|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 07 січ, 2021 00:47
budivelnik написав: detroytred написав:Как я могу согласиться с цифрами, непонятно откуда вами взятыми?))
Дійсно як... Думати - це ж не армійське правило В армії прийнято виконувати... А от в бізнесі - прийнято думати.. То може повірите тому хто все життя думав над тим що і як робити і прислухаєтесь до його висновків Чи й далі залишаючись бідним військовим пенсіонером - будете вчити мільйонера як правильно діяти в різних економічних ситуаціях?
Да цену мильенера я уже видел. 200 грн. Я вас не учу, як правильно дияти. Вас учат лица, начиная с Макиавелли... Я же в основном занимаюсь опровержением ваших искажений моих утверждений и указываю на ваши элементарные ошибки. В том числе и логические.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 січ, 2021 00:48
detroytred написав:Речь была о том, что и для первого, и для второго главное --- СНАЧАЛА стимулировать работника к этим действиям. А не ожидать, пока он сам, а стимулы потом.
А що , капіталістична система придумала якийсь інший стимул крім грошей? А що в капіталістичних країнах ,які вже будують соціалізм(та сама Швеція ) чи комунізм( та сама Швейцарія) - відмінили матеріальні стимули? А що в Україні працівник в залежності від кваліфікації - не отримує адекватні зарплати( той в кого кваліфікація вища - отримує й вищі доходи) а що в Україні є примусовий обовязок колотись-плакати але жерти кактус(один раз вибрати спеціальність і побачивши що вона не приносить ні слави, ні грошей - все життя цій спеціальності і кваліфікації не зраджувати) а що в Україні є надлишок кваліфікованих шоферів,токарів,фрезерувальників, айтішників,лікарів для приватних клінік, вчителів для приватних учбових закладів, консьєржів,бодігартів...і так далі? а що Україна закрита залізною завісою і наші люди не можуть себе реалізувати за кордоном? а хто тоді присилає щорічно 10 + млрд доларів...так на хвильку це більше ніж дає експорт сільське господарство з металургією
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 січ, 2021 00:51
detroytred написав:Я же в основном занимаюсь опровержением ваших искажений моих утверждений и указываю на ваши элементарные ошибки. В том числе и логические.
Бачиш В Україні 73% таких як ти , вказують мені на логічні помилки і елементарні помилки...от тільки чомусь живуть в гімні, або на крайняк в три-пять разів бідніше.. Як думаєш - чому бідні? Народна мудрість каже - тому що дурні.. А чому дурні? - тому що слухають таких самих бідних як і самі... а от слухали б багатих - дивишся і дейтройта пенсія була б вища...а так помре а Щвеції/Щвейцарії чи Канари буде бачити тільки по телевізору....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:04
detroytred написав:Кто хочет и может и так поднимает квалификацию и без ваших кэпочевидность советов-думок.
А хто не хоче - бо зранку не випив - день пропав або Послухав дейтройта(зеленського/медведчука/пуйла) і чекає... і таких більше 30% в Державі... З тими як По сталіно/гітлерівськи... гулаг/газова камера чи зранку опохмелочку і ніжні такі проханнячка іванку, може підеш попрацюєш????
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:06
budivelnik написав: detroytred написав:Я же в основном занимаюсь опровержением ваших искажений моих утверждений и указываю на ваши элементарные ошибки. В том числе и логические.
Бачиш В Україні 73% таких як ти , вказують мені на логічні помилки і елементарні помилки...от тільки чомусь живуть в гімні, або на крайняк в три-пять разів бідніше.. Як думаєш - чому бідні? Народна мудрість каже - тому що дурні.. А чому дурні? - тому що слухають таких самих бідних як і самі... а от слухали б багатих - дивишся і дейтройта пенсія була б вища...а так помре а Щвеції/Щвейцарії чи Канари буде бачити тільки по телевізору....
Ты сам-то определись: то сначала -- на халяву дал мне квартиру, пенсию неплохую, льготы, з-п платил за протирание штанив; а теперь запел - что я бедный и дурний. Из твоих песен вытекает, что лох (дурний) - это ты. Богатый лох. Я же не богатый, но и не бедный. И кстати, форум не обо мне. Ты , как обычно, скатился к обсуждению личностей. Когда предмет дискуссии был иным.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:12
budivelnik написав: detroytred написав:Кто хочет и может и так поднимает квалификацию и без ваших кэпочевидность советов-думок.
А хто не хоче - бо зранку не випив - день пропав або Послухав дейтройта(зеленського/медведчука/пуйла) і чекає... і таких більше 30% в Державі... З тими як По сталіно/гітлерівськи... гулаг/газова камера чи зранку опохмелочку і ніжні такі проханнячка іванку, може підеш попрацюєш????
Да-да)) Допелся уже, что украинцы зранку не випив ... У киселевых хлеб отбираешь... Давай-давай, рассказывай какие украинцы нищие, люмпены, алкаши, живуть в гімні и т.д. У тебя отлично получается.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:16
detroytred написав:Ты сам-то определись: то сначала -- на халяву дал мне квартиру, пенсию неплохую, льготы, з-п платил за протирание штанив; а теперь запел - что я бедный и дурний.
1 Якщо для тебе квартира + пенсія в 8000-10000 грн за 25 років стояння раком з питанням чего ізволіте - це вершина блаженства... То ти так і скажи ..... Люди ж тебе слухають і не догадуються,що в тебе пята точка розпухла від вказівок начальства... а компрес на неї купити не можеш.. бо гроші на таблетки від шлунку пішли.... 2 Як думаєш Ті кого ти агітуєш почекати поки еліти зміняться хочуть жити так як ти чи так як я? 3 Друге питання Що я стверджую Хочете жити краще ніж середньостатистичний працівник з середньою зарплатою в 10000 грн... - покращуйте свою кваліфікацію і шукайте варіанти реалізації цієї кваліфікації.. Хочете все життя нити про низьку пенсію і високі тарифи - вам на курси до дейтройта, він на власному прикладі покаже як можна легко просрати життя.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:22
budivelnik написав: detroytred написав:Ты сам-то определись: то сначала -- на халяву дал мне квартиру, пенсию неплохую, льготы, з-п платил за протирание штанив; а теперь запел - что я бедный и дурний.
1 Якщо для тебе квартира + пенсія в 8000-10000 грн за 25 років стояння раком з питанням чего ізволіте - це вершина блаженства... То ти так і скажи ..... Люди ж тебе слухають і не догадуються,що в тебе пята точка розпухла від вказівок начальства... а компрес на неї купити не можеш.. бо гроші на таблетки від шлунку пішли.... 2 Як думаєш Ті кого ти агітуєш почекати поки еліти зміняться хочуть жити так як ти чи так як я? 3 Друге питання Що я стверджую Хочете жити краще ніж середньостатистичний працівник з середньою зарплатою в 10000 грн... - покращуйте свою кваліфікацію і шукайте варіанти реалізації цієї кваліфікації.. Хочете все життя нити про низьку пенсію і високі тарифи - вам на курси до дейтройта, він на власному прикладі покаже як можна легко просрати життя.
А ты попробуй без брехни с потолка (вроде всю службу раком и чего изволите. Что для меня вершина блаженства) оформить свою думку. Не получится. Потому что все твои выводы, думки базируются на придуманной тобою же глупой брехне. На ней всё у тебя построено. Начиная с того, что я кого-то агитую. Хоть сто раз прошу не лги, но ты никак. Потому что без нее у тебя ноль будет. Примитивная демагогия. Прибрехал и на этом построил. Кстати, раз ты на свои мильены постоянно киваешь (правда, умалчивая, что в молодости копил, когда твои работники нормально тратили на свою жизнь), то они у тебя что? Вершина блаженства?)) Прапорщик... на старости торгующий водкой.. с сыном за прилавком в выходные, когда наемные не хотят. Достойне життя))
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 07 січ, 2021 01:32, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:29
detroytred написав:Что для меня вершина блаженства) оформить свою думку. Не получится.
Ти ж сам написав радієш з того що в тебе квартира і пенсія... В армії я був, звідки випливають такі як ти бачив... Тому зробив висновок і пішов працювати на себе, а бідним і блаженним ,які поклали своє життя будівництву армії,яка не захистила Україну від ворога - вирішив що достатньо пенсії на ліки і газ щоб вистарчало впритик і ще на телевізор з безкоштовними 32 каналами...от вони й щасливі.. А своїм дітям і дітям інших Українців - я хочу більшого, а так як Під лежачий камінь вода не тече Тому й раджу їм не слухати таких як ти з досвідом протирання штанів а слухати таких як я, нехай з побічними проблемами активного життя(високий тиск,це при тому що я не курив ніколи і практично не пю), але з можливістю побачити світ і не економити на майбутньому дітей... detroytred написав:Кстати, раз ты на свои мильены постоянно киваешь (правда, умалчивая, что в молодости копил, когда твои работники нормально тратили на свою жизнь), то они у тебя что? Вершина блаженства?))
Якщо ти ще пошукаєш , то десь в 2011-2012 у Валютній гілці , я проводив порівняння своєї економічної політики , з політикою айтішника.який щороку витрачав по 1000-1500 доларів на закордон... Так, я замість закордону 20 разів по 2 тижні в рік за 20 років - був всього 5 разів по тижню....що дозволило мені сколотити бізнес(капітал) , на дивіденти з якого я можу кожного місяця витрачати по 1500 доларів на 2 тижні поїздки за кордоном... Таким чином , за 2 роки після 20-річного сколочування - я компенсував різницю, а тепер кожний наступний рік - йду у відрив... То як Хто правіший Той хто 25 років протирав штани і заробив квартиру+пенсію+геморой Чи той хто 20 років жив (по свободі в прийнятті рішень) як мінімум на порядок краще і тепер крім тиску отримав можливість не звертати увагу на ціни/тарифи....
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 07 січ, 2021 01:35, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 січ, 2021 01:30
detroytred написав: andrijk777 написав:А який зміст це читати? Нажаль мій голос рівноцінний голосу бабки з села. А переконати бабку з села я не зможу, прочитавши це. Я навіть вас не можу переконати. То який зміст це читати? Я навіть переконаний що Зе також далекий від цього, тому що в нього немає ні освіти відповідної, ні досвіду, ні навіть часу немає з цим розбиратись, і думаю навіть бажання немає. Гола філософія мені не цікава, бо вона має слабке практичне застосування.
Так вы похоже даже и не открыли. Раз указываете на голую философию)) Там кратко доступнейше разжовано для сегодняшних дней. Прикольно. У вас тоже цели?))) Когось переконати..., а не расширить свой кругозор, натолкнувшись на неизученное ранее чужое альтернативное мнение в ходе дискуссий. Тут что одни пропагандисты пособирались...?
Я прочитав заголовок. Я знаю хто такий Макіавеллі(колись вивчав). Який зміст це читати? "одни пропагандисты"  Да-да, ми всі пропагандисти, один ви Д'Артаньян.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|