Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
В Україні підвищили тарифи на виробництво теплової енергії для населення. Унаслідок це вплине на платіжки українців, оскільки є частиною тарифу на газ.
Рішення ухвалила Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах електроенергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), на засіданні в четвер, 24 грудня.
Тарифи на тепло для населення були підвищені всім 23 компаніям. Найменше підвищили тариф для Дніпровської ТЕЦ (5,5%), найбільш – для ТОВ "Євро-реконструкція" (на 49,7%). https://www.obozrevatel.com/ukr/economi ... lennya.htm
Доречі про опалення Я вже писав, що там(на Левандівці) - котелня на даху, а от газу в будинку/по квартирах - не буде! І це + для здачі в оренду(трошки спокійніше )
Долярчик написав:Доречі про опалення Я вже писав, що там(на Левандівці) - котелня на даху, а от газу в будинку/по квартирах - не буде! І це + для здачі в оренду(трошки спокійніше )
Ваша влада вже про Вас "подбала" - з нового року підйом ціни на е/е + новий тариф на транспортування...
+підйом як мінімум удвіччі тарифу на транспортування газу...
А щодо електрики у цьому відбитому районі - часто вимикають або банально вибиває Дахова котельня - гівно ІО - сила
Востаннє редагувалось jump в П'ят 25 гру, 2020 12:37, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:Доречі про опалення Я вже писав, що там(на Левандівці) - котелня на даху, а от газу в будинку/по квартирах - не буде! І це + для здачі в оренду(трошки спокійніше )
Ваша влада вже про Вас "подбала" - з нового року підйом ціни на е/е + новий тариф на транспортування...
О так, найкращий спосіб зрозуміти що з електрикою і «низькими» тарифами це брехня - ахметов продає з Бурштинської ТЕС електрику в Угорщину, по 1,1 грн*квт год і вигідно, в мінус точно не продавав би, А в Україні по 1.68 бачте замало
На скільки очікуєте подорожчання Вашого повітря площею 27м2 над котлованом через рік?