снизу должен быть подвал.
|
|
![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!Ще не цікавився. Треба дуже прискіпливо вивчати, вибрати 2-3 банки, читать тут про них в відповідних гілках альфа, клирингдом,пумб, ощад, приват, креди, аваль, укрсиб, укргаз,сбер, моно, и якийся спортбанк ............... стосовно ремонту:-чим крутіше ремонт, тим більше арендна платня, і тим більші відрахування з неї на амортизацію і реновацію. А от що вигідніше: - сдавати з мінімально якісним ремонтом - з середньої якості - з максимальнох якості ...Х.З. Набути первісного досвіду можна на ОЛХ, відслідковуя декілька об'яв про однотипні квартири з різною якістю ремонту і різним фаршем меблів та побут.техники. Можна розрахувати самому, скільки потягне грошей та часу той чи інший ремонт, та як воно потім буде відбиватись Востаннє редагувалось protefiks1959 в Чет 05 лис, 2020 16:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!Я отут написав, який я собі зробив ремонт з урахуванням двох своїх спиногризів ![]() viewtopic.php?f=27&t=222870&p=5092648#p5092648 Думаю, майже аналогічний робити під оренду, але ще трохи декуди спростити. ![]() а ще є окремий напрямок - здавання в оренду для ведення бізнесу-аптеки, приватбанки, секонд і таке інше...
![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!1
![]() Востаннє редагувалось protefiks1959 в П'ят 06 лис, 2020 21:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!Я вже не раз казав і ще раз повторю: Зрозумійте, якщо б все так було легко і просто, то всі б були щасливі і багаті ![]() ![]() Далі для всіх форумчан: А так, в тім то і справа, що над цією темою треба ДУМАТИ і шліфувати її різними думками/ідеями! Для цього ця тема і була створена, щоб людям дати пластилін(цю створити гілку, дати тему), а вже ВСІМ РАЗОМ - ліпити з того пластиліна конинків! А тут, чомусь, майже всі обговорюють якість/м'якість того пластиліну, з чого він зроблений, і взагалі, будь-що, але хоч спробувати зліпити коника - переважно, навіть, не намагаються! А мало б бути так(на прикладі пластиліну) - о, а якщо його довше розім'яти? - о, а якщо його тонко розкачати? - о, а якщо його трохи нагріти? - о, а якщо так? - або так... - і так далі, купа ідей мала б бути! - а не мусолити, накшталт: "Чому дали твердий пластилін? З нього нічого не можна зліпити!" ![]() ![]() Долярчик, для Вас головне вартість іпотеки.
Давайте сюди реальні варіанти.
|
|