|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:48
budivelnik написав:....... Я б не звужував все до масок/карантинів... Якби питання могло вирішитись простим носінням масок - то навіщо тоді лікарі/лікарні? Тому давайте трошки розширимо Маски/рукавички/санітарні обмеження - можуть працювати як тимчасове рішення А будь-яке тимчасове рішення повинно дати час на кінцеве вирішення проблеми Кінцеве вирішення проблеми це імунітет Імунітет це або перехворіли або вакцинувались ....
Самоуверенность и полуобразованность на марше. От холеры нет иммунитета и нет вакцины. Точнее, есть и то, и другое, но действие непродолжительное (от 3-6 месяцев до 2 лет). Правда, есть методы лечения. Тем не менее, борются с холерой достаточно успешно. И основное "тимчасовi рішення" - карантин и меры гигиен. Лечение это, в основном, именно лечение и спасение уже заболевших. Опасности коронавируса (ковида-19) не было до прошлого года. Вполне допускаю, что своевременный всеобщий карантин по китайскому (австралийскому, новозеландскому, ...) образцу мог бы быстро свести опасность вируса практически до 0. Вже як мінімум 8 місяців існують різні обмеження
Якi "iснуючi обмеження" мешают вашему бизнесу? До КВН сейчас практически было единственное требование масочный режим и социальное дистанцирование.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 13 лис, 2020 17:56, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:50
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:банально ношение масок позволит не убить примерно 70 лямов человек
1 Я не проти масок/рукавичок на місяць/квартал2 Я проти закриття бізнесів якіа - генерують доходи держави, а значить спосорують медиків б - дають можливість ( і мету працювати) для інших
На год? Хм... раньше (сегодня) риторика была -- "от них никакой пользы -- зачем их носить?". Мнение поменялось? Так все "не против". Но это закрытие -- оно же не на ровном месте появилось: народу говорят "все носите маски -- причем правильно -- а мы будем посмотреть". Народ маски не носит. Койки переполняются. Ок -- вводим частичный локдаун. Оп -- койки пошли освобождаться -- снимаем локдаун.
Ще раз 1 Ціле - складається з частинок Частинки є як в знак+ так і в - Зібрате ціле з + і - не вийде, бо постійно буде нуль(або близько нього) 2 Якщо не знаєш суті - краще перебздіти чим недобздіти, тому маски на початку( як плацебо чи як захисний шар) були необхідні 3 Якщо бачиш ,що головне не розтягнути подовше карантин , а пошвидше всім перехворіти - починаєш розуміти ,що маски розтягуючи кількість перехворівших в часі,не зменшать загальну кількість тих хто захворіє - починаєш шукати інші виходи 4 Є така штука як професійне викривлення Завдання медика - бажано не дати захворіти , а якщо хтось захворів - вилікувати...або помякшити наслідок хвороби Степанов/Ляшко це робить ,впроваджуючи маски... і гроблячи все навколо ,жодним чином не думаючи а що завтра... А завтра навіть на маски грошей не буде і якщо в світі залишиться хоч один вірус(не обовязково ковід) а просто грип чи не дай Бог іспанка, оспа, чума, холера - вже нікому допомогти не вдасться Всі будуть красиво лежати в масках...але лежати і не реагувати Економіка розвалена, вакцини робити нікому,бо електрики нема, бо шахти стоять,бо шахтарі з голоду перемерли... Але всі в масках і точно не від ковіду...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:51
ЛАД написав: budivelnik написав:....... Я б не звужував все до масок/карантинів... Якби питання могло вирішитись простим носінням масок - то навіщо тоді лікарі/лікарні? Тому давайте трошки розширимо Маски/рукавички/санітарні обмеження - можуть працювати як тимчасове рішення А будь-яке тимчасове рішення повинно дати час на кінцеве вирішення проблеми Кінцеве вирішення проблеми це імунітет Імунітет це або перехворіли або вакцинувались ....
Самоуверенность и полуобразованность на марше. От холеры нет иммунитета и нет вакцины. Точнее, есть и то, и другое, но действие непродолжительное (от 3-6 месяцев до 2 лет). Правда, есть методы лечения. Тем не менее, борются с холерой достаточно успешно. И основное "тимчасовi рішення" - карантин и меры гигиен. Лечение это, в основном, именно лечение и спасение уже заболевших. Опасности коронавируса (ковида-19) не было до прошлого года. Вполне допускаю, что своевременный всеобщий карантин по китайскому (австралийскому, новозеландскому, ...) образцу мог бы быстро свести опасность вируса практически до 0.
Так ее , опасности и сейчас нет . Я не помню что бы от эпидемии ГРИППА закрывали всех по домам .
-
Uppi
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:53
ЛАД написав:От холеры нет иммунитета и нет вакцины.
Ви звичайно можете пити воду з унітазу в міському туалеті... там шанс підхопити холеру високий - у всіх інших випадках не треба навіть руки мити після туалету -достатньо в дитинстві навчитись пісяти в унітаз а не на руки....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:55
як правило люди які мають хронічні захворювання,а отже не приймають у активному створенні/наданні послуг/цінностей
Это ещё с какой "стелi" такой вывод? 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:58
Uppi написав:Так ее , опасности и сейчас нет . Я не помню что бы от эпидемии ГРИППА закрывали всех по домам .
В Украине за прошлый осенне-зимний сезон от гриппа умер 71 человек, это официальные данные Минздрава. Смысла от гриппа заставлять всех сидеть по домам ? От коронавирусы по тем же данным Минздрава умерло в 100 раз больше.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 17:58
ЛАД написав:Якi "iснуючi обмеження" мешают вашему бизнесу?
1 Я взагалі можу вже не вести бізнес - до смерті зароблене витратити не встигну,навіть якщо проживу до 100 років Але чомусь не думаю що у 95% населення України -такий самий запас 2 Що для Вас життя? Оббризатись антисептиком ,вдягнути костюм хімзахисту , наглотатись антибіотиків і лягти прикрившись свинцевою пластиною? Так звичайно можна прожити довго, але є один анекдот Приходить мужик до священника і каже Отче, я все життя ходив до Церкви ,не курив,не пив, з дівчатами не спілкувася, працював з ранку до ночі.....Отче - я правильно жив?Відповідь Жив то ти правильно - от тільки нащо?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:01
freeze написав:Uppi написав:Так ее , опасности и сейчас нет . Я не помню что бы от эпидемии ГРИППА закрывали всех по домам .
В Украине за прошлый осенне-зимний сезон от гриппа умер 71 человек, это официальные данные Минздрава. Смысла от гриппа заставлять всех сидеть по домам ? От коронавирусы по тем же данным Минздрава умерло в 100 раз больше.
Маніпуляція Від коронавірусу - вмерло нуль А от тих в 100 разів більше - вмерли від пневмонії чи інших хронічних захворювань В той час коли від грипу вмерло 70 осіб, а ще пару тисяч від пневмонії(хронічної) яка загострилась після захворювання грипом... Я правильно і коректно написав?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:05
ЛАД написав: budivelnik написав:як правило люди які мають хронічні захворювання,а отже не приймають у активному створенні/наданні послуг/цінностей
Это ещё с какой "стелi" такой вывод? 
1 Ви знову зняли труси і вдягнули хрестик Чи вдягнули хрестик і зняли труси? Що за страусина політика Цитату приводите, а те що вона моя - стидаєтесь показати 2 Чим більше людина хвора - тим менше вона працює Це аксіома ,яка не потребує доведень 3 Якщо взяти 1000 молодих/здорових і 1000 хронічнохворих - то останні створять в рази менше товарів послуг ніж перші Це також аксіома. А от спожити спробують більше товарів/послуг , бо крім того набору що споживає перша група їм потрібні ще специфічні товари/послуги , які першій не потрібні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:06
budivelnik написав:Маніпуляція Від коронавірусу - вмерло нуль А от тих в 100 разів більше - вмерли від пневмонії чи інших хронічних захворювань В той час коли від грипу вмерло 70 осіб, а ще пару тисяч від пневмонії(хронічної) яка загострилась після захворювання грипом... Я правильно і коректно написав?
Министерства здравоохранения всех стран мира, кроме КНДР и Туркменистана считают, что вы написали неправильно. Об этом говорит ежедневно публикуемая ими статистика, она в открытом доступе.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-