|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 23 лют, 2021 22:33
Hotab написав:Так все же, как вы считаете, какая летальность Ковид?
1 Летальність ковіду=0 2 Летальність від хронічних хвороб прискорених ковідом - 2% 3 В цих 2% входять випадки , коли б хронічно хворий все одно загинув, просто на тиждень - рік пізніше 4 Скільки негараздів принесуть втрати 150 млрд грн Держбюджету і 300 млрд грн в рік працівників і власників Бізнесів ?Ви можете описати 5 Як вважаєте Чи не правильніше було б трошки видозмінити алгоритми обмежень а - ті хто переживають-носять маски , не відвідують ресторани і так далі.. і при цьому у випадку захворювання - отримують безкоштовне лікування б - ті хто локдаунів не дотримуються, ходять по ресторанам і кінотеатрам з лижними курортами..зобовязані купити страхівку за власний кошт ,яка б забезпечила їх лікування ..( як на мене враховуючи мізерність випадків, вартість страхівки десь 1000-3000 грн рік)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 23 лют, 2021 22:47
Faceless написав:budivelnik написав: Faceless написав:П.С. Я так розумію, якщо 100 "прищавих студентів" (ваш термін, з давніх дописів), скажімо гуманітарій, буде оскаржувати ваші аргументи стосовно технології будівництва, спираючись на шкільний курс з фізики та хімії, то ви теж погодитеся, що їх ступінь достовірності вище?
Якщо не знайду помилки в їх трактуванні шкільного курсу хімії/фізики - то прийдеться погодитись..адже я також спираюсь на шкільний курс хімії/фізики.. Давайте спробуємо розібратись що таке взагалі шкільний курс будь якої науки... Шкільний курс , це набір правил(данних) з якими погоджується 90-95% науковців.. Тобто це база.. при чому , є 5-10% науковців, які розуміють проблеми глибше і краще ніж викладено в шкільному курсі..і можливо навіть можуть довести що 2+2=5 (для якихось окремих випадків)..але поки 2+2=5 - виключення з правил , до того часу шкільний курс в якому 2+2=4 - є основним і таким що не підлягає сумнівам.. Тільки після того ,як 90-95% науковців погодяться що 2+2=5..тоді будуть поміняні шкільні підручники і тільки тоді можна буде наїзжати на прихильників 2+2=4.. Звідси висновок Якщо прищаві студенти ,доведуть мені з підручником фізики в руках , що я не правильно рахую опір матеріалів - значить вони фахівці, а я неук...Але поки вони , витягують матеріал в якому якийсь науковець прикриваючись регаліями стверджує що фізика з шкільного підручника - не вірна..То я швидше назву фантазером такого науковця і причислю його до прищавих студентів...поки його викладки не стануть основою шкільного підручника.
Та годі. У будь-якій сфері є нюанси, що або розширюють більш базові поняття, або й описують винятки. А з вашим підходом, то сто школярів з законами Ньютона доведуть інженеру неможливість польоту
Є звичайно Але для того й існують науковці.. Ті хто мають відповідний рівень підготовки - обговорюють гіпотези й припущення в вузькому колі таких самих як і вони... Винесення на загал , обговорення якоїсь квантової фізики , чи теорії струн...це маразм. Тому Те що виноситься на загал - повинно відповідати рівню підготовки загалу(тобто рівню шкільної програми) А рівень шкільної програми - це базові знання без яких неможливий рух далі в науці.. Тому Базові тому й базові що описують 99,99% всіх випадків,які буде розглядати загал. І останнє А можете сформулювати закони Нютона , які б заперечували можливість польоту, адже у шкільному курсі фізики є закон Гей-Люсака, який доводить можливість польоту з допомогою Дирижабля.. Тобто Ви пропустили те що я виділив зараз червоним .І Шкільний курс описує максимально повно ,всі можливі варіанти доступні до розуміння і використання населенням..,що не заперечує того ,що є одиниці які можуть розглядати більш складні питання ніж описані в підручниках. Але ці більш складні питання яких не має в підручниках - не заперечують більш простих описаних в підручниках..вони їх доповнюють.. І коли доповнення будуть заперечувати Базу то підручники зміняться..Простий приклад коли нові знання змінювали підручники Земля плоска---Земля кругла і навколо неї обертається Сонце -- Земля обертається навколо Сонця -- Сонце обертається навколо центру ГалактикиАле до зміни підручника, заперечування інформації в підручнику приводило до смерті того хто заперечував. Так що Вам просто повезло що ми зараз не в часах святої інквізиції...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 23 лют, 2021 23:07
Надоели болтовня и околонаучные расчёты. Уже приводил пример Португалии. Весна-лето 2020 у них прошли весьма благополучно. Сегодня Коронавирус случаи: 799 106 Летальные исходы: 16 086
При населении 10 177 418. Украина грубо в 4 раза больше. Т.е. если мы повторим "успехи" Португалии, получаем грубо 60 тыс. смертей. Но эпидемия ещё не закончилась. При этом на 01.11.2020 в Португалии было 2544 смерти. На 01.01.2020 6972 смерти. Т.о. за ноябрь-декабрь у них 4428 смертей, за январь-22 дня февраля 7114 смертей. Как вам для Украины 30000 дополнительных смертей за 2 месяца? Нормально? А ещё раз или два повторить? Тоже будете с умным видом рассуждать на форуме заболеют 2-й раз или нет и сколько % уже переболели? "Дебилы, б...!" При этом я нигде и ни разу не настаивал на необходимости жёсткого локдауна. Возможно, вполне достаточно масок и социальной дистанции. Только строго соблюдаемых. Может, какие-то ещё меры. Но сильно раздражают разговоры на тему "это просто насморк", "от ковида не умирают" (от кори, кстати, тоже часто умирают от осложнений, а не от самой кори), "никакой эпидемии нет, это просто заговор", "большой бизнес за год ещё не понял свои убытки" (это ж надо, какие идиоты! Им бы здесь всё разжевали). И ещё обижаются на "рептилоидов"! Интересно, кто же организовал этот заговор? Кому выгодно? "Бигфарма"? Простите, не смешно. Хочешь-не хочешь, но вспоминается: "Количество интеллекта на Земле константа, а население быстро растёт".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 лют, 2021 23:19
Вкладчик1234 написав: ЛАД написав:Простите, но это называется - на почве разоблачения коррупции крыша едет. Хоть какая-то Ваша ссылка имеет отношение к генерации энергии с околонулевой стоимостью? Случайная вре́менная ситуация отрицательных цен на энергию с этим не имеет ничего общего. Вы различаете понятия цены и стоимости?
Вопрос начался с "зеленых компенсаций". На что я ответил, что реальные проекты могут быть рентабельными и без субсидий, и продавать электроэнергию почти бесплатно (или даже с отрицательной стоимостью). В отличие от Украины. .....
Простите, чушь. Ещё раз, разберитесь в отличии цены и стоимости. Вспомните о кризисах перепроизводства. Да, бывают случаи, когда продавец вынужден опускать цену даже ниже себестоимости и отдавать вообще за бесценок. Но систематически это делать невозможно. Ну почему надо объяснять элементарные вещи? Без субсидий обойтись можно, но и цена тогда будет соответствующая. А потом мне рассказывают, что я не соглашаюсь и меня невозможно убедить.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 лют, 2021 23:34
ЛАД написав:Простите, чушь. Ещё раз, разберитесь в отличии цены и стоимости. Вспомните о кризисах перепроизводства. Да, бывают случаи, когда продавец вынужден опускать цену даже ниже себестоимости и отдавать вообще за бесценок. Но систематически это делать невозможно. Ну почему надо объяснять элементарные вещи? Без субсидий обойтись можно, но и цена тогда будет соответствующая. А потом мне рассказывают, что я не соглашаюсь и меня невозможно убедить.
Почему в Украине это "немножко не так работает"? Без каких "субсидий"? Сверх-зеленый тариф за счёт потребителей и остальных участников "рынка"?
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Вів 23 лют, 2021 23:44
ЛАД написав:это ж надо, какие идиоты
Мені подобається,що навіть твій куций старчесько-маразматичний розум допоміг тобі себе впізнати. А по суті ти можеш не погоджуватись з чим хочеш, але зобовязаний поважати чужі думки,навіть коли вони віддмінні від твоїх фантазій.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 лют, 2021 00:07
😁😁😁
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лют, 2021 00:11
Ирочка, viewtopic.php?p=5177497#p5177497 это нормальный пост? Если я назову человека хамом и рагулем, Вы меня забаните? Пожалуйста.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 24 лют, 2021 00:29
Для рассуждающих о "прыщавых студентах" и их глубоких знаниях. Каких-то 300 лет назад, уже после открытий Галилея и Ньютона "прыщавые студенты" изучали науку по Аристотелю. Я уж промолчу о том, что изучали в духовных учебных заведениях, которых тогда было большинство. Школьные учебники всегда отстают от современной науки. Порой очень сильно.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 24 лют, 2021 01:04
Додайте що ви обізвали ідоотами всіх хто не підтримує ковідістерію.. І після цього зрозумієте 1 Є причина - ви обізвали всіх 2 Є наслідок - у вас полетіла отвєточка... тому про рівень розуму - я був правий. Людина яка не розуміє причинно-наслідкових звязків, якщо буде добиватись бану для наслідків своїх постів..обовязково отримає бан за те що створила причину...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1