Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19801981198219831984 ... 2533>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 21:54

Долярчик написав:
  artlife написав:Да, все-таки, пора вас, лендлордов и бывших директоров, раскулачивать, раз сами не хотите быть людьми. Пока кто-то проливает кровь на войне, вы пьете кровь ни в чем не повинных сограждан, украинцев, сдавая им за деньги свои лишние метры

Хоч я ще/покищо не лендлод(та й взагалі, таке Долярчику писати не личить) але..... - не читайте цей допис далі, щоб не було нервового зриву :)

А далі ще хочу згадати Влада - Ви реально вірите, що з тим договором можна виграти суд?

А я б казав діяти жорстко!
Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани!
І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу!
В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму.
Занавес :)

Со стороны арендаторов тоже придут один -десять вышибал с волынами и шо ? И конкретно объяснят шо ты не прав :mrgreen: .Так что договор с кучей пунктов и наказаний - то такэ . Если арендатор адекватный то это самое главное и без договора а если не адекват то и самый правильный договор вам не поможет, без грубой физической силы или иного убеждения, выгнать нах.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 00:27

Vadim V написав:
  Долярчик написав:
  artlife написав:Да, все-таки, пора вас, лендлордов и бывших директоров, раскулачивать, раз сами не хотите быть людьми. Пока кто-то проливает кровь на войне, вы пьете кровь ни в чем не повинных сограждан, украинцев, сдавая им за деньги свои лишние метры

Хоч я ще/покищо не лендлод(та й взагалі, таке Долярчику писати не личить) але..... - не читайте цей допис далі, щоб не було нервового зриву :)

А далі ще хочу згадати Влада - Ви реально вірите, що з тим договором можна виграти суд?

А я б казав діяти жорстко!
Після всякого виЙоПування орендаря про несплату, а може ще й погрози, що кудись звернеться, то після вже усного попередження, що "я таки вам раджу сплатити і виїхати через 5днів" - і невиконанням його - то на 6й день, приходить 2-3 амбала, від тільки погляду на них, орендар дзюрить в штани!
І йому дають 20хв на збори і оплату заборгованості + ще за "трату часу" - і нах з пляжу!
В разі "ну от дивіться, грошей зовсім нема, тільки 200грн" - амбали їдуть з ним до його дружбана, чи родича, який позичить певну суму.

Со стороны арендаторов тоже придут один -десять вышибал с волынами и шо ? И конкретно объяснят шо ты не прав :mrgreen: .Так что договор с кучей пунктов и наказаний - то такэ . Если арендатор адекватный то это самое главное и без договора а если не адекват то и самый правильный договор вам не поможет, без грубой физической силы или иного убеждения, выгнать нах.

Было б ради чего так воевать с перспективой реально сесть. Да и сами услуги этих амбалов будут стоить как несколько месячных аренд. Аренда дешевеет, а все дорожает. Очередной пассивный доход сходит на нет.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 01:31

hxbbgaf написав:[
Было б ради чего так воевать с перспективой реально сесть. Да и сами услуги этих амбалов будут стоить как несколько месячных аренд. Аренда дешевеет, а все дорожает. Очередной пассивный доход сходит на нет.

Кто так говорит живёт 100 %в своем.
Или в мамкином
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 02:06

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Долярчик написав:А я б казав діяти жорстко!
Занавес

Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 02:52

Vlad442 написав:
Занавес

Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах.

Аренда больше похожа становится на фильм для взрослых - очень низкобюджетно и много ипатни. :mrgreen:
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5448 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 08:44

Децкій сад :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 10:58

rjkz написав:Аренда больше похожа становится на фильм для взрослых - очень низкобюджетно и много ипатни. :mrgreen:

Я от ждал, что кто то напишет про тотальное ухудшение качества (уровня) арендаторов при одновременном росте претензий арендаторов к качеству жилья.
rjkz написал, только очень завуалировано.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 11:03

unicdima написав:

Децкій сад :D

Вы правы.
Это наша смена - Новое поколение арендодателей.
(Чистильщики обуви выходят на рынок аренды)
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 11:08

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Вот с чем соглашусь, что запросы у арендаторов становятся намного выше. По области конечно не такие высокие, но тоже начинают появляться.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2021 11:50

Раз в рік - і палка стріляє! ©)))

Vlad442 написав:Доллярчик, аренда это бизнес в сфере услуг, а не война. Всегда есть возможность договориться и поступить по человечески. Арендаторы это ваши друзья и кормильцы, а не враги. Никто не хочет вас кинуть. Это пока вы еще не стали лендлордом, вы такой настороженный и агрессивный. В реальности все происходит не как в боевиках, а как в комических мелодрамах

Нє, ну я розумію, що "уривок з детективного фільму" написав :)
Але, якщо реально попадається неадекват, який тільки "обіцянками годує", що йому заплатять наступного тижня..... а потім ще наступного..... а виселятись ну ніяк не хоче, типу "я немаю грошей - немаб куди піти зараз", і взагалі, всякого дурачка включає....
То які є ефективні варіанти у такому випадку, якщо реально якийсь неадекват попав?
Ну от 1 на 10 000, чи 100 000, але ж буває такий випадок!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 19801981198219831984 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google [Bot] і 1 гість