|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 30 січ, 2021 14:07
fler написав: холява написав:А чего Вы стесняетесь сказать , что надо сначала дать заработать всем до отвала ,а потом спрашивать .
Ув.Холява! Некоторые уже заработали до отвала, но все никак не нажрутся  Надо вытащить теневые млрды и направить их туда, куда они должны идти - в науку, образование, медицину, в развитие отраслей промышленности. Тогда и технологии будут активнее разрабатываться, и производства запускаться, и народ не будет искать счастья за границей. Но это реально, когда чиновники соответствуют должности по уму, а не занимают ее по кумовству.
Здається мені, що в науці, освіті та медицині наші чинуші будуть пиляти гроші ще більше, ніж у олігархів. Про запуск виробництва за ініціативами чинуш я взагалі мовчу. Швидше олігархи щось запустять...
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 14:12
холява написав:Есть очень простой выход .
Взять все - и поделить.. 
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 14:29
sergey_sryvkin
Я такого не писал ..... Хотя фильм обожаю .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 14:33
greenozon написав:Чому Китай буде (і вже майже є) економіка №1 світу === В Китае пришли как-то к выводу, что надо разбудить у народа фантазию и творчество. Они сделали два шага, которые позволили в этом плане за короткий срок продвинуться очень сильно. Первый – они ввели в школьную программу по литературе изучение научно-фантастической литературы. Не фэнтези со всякой нечистью и великими посвящёнными, а именно научную фантастику. Второй – широкое изучения в системе образования методов стимуляции творческих возможностей.
У Китая ворованные технологии и накачка инвесторами, а не как у нас. Вот и весь секрет Китая.
-
Lion+
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 15:31
vitaliian написав: Investor_K написав:Наблюдать этотхорошо. А гривну с евро куда пристраивать на время набдений?
Депо в инодочки либо ячейки там же. Валюта на внутреннем рынке никому не нужна (это хорошо видно по ставкам). Скоро начнут заводить валюту аграрии. Высокий шанс слиться по 24.
Я конечно двумя руками за то, чтобы затариться долларом по 24, но это уже перебор. Не верю. Вот 27-26,5 это однозначно будет.
-
fin
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 січ, 2021 15:57
greenozon написав:лікбез по недавньому хаосу на фонді і хеджфондах
в 1929 реддита еще не было. но когда сапожники массово начали богатеть на бирже вместо того, чтобы чинить сапоги, это закончилось большой депрессией, безработицей, а банкиры поимели хороший куш с этого. долги ведь все-равно придется возвращать, даже если за них был куплен воздух. По данным Morgan Stanley (NYSE:MS), в понедельник и вторник произошло одно из самых больших сокращений позиций хедж-фондов на рынке за последнее десятилетие.
Это связано со взбучкой, которую армия розничных трейдеров, объединенных платформой Reddit и другими социальными сетями, устраивает хедж-фондам и другим профи. Как долго это может продолжаться, не ясно. Если дневные трейдеры и впрямь не хотят надолго стать владельцами обанкротившихся магазинов видеоигр и обремененных долгами пустых кинотеатров, желание фиксации прибыли вскоре может стать непреодолимым.
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 16:32
Lion+ написав:У Китая ворованные технологии и накачка инвесторами, а не как у нас. Вот и весь секрет Китая.
Китай без китайцев невозможен, весь секрет.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 30 січ, 2021 16:49
Долярчик написав: rasmus написав: Долярчик написав:Ехххххх, трохи поспішає влада з дешевою іпотекою під 7%,
ага, в СССР тоже всем обещали по квартире, каждой семье !
Нуу, тут "кожному", але з БІЛОЮ з/п і нормальним кредитним рейтингом! От Долярчик, саме під таку категорію і підпадає!  Так що іпотеку зможуть отримати не тільки лиш всі..... мало хто її зможе отримати!©  Дурень думкою багатіє.... 1 Білим доходом ФОПа на єдиному податку -Держава вважає 72000 грн/рік 2 Наявність дітей зменшує суму максимального кредиту ( якщо їх 2-є , то на 30% від доходу - тобто в долярчика є 50000 грн/рік) 3 По правилам , банк вважає , що на погашення боргу+відсотки по боргу можна забрати не більше 50% доходу...тобто в долярчика це 25000 грн/рік (2000 грн/місяць) Сам порахуєш розмір кредиту (навіть на 20 років тривалості, навіть ануїтет) який зможеш легально нікого не обдурюючи отримати?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 січ, 2021 17:04
budivelnik написав:1 Білим доходом ФОПа на єдиному податку -Держава вважає 72000 грн/рік
Ну навіщо так зразу починати з грубої брехні?! Охрименко ж чітко каже, що довідку про доходи найкраще брати з Податкової.... Так от, я колись брав таку довідку, то вони мені видали те, що і я їм подавав у річному звіті! Тобто, подав я 300тис. чи 500, чи 800 в річному звіті - то вони це рахують, як чистий дохід(хоч це насправді оборот брудних грошей за рік, де не враховані витрати на податки/оренду і купівлю товару) Тобто, подав я 500тис. за рік, а тоді звертаюсь за довідкою про доходи(і наприклад, мені потрібна довідка за пів року) - то Податкова видає мені довідку з 250тис. за останні 6 міс. Отаке.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 січ, 2021 17:16
Долярчик написав: budivelnik написав:1 Білим доходом ФОПа на єдиному податку -Держава вважає 72000 грн/рік
Ну навіщо так зразу починати з грубої брехні?! Охрименко ж чітко каже, що довідку про доходи найкраще брати з Податкової.... Так от, я колись брав таку довідку, то вони мені видали те, що і я їм подавав у річному звіті! Тобто, подав я 300тис. чи 500, чи 800 в річному звіті - то вони це рахують, як чистий дохід(хоч це насправді оборот брудних грошей за рік, де не враховані витрати на податки/оренду і купівлю товару) Тобто, подав я 500тис. за рік, а тоді звертаюсь за довідкою про доходи(і наприклад, мені потрібна довідка за пів року) - то Податкова видає мені довідку з 250тис. за останні 6 міс. Отаке.
Не вважайте банкірів дурнями. Всі прекрасно розуміють, що оборот ФОПа аж ніяк не можна враховувати як прибуток, то ж не думайте, що з оборотом в 1млн на рік вам запропонують те саме, що й людині з білим доходом у 80 тисяч
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-