|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 24 січ, 2021 21:52
budivelnik написав: detroytred написав:про значення реальних даних і довіри читачів.
Реальні данні про себе - я виклав Тутешні читачі їх перевірили ,вони виявились правдивими. Реальних данних про тебе - не їснує взагалі. ти їх приховуєш , а тому десять разів за повідомлення повторити брешеш - нікого не переконує в тому що ти правий. Тиж ніде і нікому,нічого про сбе не написав.. А от те що а - ти все життя був бюджетником б - сам особисто не досяг нічого крім військової пенсії в - не факт що маєш сімю г - максимум що ти робив з економіки - це читав книжки і жодного разу не використав хоч щось з прочитаного З моїх вуст для форумчан звучить в сотні разів переконливіше ніж твоє брешеш... Ти дико любиш гроші і просто мрієш їх отримувати на халяву.. Я можу тобі допомогти Давай ти самозабанишся, а я тобі за це перекину суму на карточку про яку ти мрієш в 200 гривень.. Як підходить?
Да мені довіра читачів не переймає, я ж тобі це не раз вказував, а ти знову. Я ж під ніком - цей факт вже доводить це. Форум для мене, як в правилах записано, для дискусій. Мова ж про тебе. Про твої цілі, про твої комплекси. Ти ж під реальними даними. Тобі ж потрібна довіра, щоб, як ти сам писав -- навіть ті, хто був не згодний або мав і зовсім протилежну думку, змінив-повірив тобі. Про тебе мова-то. Про твою брехню та змогу відповісти за неї тебе, такого реального заможного мільернера. А ти все по-дитячому змінюєш предмет (примітивніший демагогічний засіб). І це знову я особисто тобі вкотре розтулмачую. Для того, щоб ти сам побачив, як смішно викручуєшся. До речі,в жінки спитай яка дурна твоя безпідставна!!!! пропозиція мені зникнути і чим вона відрізняється від моєї в твій бік.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 січ, 2021 21:57, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 21:55
detroytred написав:Да мені довіра читачів не переймає
Отже людина а - свідомо скриває себе бо б - збирається навішати лапші на вуха щоб в - спокійно лягти спати (або отримати 30 срібляників) А навіщо ти тут? Ти клоун ,який вийшов на других подивитись - себе НЕ показати? detroytred написав:До речі,в жінки спитай яка дурна твоя безпідставна!!!! пропозиція мені зникнути і чим вона відрізняється від моєї в твій бік.
На відміну від присоски захребетної а-ля ти...мені не потрібно питати когось дозволу чи пояснювати комусь свої дії.. Я а - відповідаю за те що пропоную б - самодастатній.. Тому ще раз То візьмеш 200 грн і зникнеш? Ти ж мені цей мізер пропонував, значить сам вважаєш що це пристойна пропозиція
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2998 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 22:03
budivelnik написав: detroytred написав:Да мені довіра читачів не переймає
Отже людина а - свідомо скриває себе бо б - збирається навішати лапші на вуха щоб в - спокійно лягти спати (або отримати 30 срібляників) А навіщо ти тут? Ти клоун ,який вийшов на других подивитись - себе НЕ показати?
Отже ти знову збрехав зі стелі та на цьому побудував. Конкретно пункти б, в. Зрозуміло, що я під ніком. Зрозуміло, що свідомо. І факт, що зкриваю. Причини - це власна справа кожного. Подивись, таких тут форумчан більшість. І це не мішає обговорювати теми, питання, дискутувати. А ти зі стелі ліпеш якісь від себе вимоги... Тому що комплекси та знову зливаєшся.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 22:08
Будівельник!!!! Стоп!!!!!! Я тобі пропонував відповісти за брехню 5 куе. Якщо я брешу, звинувачуючи в брехні - то я тобі 5 куе.
200 грн за "інформацію", як ти назвав свою спробу викрутитися, запропонував, почав торгуватися, ти. Я тобі тільки нагадував про ці твої 200 грн.
В тебе вже від брехні зовсім клепка злетіла. Так нахабити...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 22:31
detroytred написав:Я тобі тільки нагадував про ці твої 200 грн.
Не рий яму - сам в неї не звалишся Тепер я нагадую тобі Ти зникнеш з цих сторінок за мої 200 грн? Тобі не потрібна довіра від тутешніх Ти за своїм рівнем знань не може дати жодної поради.. То може ти просто графоман? І твоя хвороба тобі важливіша від реальних грошей?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 22:45
budivelnik написав: detroytred написав:Я тобі тільки нагадував про ці твої 200 грн.
Не рий яму - сам в неї не звалишся Тепер я нагадую тобі Ти зникнеш з цих сторінок за мої 200 грн? Тобі не потрібна довіра від тутешніх Ти за своїм рівнем знань не може дати жодної поради.. То може ти просто графоман? І твоя хвороба тобі важливіша від реальних грошей?
Що за дитячий злив... Мова про тебе. Реального. Мільйонера. Здатен чи не здатен реально відповісти за свою брехню. Усе інше лірика, тобто примітивне забалакування. Генерувати дурню ти майстер. Про безкоштовні поради ти сам знаєш)) А тут місце для обговорення та цікавих дискусій.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 22:50
detroytred написав:Мова про тебе. Реального. Мільйонера
Я тому й мільйонер , що вмію відрізняти совкові хотєлки від реальної вартості. Ти - коштуєш нуль ( якщо судити по рівню твоїх знань ) Твій нік - коштує 200 грн.. і не тому що він чомусь вартий - це рівень шкоди який він приносить тутешнім читачам. Я згоден мінімізувати цю шкоди -вигнавши тебе звідси.. а так як ти жадібний по саме нехочу - то існує висока ймовірність що ти погодишся... Ти ж дурень і не розумієш ,що тут тобі не вийде писати під іншим ніком...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 23:08
budivelnik написав: detroytred написав:Мова про тебе. Реального. Мільйонера
Я тому й мільйонер , що вмію відрізняти совкові хотєлки від реальної вартості. Ти - коштуєш нуль ( якщо судити по рівню твоїх знань ) Твій нік - коштує 200 грн.. і не тому що він чомусь вартий - це рівень шкоди який він приносить тутешнім читачам. Я згоден мінімізувати цю шкоди -вигнавши тебе звідси.. а так як ти жадібний по саме нехочу - то існує висока ймовірність що ти погодишся... Ти ж дурень і не розумієш ,що тут тобі не вийде писати під іншим ніком...
Знову той же злив. Мова саме про тебе. Плюс ти зі стелі та комплексів взявся оцінювати шкоду від іншого форумчанина. Лікуйся... Та не ухиляйся за лірикою. Що ще згенеруєш аби злитися? Не виходить в тебе красиво. Розуму явно не вистачає. Я жадібний? Я тобі 5 куе запропонував (образно - заробити на мені або на своїй порядності), а ти за які суми мову ведеш? Менше тисячі гривень)) Смішний.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 січ, 2021 23:13, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 23:10
detroytred написав:взявся оцінювати шкоду від іншого форумчанина
Дурнику Ти з шапкою наполеона і засмальцьованим галіфе позволяєш собі оцінювати діяльність Порошенка і при цьому фантазуєш що я не в стані оцінити твою дурь?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 23:19
budivelnik написав: detroytred написав:взявся оцінювати шкоду від іншого форумчанина
Дурнику Ти з шапкою наполеона і засмальцьованим галіфе позволяєш собі оцінювати діяльність Порошенка і при цьому фантазуєш що я не в стані оцінити твою дурь?
В тебе проблеми з умінням думати. Підійди до жінки. Вона покаже різницю: між обговоренням політичного діяча і оцінкою тобою, форумчанином, ШКОДИ іншим форумчанином. Останнє -- це ще перехід на особистістості. Заборонено на форумі. А перше - це тема гілки. Де кожен має право на власну думку. В межах закону та правил форуму. За цим слідкують модератори. А не ти зі стелі власних хотелок. Жінка пояснить тобі, що це не мої фантазії, а факт. Ткне у правила та логіку. Ти знов про лірику)) Ще з перебріхом та ностальгією по своєму гсвг-ному галіхфе.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|