Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Тепер така реклама мигає(де купив смарта) - Власний садочок і початкова школа! (замалював, щоб реклами не було) А в Вікінга бачу, що є новорічна знижка! (теж розглядав його до подорожчання)
dinozavrik написав:Але якщо грошей нема на ремонт зразу - тоді згоден
Так. Та й нашкребти мені 450К було важко, то що вже казати за у 500+?
Так що справді - чим більше є грошей, тим більше є варіантів/можливостей!
п. с. Хіба що було в швидкогрошах добрати коштів і взяти квартиру у вашого знайомого) - але це вже історія не про Долярчика :mrgreen
"нашкребти було важко 450К" а не 500К
І це при $1100 доходу в місяць.
А як же: "чкурнути в Туреччину"?
Слухайте далі офігітєльні історії від Долярчика, не перемикайте канал.
Ну так з тих 1100 дол/міс. більша половина йде на сім'ю! Так що попробуй знайти, навіть, 25Кгрн, якщо все доступне вишкріб, а решта(подушка безпеки) розкидана по НЕрозривних депо!
Доречі, так як ти любиш рахувати чужі гроші і щоб в тебе все сходилось то пам'ятай: - є ще грубе депо, яке через місяць закінчується і покриває "позичення в родичів"! - а ГОЛОВНЕ, є ще подушка безпеки, яка розкидана по 3-4тис.грн - чуть не на кожен місяць року! (так, як готувався до іпотеки і планував, щоб мені хоч перший рік було легше покривати платежі по іпотеці)
п. с. А щоь вже повна картина світу склалась - то пам'ятай, що ремонт в Авалоні робив "своїми руками", а це означає, що зекономив 6-8К долярів! Ще тоді! Тож думайТЕ!
Востаннє редагувалось Долярчик в Вів 22 гру, 2020 13:04, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав: Доречі, так як ти любиш рахувати чужі гроші і щоб в тебе все сходилось то пам'ятай: - є ще грубе депо, яке через місяць закінчується і покриває "позичення в родичів"! - а ГОЛОВНЕ, є ще подушка безпеки, яка розкидана по 3-4тис.грн - чуть не на кожен місяць року! (так, як готувався до іпотеки і планував, щоб мені хоч перший рік було легше покривати платежі по іпотеці)
1) Є карти ПУМБ (рефки нижче, наводжу зразу ) - на яких можливо було брати гроші безкоштовно до 28.02.2021, на всю сумму кредитного ліміту. 2) можливо було помацяти кешбек/бонус (близько 1,5%-5%) від вартості бетону. Тому , пан Долярчик, "непідготовлений, сідай, ДВійка" .
Долярчик написав:Тепер така реклама мигає(де купив смарта) - Власний садочок і початкова школа!
свята наївність практично кожен забудован малює у планах школи і садки, територію під які потім забудовує додатковими чергами
а на Угорській скотиняки замість загальноосвітньої (обіцяної) після мітингів/скарг/судів впиндюрили приватну КМДШ із вартістю навчання 168000 грн/рік за дитину
при здачі халупи раджу там поселитись аби місцеві босяки і наркомани вікна/двері/радіатори не познімали...
Востаннє редагувалось jump в Вів 22 гру, 2020 13:09, всього редагувалось 1 раз.
Дійсно так, АЛЕ всі великі компанії (місцеві-бо чужих на ринок мер не пускає), мають стільки дозволів і дозволіа та домобудівних умов, що років 5 про дане нововведення не думатимуть. Тобто, вони отримали дозвіл раніше ніж вступає в дію дана постанова. І так монополісти «вибивають» з ринку конкурентноздатних початківців.
Та, я вас тут забув побалувати фотками Я ж то, перед тим, як зайти у ВП, прогулявся біля ЖК, оглянув місцевість, колію Я ж ще, саме в цьому місці - ніколи не був(не то що дехто - тут дитинство провів ) Я на Левандівці був декілька разів, але біля базарчику і ще більш туди вглиб.
Цікаво, що в них отой, майже, готовий будинок, буде здаватись одночасно з тим, що праворуч від нього(женуть 5-й пов) - бо це все 1ша черга! Казали, що ТІЛЬКИ ОДНОЧАСНО будуть здавати цих два будинки до початку літа. Явно, що не встигнуть! Затянуть до кінця літа Так що і на це я зважив, відмовляючись від неліквіда в цьому будинку на останньому поверсі! Ну а ліворуч від "готового" будинку - мій будинок: як бачите, одна секція - вже пару поверхів вигнали, а мій смарт знаходиться в секції ближче до переду, де ще тільки залили паркінг.