутати Львівської міської ради підтримали виділення земельних ділянок для майже 600 учасників АТО. За відповідне рішення депутати проголосували під час засідання сесії 4 вересня.
Зокрема, депутати підтримали ухвалу про зміну меж земельної ділянки, яка розташована між Львовом та селом Рясне-Руська. Як пояснив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, йдеться про 21 га землі, яку мають передати бійцям АТО для дачного будівництва. Загалом земельні ділянки на цій території отримують 589 учасників АТО.
Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали, земельна ділянка, яку отримають бійці АТО, розташована між промисловою зоною «Рясне» та мікрорайоном Білогорща. Земельна ділянка хоч і розташована у Львові, але фактично перебуває у комунальній власності Рясне-Руської сільської ради.
Оскільки нерухомість Львова мені вже не цікава, наразі придивляюсь до Албанії, тим більше на днях там відкрили посольство України.Зара придивляюсь до такого варіанту: https://www.merrjep.al/njoftimi/vendban ... de/6714326 Десь кілометра три до найближчого пляжу.До файного десь з сім-вісім буде.
Bolt написав:Оскільки нерухомість Львова мені вже не цікава, наразі придивляюсь до Албанії, тим більше на днях там відкрили посольство України.Зара придивляюсь до такого варіанту: https://www.merrjep.al/njoftimi/vendban ... de/6714326 Десь кілометра три до найближчого пляжу.До файного десь з сім-вісім буде.
Албанія бувша мафіозна країна. Я дивуюся чому ніхто Словенію не розглядає,країна для пенсів супер.
Bolt написав:Оскільки нерухомість Львова мені вже не цікава, наразі придивляюсь до Албанії, тим більше на днях там відкрили посольство України.Зара придивляюсь до такого варіанту: https://www.merrjep.al/njoftimi/vendban ... de/6714326 Десь кілометра три до найближчого пляжу.До файного десь з сім-вісім буде.
Албанія бувша мафіозна країна. Я дивуюся чому ніхто Словенію не розглядає,країна для пенсів супер.
Здається Україна вже давно випередила Албанію по рівню злочинності.В Словенію з звалив один з зпівфорумчан по Будівельному форуму, де я вже досить давно зареестрований, але на відміну від самі знаєте кого, не строчить сотні постів про дешевизну йогуртів і дорадо в Словенії.Думаю , шо нерухоміть там коштує , якщо не на порядок, то на пів порядка дорожче за Албанію. Їздив досить багато сьогодні Львовом, написів ,,Оренда '' у вікнах приміщень на перших поверхах будинків трохи побільшало.Через місяць дороблю свою двушку під оренду.Тоді для себе і виясню яка зара ситуація з нею у Львові.
Піпець народ! Ви чого себе так не любите????
Я перейшов по посиланню і що я бачу? Ось цю срань?
Ні, ми вам не указ, але ... не позортесь хоч так ....
зі. Хоча ні, придивляйтесь і купуйте в Албанії. Природний відбір!
Працівник митниці з з.п. 10 тис гривень на Рейнджі з модними номерами у стані наркотичного сп’яніння збив поліцейського.
Як показує життя, наріки довго не живуть. Сподівають, митник вже сидить на важких наркотиках і скоро ...
Менше таких тварєй, краще планеті!
Водієм автомобіля Range Rover, який двічі порушив правила дорожнього руху у центрі Львова та згодом наїхав на велопатрульного, виявився 36-річний працівник Галицької митниці Дмитро Семеряк. Відомо, що він перебував у стані наркотичного сп’яніння. ДТП сталася у середу, 2 вересня, однак її подробиці стали відомі зараз. Як повідомили ZAXID.NET в патрульній поліції Львівщини, 2 вересня близько 14:00 велопатрульні помітили, як водій автомобіля Range Rover виїхав з вул. Рилєєва, де організовано односторонній рух, та повернув на вул. Матейка. Відтак, він двічі порушив вимоги дорожнього знаку «В'їзд заборонено». Коли автомобіль ненадовго призупинився, велопатрульний встиг повідомити водієві про вчинене порушення та попросив його зупинитися. Однак 36-річний мешканець Львівщини не відреагував і продовжив рух.
Піпець народ! Ви чого себе так не любите????
Я перейшов по посиланню і що я бачу? Ось цю срань?
Ні, ми вам не указ, але ... не позортесь хоч так ....
зі. Хоча ні, придивляйтесь і купуйте в Албанії. Природний відбір!
Ця срань нікого не цікавить, в двох км звідси земелька коштує по 30к$за сотку. Якщо уважно придивитися на дах цього жахіття то проглядається випуск арматури під наступний поверх, тобто монолітний каркас, стіни забутовані каменем, або щось типа Поротерму.Просто я по дорозі, повз цей будинок на пляж їздив. З другого боку цієї гори море.