Власники єврономерів збираються на нову акцію протесту

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:13

fiona98 написав:Son of Sun Вы ето серьезно или насмехаетесь, утверждая что простой украинец со средней зарплатой в $300 уплативший комуналку, за еду, за одевание детей в школу еще сможет купить себе новый европейский автомобиль тыщ. за $20-30? Вы там у себя вообще страх потеряли? О совести или стыде я вас даже не спрашиваю.

Звідки з 300 дол. на місяць авто за 20 тис.? Плануйте витрати з урахуванням всього, а не лише як можна пригнати металобрухт, який може їхати і катати на ньому на різні акції?
Чому не має акцій за те, щоб не платити акциз за куплений і залитий в авто бензин?
Немає грошей на всі витрати, пов'язані з купівлею і використанням власного авто, варто торбити відповідальних чиновників, щоб робили нормальний транспорт і не крали зайвого.

Ваші гасла віють популізмом, якого занадто багато. Ви не зі штабу люлі, часом?
Son of Sun

Подякував: 101 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:27

_hunter
Автомобиль не роскошь, а средство передвижения.
О. Бендер
брехунолом

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:31

брехунолом написав:_hunter
Автомобиль не роскошь, а средство передвижения.
О. Бендер

Ну, как бы да. А вот дорогой автомобиль -- тот уже роскошь.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:50

брехунолом написав:
  Son of Sun написав:
  fiona98 написав:yevgenmuza Так что украина уже не европа, что нельзя завозить европейские автомобили? Или ты поклонник росийского говнотаза? Тогда нужно запретить вообще продажу и переоформление б/у автомобилей в Украине. Чтобы было как в Северной Корее, где только чиновники или чекисты имеют право на свой автомобиль.

В чому проблема завезти нормальне авто і сплатити всі мита?
Звідки з'являється купка хитроджопих, які плюють на закон, але вимагають його виконнаня від інших?

А какое ваше извиняюь ... дело, что я завезу в свою страну и за свои честно заработанные деньги. Или я по непонятной причине, чтобы иметь право завезти вполне обычный легальный товар - автомобиль, почему-то должен уплатить еще одну его стоимость зажравшимся чинушам насочинявшим грабительские и лоббистские законы. Ну, действительно, ни стыда ни совести нет у этих продажных шустрителей за интересы порохо-васадзевских олигархов и других пригосударственных воров.

Є закон, правила, які мають діяти для всіх, в т.ч. для чинуш, які зажерлися.
Завозьте легально легальний товар.

І жодного разу не писав на підтримку фасадзе і ко.
Son of Sun

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:52

Son of Sun написав:В чому проблема завезти нормальне авто і сплатити всі мита?
Звідки з'являється купка хитроджопих, які плюють на закон, але вимагають його виконнаня від інших?

А чому українець повинен платити в десять разів більше за розтаможку ніж якийсь поляк, чи в нас зарплати більші ніж в Польщі?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:54

fiona98 написав:_hunter Так можно и в валенках или кирзачах ходить судя с вашей логики. Я примерно так же и думаю про тех людей которые ездят на таких машинах. Чем они руководствуются покупая ето гуано да еще и в кредит или набираясь долгов как собака блох? К тому же $12000 для простого трудяги который себе на жилье однокомнатное насобирать не может ето тоже неподьемные деньги. Зачем тогда мне ета власть и ета страна если мне предлагают ездить на росийско-китайском тазу который нужно коленками и булками держать чтобы не развалился. Засунь свое рено логан себе в *****. $12000 отдавать за ето говно. У меня уже есть один знакомый видимо твои советы послушал и купивший за $12000 Саманд в кредит. Уже 2-й год без мата в него не садится, а кредит еще 3 года выплачивать. За ети же деньги можно купить 2 десятилетних шкоды или VW или ту же тоету короллу-авенсис.

А хто вас примушує купувати рос.-китайське лайно?
Питання було про легальність ввезення купленого авто і сплату необхідних при цьому платежів. А ви знову трудягами спамите.
Son of Sun

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:55

unicdima написав:

А чому українець повинен платити в десять разів більше за розтаможку ніж якийсь поляк, чи в нас зарплати більші ніж в Польщі?

В Польщі немає ввізних мит, податків? Ви погано проінформовані.
При чому тут зп в Польщі і Україні? Мухи і котлети окремо, це різні країни.
Son of Sun

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:57

Son of Sun написав:А хто вас примушує купувати рос.-китайське лайно?
Питання було про легальність ввезення купленого авто і сплату необхідних при цьому платежів. А ви знову трудягами спамите.

Ви я бачу із євроорієнтованих "патріотів", то чому ви проти європейських мит?
unicdima

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 14:59

unicdima написав:
  Son of Sun написав:А хто вас примушує купувати рос.-китайське лайно?

Ви я бачу із євроорієнтованих "патріотів", то чому ви проти європейських мит?

Я за рівні правила для всіх і проти маніпуляторів під різними гаслами.
Son of Sun

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 15:02

Son of Sun написав:
  unicdima написав:

В Польщі немає ввізних мит, податків? Ви погано проінформовані.
При чому тут зп в Польщі і Україні? Мухи і котлети окремо, це різні країни.

То ви не в темі і ще спорите з людьми які причетні до цього.
Була в мене б.ляха, поляк заплатив 300долл коли її завіз до Польщі, мені розтаможка на цю машину вже ставала 3000 долл по "льготному" тарифу, а зараз ще більше.
unicdima

Профіль

#<123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор