detroytred написав:Я ж не дарма допитував мільйонера чому він далі-то не розвивається..., хоч не сам, так сини, а він консультує, маючи такий досвід, фах, знання в бізнесі, ідеї, купу ідей.
А андрий777 задав питання чому строчить на форумі, даремно марнують свій час.
Це питання ,якраз найкраще показує прірву між розумінням економічних процесів у підприємців і військових пенсіонерів..
Дохід кадрового військового ,який прослужив від 25 років і не воював залежить від
а - більше часу проведенного на службі
ніж
б - зробленого на службі....
Його звання,посада, оклад - тим кращі чим більше пройшло часу з моменту закінчення училища чи підписання контракту..
Так , є одиниці.які стають генералами в рази швидше ніж 99% протирачів штанів...
Але той хто закінчив капітаном-майором за 25 років служби- як правило безхребетна тваринка.яка не напрягалась...
При цьому , ця особа має час,здоровя, бажання - вийшовши на пенсію витратити більше ( в рази ніж пенсія) але їй цього не дають , тому вона на владу зла...
Тепер підприємець
Мій дохід 30-70К , мої витрати 20К
Мої діти забезпечені освітою, житлом,автомобілями ,місцем праці....
Чого добються вони - побачимо через 25-40 років (коли найстарший-наймолодша прийдуть до 55 років)
Найголовніша проблема в моїй сімї - це змусити(навчити/переконати) мене витрачати на себе більше ніж я витрачаю сьогодні(рівень витрат сформувався за 30 років, тому змінити його навіть у кращу сторону - ще потрібно напрягтись)
А раз мої доходи кратно перевищують мої витрати , то навіщо мені працювати більше?
Адже я не отримую гроші за час...я отримаю за прийняті/виконані рішення...
А більше рішень - більше роботи-більші доходи... а не краще життя.
Тому зараз я борюсь за покращення життя( яке заслужив) а не збільшення навантаження на себе.
Це хоч халіфешник розуміє?