Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
дивився сьогодні Охріменка, досить цікавоі збалансовано розповів про депозити та ОВДПрекомендую новачкам та не тільки, напр про стратегію вкладання, комісії, фінмон, блокування рахунків ін)
greenozon написав:дивився сьогодні Охріменка, досить цікавоі збалансовано розповів про депозити та ОВДПрекомендую новачкам та не тільки, напр про стратегію вкладання, комісії, фінмон, блокування рахунків ін)
Но вот по ОВГЗ вылазит такой нюанс, если цена погашения выше цены покупки, то с позитивной разници уплачивается налог- ПДФО и военный сбор. Если брать у брокера банка, не участвовать в первичном размещении, то они все дисконтные. Если брать на 100к, то с комисиями, ощутимой выгоды вообще нет!!!
купував на днях бумаги онлайн в новій площадці від ICU нарешті дойшли руки, давно хотів спробувати цю штуку!
Скажу я вам колеги це просто на рівень вище від усього раніше, із чим я працював і робив. Ніяких тобі друків-підписів-сканів документів, відсилок, домовлянь і узгоджень по телефонах. ніяких Нових Пошт із відсилкою документів туда-сюда і тратою на послуги пошти.
Повірте мені, я знаю про що говорю - я все це робив вже досить довгий час і якщо чесно - це затратно по часу і інших параметрах.
Новий підхід. Дуже коротко
1) переказав кошти зі свого рахунку на рахунок брокера (до 3 год СЕП) 2) в онлайн площадці пару кліків + підтверджуюча СМС і бумага куплена!
а тепер вишенка на торт - ціна угоди 10 грн! Мова йде про гривневі бумаги, по валютним - не скажу, не купував (ще). Виводиться теж в онлайн площадці самотужки. По гривні вивід коштів на свій банк. рахунок - безкоштовно.