|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 05 лют, 2021 21:54
Долярчик написав: artlife написав:Да, все-таки, пора вас, лендлордов и бывших директоров, раскулачивать, раз сами не хотите быть людьми. Пока кто-то проливает кровь на войне, вы пьете кровь ни в чем не повинных сограждан, украинцев, сдавая им за деньги свои лишние метры
Хоч я ще/покищо не лендлод(та й взагалі, таке Долярчику писати не личить) але..... - не читайте цей допис далі, щоб не було нервового зриву А далі ще хочу згадати Влада - Ви реально вірите, що з тим договором можна виграти суд? А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес 
Со стороны арендаторов тоже придут один -десять вышибал с волынами и шо ? И конкретно объяснят шо ты не прав  .Так что договор с кучей пунктов и наказаний - то такэ . Если арендатор адекватный то это самое главное и без договора а если не адекват то и самый правильный договор вам не поможет, без грубой физической силы или иного убеждения, выгнать нах.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 00:27
Vadim V написав: Долярчик написав: artlife написав:Да, все-таки, пора вас, лендлордов и бывших директоров, раскулачивать, раз сами не хотите быть людьми. Пока кто-то проливает кровь на войне, вы пьете кровь ни в чем не повинных сограждан, украинцев, сдавая им за деньги свои лишние метры
Хоч я ще/покищо не лендлод(та й взагалі, таке Долярчику писати не личить) але..... - не читайте цей допис далі, щоб не було нервового зриву А далі ще хочу згадати Влада - Ви реально вірите, що з тим договором можна виграти суд? А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес 
Со стороны арендаторов тоже придут один -десять вышибал с волынами и шо ? И конкретно объяснят шо ты не прав  .Так что договор с кучей пунктов и наказаний - то такэ . Если арендатор адекватный то это самое главное и без договора а если не адекват то и самый правильный договор вам не поможет, без грубой физической силы или иного убеждения, выгнать нах.
Было б ради чего так воевать с перспективой реально сесть. Да и сами услуги этих амбалов будут стоить как несколько месячных аренд. Аренда дешевеет, а все дорожает. Очередной пассивный доход сходит на нет.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 01:31
hxbbgaf написав:[ Было б ради чего так воевать с перспективой реально сесть. Да и сами услуги этих амбалов будут стоить как несколько месячных аренд. Аренда дешевеет, а все дорожает. Очередной пассивный доход сходит на нет.
Кто так говорит живёт 100 %в своем. Или в мамкином
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 02:06
Долярчик написав:А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес
Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 02:52
Vlad442 написав: Долярчик написав:А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес
Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах.
Аренда больше похожа становится на фильм для взрослых - очень низкобюджетно и много ипатни. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8653 раз.
- Подякували: 5449 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 06 лют, 2021 08:44
Долярчик написав:А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес 
Децкій сад 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 10:58
rjkz написав:Аренда больше похожа становится на фильм для взрослых - очень низкобюджетно и много ипатни. 
Я от ждал, что кто то напишет про тотальное ухудшение качества (уровня) арендаторов при одновременном росте претензий арендаторов к качеству жилья. rjkz написал, только очень завуалировано.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 11:03
unicdima написав: Долярчик написав:А я б казав діяти жорстко! Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани! І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу! В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму. Занавес 
Децкій сад 
Вы правы. Это наша смена - Новое поколение арендодателей. (Чистильщики обуви выходят на рынок аренды)
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 11:08
Вот с чем соглашусь, что запросы у арендаторов становятся намного выше. По области конечно не такие высокие, но тоже начинают появляться.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 11:50
Vlad442 написав:Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах
Нє, ну я розумію, що "уривок з детективного фільму" написав Але, якщо реально попадається неадекват, який тільки "обіцянками годує", що йому заплатять наступного тижня..... а потім ще наступного..... а виселятись ну ніяк не хоче, типу "я немаю грошей - немаб куди піти зараз", і взагалі, всякого дурачка включає.... То які є ефективні варіанти у такому випадку, якщо реально якийсь неадекват попав? Ну от 1 на 10 000, чи 100 000, але ж буває такий випадок!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-