Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27532754275527562757 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 13:37

_hunter написав:Вас в выделенном ничего не смущает? -- Что такого страшного _со всеми_ реципиентами альтеплазы/Актилизе происходит на 31-й день, что в статистику этот день предпочли не включать?..

Каждый из нас имеет право на критическое отношение к информации, сомнения.
Меня, например, смущает информация о гарантиях освобождения производителей противокороновирусных вакцин от юридической ответственности за побочные эффекты в США и ЕС.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 13:39

vano80 написав:
  _hunter написав:budivelnik на полном серьезе сейчас заявляет: "Они (Британия/Германия/...) делают все полностью неправильно. Только я знаю -- как нужно правильно"?
Мне кажется будивельник вполне резонно пишет, что меркель не идеал.
За историю с эмигрантами к ней у немцев вроде как вопросов достаточно, так что...
тут навіть не про Меркель .....
Просто в кожній країні є свої особливості...
Наприклад - демографія
У німців при падінні народжуваності - населення зростає за рахунок іміграції
В Україну не імігрують..
Тому німецький уряд може приймати рішення по тотальному обмеженню приватних осіб, навіть усвідомлюючи що це приведе до падіння народжуваності..яке буде все одно компенсовано іміграцією
А Україна такі рішення впроваджувати не може..
Бо продовження на рік -два життя хронічно хворого , з одночасним падінням на таку саму кількість народжень - це крах просто через 15-20 років...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 13:47

budivelnik написав:
  _hunter написав:budivelnik на полном серьезе сейчас заявляет: "Они (Британия/Германия/...) делают все полностью неправильно. Только я знаю -- как нужно правильно"?
Дурень коли чогось не знає - обовязково збреше.
1 Будівельник має право заявити що в Україні роблять не так як він вважає за потрібне
2 Будівельник не розглядає правильність дій в інших державах в звязку з тим що там
а - інша середня тривалість життя
б - інші фінансові можливості
в - інші епіедемологічні правила і обовязкові прививки

Тому ,різні там брехунці з вологими полюціями нехай говорять за себе і не приписують своїх фобій мені.

Ого! -- ну, давайте я вам "мостик" переброшу, если у вас с логикой настолько все плохо:
Украина в плане карантинных ограничений решила не изобретать свой велосипед -- как Беларусь -- и полностью следует поведению других стран -- Британия/Германия/...
_Единственная_ оставшаяся страна в округе -- с подобными продолжительность/финансами/эпид-правилами -- раисся -- карантин (местами даже более строгий, чем украинский) ввела.

Так что, всетаки, утверждает budivelnik? -- _все_ вокруг делают не так, но как только дело доходит до конкретных вопросов реализации -- budivelnik тихонечко сливается:
  budivelnik написав:
  _hunter написав:...
Как этот "точечный карантин" должен выглядеть? -- носить с собой справку о состоянии здоровья и во всех местах скопления "кто-то" эту справку должен проверять?
...

...
В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти.
...

?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 13:53

tumos написав:
  _hunter написав:Вас в выделенном ничего не смущает? -- Что такого страшного _со всеми_ реципиентами альтеплазы/Актилизе происходит на 31-й день, что в статистику этот день предпочли не включать?..

Каждый из нас имеет право на критическое отношение к информации, сомнения.
Меня, например, смущает информация о гарантиях освобождения производителей противокороновирусных вакцин от юридической ответственности за побочные эффекты в США и ЕС.

Чем именно смущает:
Это означает, что производитель вакцины не должен будет платить компенсации в случае судебных исков - вся финансовая ответственность ляжет на плечи правительств государств, которые будут эту вакцину приобретать".

? -- для успокоения производителей -- власти берут всю ответсвенность "на себя". Но сама "ответственность" никуда не пропадает.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 13:57

Re: Эпидемия коронавируса в мире

_hunter написав:все_ вокруг делают не так
1 Як тільки я бачу
всі знають
всі роблять
і так далі
Я відразу записую такого дописувача в касту прищавих флудерів з повною відсутністю власної думки по будь-якому питанню
Легко власну дурь пробувати прикрити чужими думками ,тим більше якщо навіть не вмієш аналізувати прочитане
2 Є реалії, є факт, є хотелкі
По реаліям
Українці не виконували правила жорсткого локдауну
3 При цьому, чим більше буде захисників того що не використовувалось - тим більше буде подібних тупих рішень в майбутньому
4 Зверніть увагу
Я ризикую сьогодні заявляючи про порівняння росту народжуваності і у флудерів буде можливість пробувати за це зацепитись ,якщо я виявлюсь не правий
5 В той самий час ,флудерасти нічго не пропонували крім перетворитись в мавпу і тупо повторювати дії інших
Якщо інші виявляться розумними - флудери також будуть вважати себе розумними
Якщо інші помиляться - флудери заявлять що вони б діяли не так....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 14:02

_hunter написав:
  vano80 написав:
  _hunter написав:С этим и в развитых странах вроде Германии/Штатов/Британии проблемы -- а тут оп-па-- и vano80 все порешал :lol:

Где то слышал я, что в этой самой германии обследование мужчин на опухоль простаты с 40 лет обязательна.
...

Сильно похоже на полный бред: принудительная отправка на
какие бы то ни было обследования -- грубейшее нарушение прав человека :)
Хотелось бы увидеть какое-никакое подтверждение.

Это может оказаться не бредом, если обязательностью является включение в пакет бесплатных услуг для лиц от 40 лет опции на обследование простаты. Например - УЗИ.
О медосмотре в Германии можно почитать здесь
https://www.dw.com/ru/%D0%BA%D0%B0%D0%B ... a-47294019
tumos

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 14:05

budivelnik написав:
  vano80 написав:
Мне кажется будивельник вполне резонно пишет, что меркель не идеал.
За историю с эмигрантами к ней у немцев вроде как вопросов достаточно, так что...
тут навіть не про Меркель .....
Просто в кожній країні є свої особливості...
Наприклад - демографія
У німців при падінні народжуваності - населення зростає за рахунок іміграції
В Україну не імігрують..
Тому німецький уряд може приймати рішення по тотальному обмеженню приватних осіб, навіть усвідомлюючи що це приведе до падіння народжуваності..яке буде все одно компенсовано іміграцією
А Україна такі рішення впроваджувати не може..
Бо продовження на рік -два життя хронічно хворого , з одночасним падінням на таку саму кількість народжень - це крах просто через 15-20 років...

Но у Украины есть четко выраженная "эмиграционная яма" вида "сколько не рожай -- всеравно уедут". И поэтому украинское правительство вполне может принимать такие же решения.
И, как показал опыт тех же 90-х -- не стоит так сильно этих демографических ям бояться: после стабилизации обстановки природа возьмет свое.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 14:06

budivelnik написав: 2 Ця цифра не враховує середній вік у шведів 83 у нас 62 роки

Извините за резкость, но вы совсем заврались с цифрами.
62 года - это у мужчин, а у женщин 74.
И в группе риска 60+ у нас не 5, а 22% населения.
"Маленькая ложь рождает большое недоверие" (с)
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 14:10

Re: Эпидемия коронавируса в мире

_hunter написав:И, как показал опыт тех же 90-х -- не стоит так сильно этих демографических ям бояться: после стабилизации обстановки природа возьмет свое.
Можете знайти хоча б одне моє повідомлення де я б прямо писав що боюсь демографічних ям?
Навпаки я всюди пишу
в Україні - 70 осіб на м2, в росії 7 осіб на м2 , в гонконгу 350 осіб на м2...і нічого , тобто густина населення це питання вторинне
Первинне інше
Якщо підтримувати не вірні варіанти...ситуація буде погіршуватись..
А у нас більшість варіантів це все закрити(зломати/заборонити)
При чому рішення закрити/зломати/заборонити - це завжди згори.
І чомусь дуже мало рішень ,делегованих вниз..
От і виходить
Ломаємо зверху..а відповідають внизу.
Зверху спасли(продовжили життя на рік-два) 6000 хронічно хворих..а скільки зломали знизу?А якщо ця поломка виявиться такою ,що вже в наступному році приведе зо втрат в 20000( а вона приведе)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 14:11

_hunter написав:? -- для успокоения производителей -- власти берут всю ответсвенность "на себя". Но сама "ответственность" никуда не пропадает.

Не готов сказать с кем судиться перспективней для получения положительного результата - с государством или производителем. Но разница в том, что в случае государства возмещение ущерба идет за средства налогоплательщиков, а не частной компании. Да и сама теза "для успокоения производителей" наводит на мысль, что если у них есть причины для волнений, то и потребителю стоит принять это во внимание.
tumos

Профіль

#<1 ... 27532754275527562757 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор