Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Нарід, тре помощь зали! Забудовник заявив, що зробив перепланування, і тепер нема комірки на етажі. Пропонує підвал. А я так хотів тримати вєлік, чи електросамокат в комірці. Шо дєлать? Варіанти?
Бери, друже. Буде два підвали. Два - краще аніж один . А якщо ще вентвікно - то ти король цоколя коло ШРТ. Ще можна яму на картоплю викопати. Як у старі добрі часи вдома. У мене така була у батьків
флай без подвала - как шрек без своего болота да и где он тогда будет выращивать те мэджик машрумз, которыми он постоянно убивается? никогда не поверю шо теория окружения города кавалирками могла прийти в голову человека без употребления им веществ
rjkz написав:Бабушке-бы в 1980-м купить золото. А сравнивать телефонию 1980г с телефонией 4G - это все равно что сравнивать велосипед с Falcon Heavy. При этом, аппарат за 12 руб. сейчас стоит 0 и 12 рЭ стоят ноль. Так что можно сказать, он в цене не потерял . А доллар таки подъела инфляция. Но он есть.
Я сравниваю не телефонию, а расходы на телефонию. Стоимость доллара на одну и ту же услугу - телефонию - тогда и сейчас.
А у бабки этой бабки расходов на телефонию не было ваще. А 1980 был исчЁ дешевле энторнет. А золото не подешевело ни относительно вечнозеленого ни рЭ
flyman написав:Нарід, тре помощь зали! Забудовник заявив, що зробив перепланування, і тепер нема комірки на етажі. Пропонує підвал. А я так хотів тримати вєлік, чи електросамокат в комірці. Шо дєлать? Варіанти?
Кажи щоб з коэф.1:2 докинули метрів.
Куда, в підвал? Нах тре. Що там робити? Тримати хлам?
flyman написав:Працював сьогодні віддалено з кавалірки біля ШРТ. Підозріло тихо, ні ремонтів, нічого.
Колишній молодший лейтенант імператорської армії Японії Хіроо Онода відмовився повірити в закінчення Другої світової війни i ще 29 років партизанив у джунглях на філіппінському острові Лубанг. Андрію, ти таки зробив мій вечір
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 29 бер, 2021 19:39, всього редагувалось 2 разів.
Кажи щоб з коэф.1:2 докинули метрів.
Куда, в підвал? Нах тре. Що там робити? Тримати хлам?
ну да - именно а как еще можно назвать твой велик с помойки?
UA написав:Ага. Только в украинских ВУЗах все больше слышна арабская речь. На этом фоне в ветке про аренду народ уже смирился с котиками собаками.
Арабам не любят сдавать не столько потому что они арабы, сколько потому что молодые дикие студенты.
Жаль shtora только мне в ЛС задавала вопрос о сдаче арабу с нашей (я отговаривал) и через 3 месяца написала чем это закончилось, жалела что НЕ (исправлено) послушалась.