Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:ІТ ринок росте 10%..20% щороку, ІТшників більше 100К на Україні, 50% їх було в Києві. Щодо нерухомості, так їм якраз віддалена робота надовго і потреба покупки в Києві досить сумнівна.
муха, а это циферка от себя или есть какая-то линка ? ойтишнеги имеют же свойство убегать зарубеж
Читай доу, аін та інші профільні ресурси.
З.І. В Швецію пропонують на релокейт з.п. більшу в 1.5 рази чим пропонували ще рік тому. На локальному ринку теж ріст після деякого затишшя визваного короною.
там нигде не написано, что "рынок вырос на 10-20"% (кстати, что такое рынок в твоём понимание - объём заказов, количество заказчиков, число работающих айтишников или что-то ещё) ?
моё понимание, что про рынок ты сам себе придумал.
flyman написав:ІТ ринок росте 10%..20% щороку, ІТшників більше 100К на Україні, 50% їх було в Києві. Щодо нерухомості, так їм якраз віддалена робота надовго і потреба покупки в Києві досить сумнівна.
муха, а это циферка от себя или есть какая-то линка ? ойтишнеги имеют же свойство убегать зарубеж.
и, кстати, понимаю, что владельцу квалирок не к лицу, но правильно "в Україні"
То, что их не менее 100к по Украине - цифра из ряда источников, от всяких Доу до помельче, причём цифра старая, и вряд ли уменьшается
Faceless, спс, с моментальной цифрой гребцов - не спорю, мне интересно как муха посчитал изменение (рост на 10-20% г/г).
там нигде не написано, что "рынок вырос на 10-20"% (кстати, что такое рынок в твоём понимание - объём заказов, количество заказчиков, число работающих айтишников или что-то ещё) ?
но если я неправ - аргументируй плиз.
Рост или падение обычно публикуют по количеству сотрудников в ТОП 50 компаний, вот пример https://dou.ua/lenta/articles/top-50-july-2020/ 2% роста. В деньгах думаю никто такую инфу не будет выкладывать.
foxluck написав:Подтверждаю, на https://jobs.dou.ua/salaries/demography/jun2020/ статистика по айтишникам где-то как Флай говорит. В Киеве где-то 45% от общего числа работающих в аутсорсе. Понятно что не всем недвижимость нужна и не у всех есть на нее средства, это уже другой вопрос.
Только двузначный рост, о котором пишет мух, обеспечивает как как региональная экспансия. Киев уже и переоцененный с т.з. зарплат, и все профильные специалисты давно при делах, и большинство смежных, которые могли перепрофицироваться в кодеров, тоже уже сделали это
но если я неправ - аргументируй плиз.
Рост или падение обычно публикуют по количеству сотрудников в ТОП 50 компаний, вот пример https://dou.ua/lenta/articles/top-50-july-2020/ 2% роста. В деньгах думаю никто такую инфу не будет выкладывать.
2% може бути в кризові роки, як 2020, і то за перше півріччя, а за рік може бути більше +5% а в нормальні ріст 10%..20%
Але основний посил в іншому, що вже більше як півроку тема хотьби в офіс відпала, а з нею і потреба в каваліках біля ШРТ.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 01 лис, 2020 17:54, всього редагувалось 1 раз.
До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
flyman написав:До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
flyman написав:До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.