Що ж це коїцця?
|
|
![]() Турція як і весь світ увійшла в кризу.
Особливості цієї кризи видніші із середини країни. Куди ця криза приведе? Який її подих в Анталії? Чи зможе країна заробити достатньо валюти, щоб не було суттєвої інфляції? Як аукнеться ця авантюра з Азербайджаном і Арцахом?
![]() Це мабуть лише для турок і хто має вид на проживання?[/quote] Трохи не так. За допомогою ZOOM приймав участь у конференції "Трудових - хі-хі - зборів" одного національного університету в Україні. Реткор сказав: по коридорах ходять всі стуленти без масок і ще гірше питання - як вони попали в університет - на МАРШРУТКАХ, де всі без масок. Все б нічого, але на сьогодні два професори лежать з двобічним запаленням легенів та ще пара студентів - з коронавірусом. Бояться, що закриють весь університет на карантин. Тому в Туреччині планують до кінця жовтня зробити так: прив"язати всі карти проїзду в міському транспорті до паспорта або посвідки ВНП для того, щоби унеможливити проїзд хворих або тих, хто контактує з хворими. Дуже правильно роблять. В Туреччині не платять за проїзд водієві м"ятими короновірусними купюрами - вхід в міський танспорт тільки з карткою передоплати. Її прикладують до дісплея біля водія. Тому така міра унеможливлює проїзд тих, хто не виконує правил самоізоляції. Нагадаю: в Туреччині кількість випадків коронавірусу пішла на спад - якщо в Україні більше 4000 випадків на добу, то тут - 1400 і тенденція зменшення... ![]() А питання інфляції в Турції і зокрема в Анталії залишилось нерозкритим.
Інфляція не завжди є мінусом...вона стимулює попит. Але є тонка грань перейшовши яку її важко зупинити...
![]() Головне - все робити з головою!Ще раз Вам дякую за детальний розпис з цифрами! То я візьму трохи на свій лад підкоригую, що більш точнішшою виглядала моя "картина світу" ![]() Поїали... Банк погоджується, так як іпотеку дає на 20р з ФІКСОВАНОЮ ставкою на перші 3р., а далі діє "плаваюча" ставка(тому я і пишу, що потрібно закрити повністю за 3р.)
1) так, розраховую на курс 35+ через 1-2р. 2) При кредитних 700 000, місячний платіж буде становити майже 8 000, а решта суми(яка розкидана на 20р) треба заплатити пАпіжже!(в моєму випадку потрібно мати ВСЮ залишкову суму кредиту через 3р.) - отут і йде "теоретичний" розрахунок, що через 3р. буде легше заплатити всю суму, якщо гривня знеціниться.(а якщо ні - ну тоді легше не буде) ![]() ===== Далі про ремонт - цілком погоджуюсь. 1) прибуток - не в доларах, але він підтягується з лагом ~ до пів року.(з нього потрібно буде відкладати/конвертуючи в долар/ на повне погашення іпотеки) 2) На це і розраховано - якщо йде знецінення гривні, то і орендна плата буде підвищуватись в гривні.(яка буде повністю, перекривати місячні платежі, а з часом, ще й зверху буде трохи лишатись) А про варіант 2 - я писав, що буду брати менше м2 і там все трохи по-іншому. Але зараз озвучити не можу ![]() Скажу лише одне - що родичі мені позичуть без проблем і БЕЗ %% зверху! - правда, не більше 10тис.дол. але чекати можуть спокійно рік, чи при потребі і більше!(свого часу я їх виручив - закрив їхні, відносно "дрібні" кредити по декількох банків - де вже було дуже скрутно/банки передали справу колекторам/ - і теж на гроші я чекав щось з рік і БЕЗ %% зверху ) Так що поживемо - побачимо, як воно буде далі. Наразі, все ретельно обдумуЮ! ![]() ![]() Столична нерухомість ІрануПро столичну нерухомість ісламських держав, зокрема Ірану:
"После того как пузырь на иранском рынке недвижимости лопнул, многие объекты оказались невостребованными, особенно в сегменте премиум-класса (объекты дороже 80 млн риалов, или $2,5 тыс. за 1 кв. м). По информации Financial Tribune, количество пустующих квартир в Иране выросло с 620 тыс. в 2006–2007 годах до 1,65 млн в 2011-м и около 2 млн в 2016–2017 годах: фактически в Иране пустует каждое десятое жилое здание. По данным Статистического центра Ирана, по состоянию на март 2017 года только в Тегеране насчитывается 490 тыс. пустующих квартир. По словам министра дорожного и городского строительства Аббаса Ахунди, общая стоимость незаселенных домов в Иране достигает $250 млрд." ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість1к квартиру 40+ кв. метров с учетом, если сделать ремонт и мебель/технику докупить. (это в обл. центре Украины где на вторичке цены в районе 1К дол. за кв. метр) Лазаренко - это отдельная история, если бы на вас натравили интерпол или еще кого с офиц. запросами из Украины, то думаю и в Турции вам бы мало не показалось и далеко не под домашним арестом вы бы коротали это время.
|
|