Faceless написав:П.С. Я так розумію, якщо 100 "прищавих студентів" (ваш термін, з давніх дописів), скажімо гуманітарій, буде оскаржувати ваші аргументи стосовно технології будівництва, спираючись на шкільний курс з фізики та хімії, то ви теж погодитеся, що їх ступінь достовірності вище?
Якщо не знайду помилки в їх трактуванні шкільного курсу хімії/фізики - то прийдеться погодитись..адже я також спираюсь на шкільний курс хімії/фізики.. Давайте спробуємо розібратись що таке взагалі шкільний курс будь якої науки... Шкільний курс , це набір правил(данних) з якими погоджується 90-95% науковців.. Тобто це база.. при чому , є 5-10% науковців, які розуміють проблеми глибше і краще ніж викладено в шкільному курсі..і можливо навіть можуть довести що 2+2=5 (для якихось окремих випадків)..але поки 2+2=5 - виключення з правил , до того часу шкільний курс в якому 2+2=4 - є основним і таким що не підлягає сумнівам.. Тільки після того ,як 90-95% науковців погодяться що 2+2=5..тоді будуть поміняні шкільні підручники і тільки тоді можна буде наїзжати на прихильників 2+2=4..
Звідси висновок Якщо прищаві студенти ,доведуть мені з підручником фізики в руках , що я не правильно рахую опір матеріалів - значить вони фахівці, а я неук... Але поки вони , витягують матеріал в якому якийсь науковець прикриваючись регаліями стверджує що фізика з шкільного підручника - не вірна..То я швидше назву фантазером такого науковця і причислю його до прищавих студентів...поки його викладки не стануть основою шкільного підручника.
tumos написав:Хотелось бы услышать точку зрения тех, кто является сторонником вакцинации. Они готовы привиться именно этой вакциной исходя из того, что скорее всего реальной альтернативы для большинства населения в ближайшем времени не будет
Люди які не працюють в бізнесі - не знають як фін влаштований.. 1 Чим більший бізнес - тим він інтертніший 2 Чим більший бізнес - тим довше він реагує на зовнішні зміни 3 Початок реакції великого бізнесу на зовнішні зміни на початкових етапах - непомітні зовнішньому спостерігачу...
Тому 1 Спочатку розігнали ковідістерію-великий бізнес не реагував,бо на протязі останніх 15 років були ще дві спроби(пташиний грип і свинний грип) істерії навколо яких пробували розгорнути і які так і не переросли в проблему для великого бізнесу в загальносвітовому масштабі 2 Через пару фінансових кварталів стало зрозуміло що будуть втрати ,але не було зрозуміло наскільки великі - великий бізнес почав мінімізацію втрат шляхом зменшення персоналу( або переорієнтації фінансових потоків чи переорієнтацію на інші технологічні принципи) 3 Через рік стало зрозуміло ,що смертність в 20 разів менша від серцево судинних , в 5 разів більша від суїцидів і в 2 рази менше від грипу..... Тепер великий бізнес отримавши ці данні- буде приймати рішення як заробляти далі.. З того що розумію я а - спочатку викуплятьс акції фармкомпаній б - потім акції ЗМІ в - потім запуститься рекламна компанія що ковід це туфта г - ковідістерія закінчиться, навіть якщо смертність від ковіду зросте в 2 рази ( з порівнянням рівня смертності який є в локдауні)
просте пояснення Людина за життя платить ( В Україні) приблизно 1 млн грн податків... Ковідістерія привела до втрати 4-5% ВВП=150 000 000 000 грн Втрати від ковіду 25 000 - 40 000 осіб , при чому 90% цих втрат у не працездатному віці.... Як думаєте Що краще для громадян України ? Зменшити розходи на охорону Здоровья на 150 млрд грн Чи втратити 40 000 осіб в рік разово ( і 4 млрд грн податків на наступних 25 років ,які не будуть отримані внаслідок смерті працездатних) , бо в наступному році вже буде набутий імунітет як в грипу і так далі.
Дедукция по-будивельниковски выглядит так: Томатный сок - это здоровье; Здоровье - это спорт; Спорт - это деньги; Деньги - это девушки; Девушки - это секс; Секс - это СПИД; СПИД - это смерть.
С этого все и в детстве ржали, а всерьез обсуждать... такое
budivelnik написав:Чи втратити 40 000 осіб в рік разово (
Я радий, що ви таки помітили ці 40 тис. Тепер до іншого: якщо десь 0.5% від перехворіших помирають (цифра взята зі статистики країн,які більш-менш нормально тестували і максимально рахували тих,хто хворіє), то я так розумію за перше коло (всі перехворіли по першому разу) ми маємо втратити 150-200 тис осіб. Щодо другого кола у мене нема уяви, чи будуть ще помирати так само,чи всі , хто має, всіх уже викосить за перший раз. Якщо ковід сам по собі не залишає суттєвих ускладнень і необоротних змін в організмі , то можна розглянути 2 шальки терезів: 150 тис і економіка. У мене відповіді однозначної нема. Але на шальках розглядати потрібно саме таке. Не 20-40 тис.
budivelnik написав:Чи втратити 40 000 осіб в рік разово (
Я радий, що ви таки помітили ці 40 тис. Тепер до іншого: якщо десь 0.5% від перехворіших помирають, то я так розумію за перше коло (всі перехворіли по першому разу) ми маємо втратити 150-200 тис осіб. Щодо другого кола у мене нема уяви, чи будуть ще помирати так само,чи всі , хто має, всіх уже викосить за перший раз. Якщо ковід сам по собі не залишає суттєвих ускладнень і необоротних змін в організмі , то можна розглянути 2 шальки терезів: 150 тис і економіка. У мене відповіді однозначної нема. Але на шальках розглядати потрібно саме таке. Не 20-40 тис.
1 Я просто зробив ковідістерикам приємне - щоб вони дочитали до кінця мною написане 2 В цих 40 000( які офіційно поки що 23000 від ковіду, але від ковіду взагалі не помирають) не відомо скільки зменшиться від пневмонії і серцевосудинних 3 Після втрат в 150 млрд грн в 2020 - Ви особисто підтримаєте втрати в 150 млрд в 2021? Заради того , щоб 10 000 осіб прожили на рік довше? А якщо Вам за цю підтримку попросять зменшити Ваш особистий дохід , так щоб по Державі зекономити 150 млрд ? Погодитесь чи займете іншу позицію. 3 Я припускаю , що якби ввели правило Той хто виступає за жорсткий локдаун - зобовязаний власним коштом компенсувати втрати бюджету від локдауну в 150 млрд грн і втрати бізнесу від локдауну в 300 млрд грн - то прихильників ковід істерії різко б поменшало.. Уявіть Навіть якщо ковідістериків 15 млн то для компенсації 450 млрд кожен з них мав би з своєї кишені викласти 30 000 грн в рік...
budivelnik написав:Ви особисто підтримаєте втрати в 150 млрд в 2021? Заради того , щоб 10 000 осіб прожили на рік довше?
Особисто я взагалі ніколи не був прихильником жорстких локдаунів. В той же час у мене знов таки нема чіткої уяви, що цінніше (не для мене особисто, а загальнолюдські цінності): що хтось із бізнесу змінить Мерс на рік пізніше (або хтось сходить на 5 разів на рік менше в ресторан), чи життя пари сотень тисяч українців. Я не сентиментальний, ветка он каже взагалі "моральний урод, каких я не видела", але я не впевнений , що краще. Все-таки давайте скажемо чесно, величезні втрати від локдаунів - це не про голод. Ніхто не помре від голоду. Втрачає в основному середній бізнес і багаті. Бідні теж побіднішають, але не настільки. Зате у кожного , а особливо бідного, є хронічно хворі батьки. Вони в зоні ризику. Тому, хто зна, хто зна. Можливо це знаєте як виглядає?? Бізнес не хоче втрачати свої статки, віддаючи в розмін батьків найбідніших. Які ніколи не бачили медицини, харчування нормального, гарного відпочинку.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 23 лют, 2021 20:51, всього редагувалось 1 раз.
zРадио написав:Дедукция по-будивельниковски выглядит так: Томатный сок - это здоровье; Здоровье - это спорт; Спорт - это деньги; Деньги - это девушки; Девушки - это секс; Секс - это СПИД; СПИД - это смерть.
С этого все и в детстве ржали, а всерьез обсуждать... такое
Примерно так, ты и делаешь свои выводы Но приписываешь это всё другим