Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik писал(а):Если дашь свои тарелки, сковородки, шторы-будешь постоянно тревожиться и раз на три дня приезжать , проверять хорошо ли вымыты, выстираны
Ні, без форс-мажорів, буду навідуватись лише 1 раз/міс.! (але ж це сервіс для орендарів! - а це і легше здати буде і з'їзджати не дуже буде бажання)
Serg-ik писал(а):Отсутствие штор даёт возможность тайно посмотреть кто в квартире, может там лишние проживают. Если этаж высокий-смотри с помощью дрона.
Це - жирний тролінг
Serg-ik писал(а):Если будет индукционная плита, придётся соответствующую посуду к ней покупать, а то вдруг квартирант что-то не то поставит
Погоджуюсь. Теж над цим думав...
Serg-ik писал(а):Балкон нужен. Они будут там курить, а не в комнате. Там же бельё сушится. А если в комнате сушить, то это влажность, плесень и капец ремонту
Теж погоджуюсь.
Serg-ik писал(а):Ключи -только от нижнего. Иначе после взлома двери придётся аж 2 замка новых покупать
Теж це думав.
Serg-ik писал(а):На кухню-только табурет, лучше жёсткий, из СССР, со вкручивающимися круглыми ножками Он реально крепкий, проверено временем, у меня два таких. Никаких кресел-наберутся запахов, заляпают едой, порвут
Bolt писал(а):квартиранту ключи только от нижнего замка
почему не дать квартиранту ключи от всех замков? что за манёвр?
Просто выше , тут на ветке , более опытные арендодатели советовали давать ключ только от нижнего замка, что бы в случае ,,терок"с арендатором можно было закрыть от него дверь.
Ну от, - я ж просто хочу "зі старту" сподобатись орендарям! Хочу дати їм хоч мінімальний сервіс! (а не ліжка на піддонах) Хочу, щоб майже кожен орендар, зайшовши на оглядини в мою квіточку сказав: "Клааааас!" "Вав", "Ого", "Супер!" - і посуд є - і тюлі є(штори сам щось не хочу/не люблю) - і шафа-купе з великим дзеркалом - і балкон - і сам господар приємний/добрий!
Так що - ДумайЮ! ДійЮ! БагатійЮ!
п. с. Навіть, подумую над тим, що на першу здачу вартувало б і постіль нову дати, і рушник в ванну, і рушнички на кухню, і мило, і плин до посуди.... і т. п. - як думаєте, вартує ТАК почати свій новий, напів-пасивний бізнес?
Долярчик писал(а):п. с. Навіть, подумую над тим, що на першу здачу вартувало б і постіль нову дати, і рушник в ванну, і рушнички на кухню, і мило, і плин до посуди.... і т. п. - як думаєте, вартує ТАК почати свій новий, напів-пасивний бізнес?
Ага, и холодильник продуктами заполните, покажите, какой Вы радушный и гостеприимный хозяин.
Ну от, - я ж просто хочу "зі старту" сподобатись орендарям! Хочу дати їм хоч мінімальний сервіс! (а не ліжка на піддонах) Хочу, щоб майже кожен орендар, зайшовши на оглядини в мою квіточку сказав: "Клааааас!" "Вав", "Ого", "Супер!" - і посуд є - і тюлі є(штори сам щось не хочу/не люблю) - і шафа-купе з великим дзеркалом - і балкон - і сам господар приємний/добрий!
Так що - ДумайЮ! ДійЮ! БагатійЮ!
п. с. Навіть, подумую над тим, що на першу здачу вартувало б і постіль нову дати, і рушник в ванну, і рушнички на кухню, і мило, і плин до посуди.... і т. п. - як думаєте, вартує ТАК почати свій новий, напів-пасивний бізнес?
Долярчик писал(а):п. с. Навіть, подумую над тим, що на першу здачу вартувало б і постіль нову дати, і рушник в ванну, і рушнички на кухню, і мило, і плин до посуди.... і т. п. - як думаєте, вартує ТАК почати свій новий, напів-пасивний бізнес?
Ага, и холодильник продуктами заполните, покажите, какой Вы радушный и гостеприимный хозяин.
А що? Можна поставити по пляшечці моршинської і кока-коли і ще плитку шоколаду