Starikan написав:Кто-нибудь покупал концентратор? Хотелось бы иметь на всякий пожарный. Цены 7к до 30+ к. Есть ли у кого-нибудь мнение?
Про тип не скажу, не знаю. Если хотите, могу поинтересоваться. Знаю, что знакомым в Киеве племянник привез (купил ещё прошлой весной, "на всякий случай", думаю, хороший - человек обеспеченный). Когда стало плохо, врачи сказали: "Раз есть концентратор, пока оставим дома". На следующей день её всё же забрали в больницу - "Давления не хватает".
Если нетрудно - пожалуйста, поинтересуйтесь. Я смотрел и на Розетке, где обычно пишут отзывы - ассортимент имеется, но ни одного отзыва.
roberto dark написав:Я живу под пальмами и витамина D у нас "как грязи", а вот с телками как в твоём ролике, к сожалению не густо))
Долби там черных или приезжай в мае в Киев, у нас будет кругом такая красота... Каштаны, каштаны, каштаны ... Киянки, киянки, киянки, Веселі, сумні, гомінки, Найкращі у світі коханки, Найкращі у світі жінки (с)
Starikan написав:Кто-нибудь покупал концентратор? Хотелось бы иметь на всякий пожарный. Цены 7к до 30+ к. Есть ли у кого-нибудь мнение?
Ну так вище доказували різні чи то ковідофарисеї чи ковідостурбованіза інших, що начання у вайбері та зумі це класно. Та і міністр не проти.
Шкарлет прокоментував скарги батьків на те, що не всі вчителі проводять повноцінні онлайн-заняття. Йому розповіли, що педагоги надсилають у вайбер номери сторінок підручників, щоб учні опрацювали їх самостійно. «Школи можуть самостійно обирати, у якому форматі організовувати освітній процес в умовах карантину, адже заклади наділені автономією», – відповів міністр. https://enovosty.com/news_society/full/ ... istancijki
То ж дійсно можна на дому і лікуватись, ще дозволити продаж зброї і захищатись, плюс домашня лінія по виробництву чогось міцного чи веселящого.
А в цей час годинник тікає:
У Землі є рік чи може навіть менше, щоб провести вакцинацію проти коронавірусу й побороти пандемію. Адже всі вакцини проти COVID-19 першого покоління втратять свою ефективність за цей час. Тож доведеться змінювати їхні формули. Про це пише The Guardian з посиланням на опитування серед епідеміологів, вірусологів й інфекціоністів. https://www.unian.ua/health/worldnews/s ... 71612.html
Україні масова вакцинація в ці терміни не загрожує, так що виживуть не тільки лиш всі. Але які люди будуть - здатні до самоосвіти і самолікування і самооборони і т.д.
Только что говорил с корешом в Канаде. Он сильно матерился. Вакцинируют только индийской астрозенекой. Такое впечатление, что очередь не движется. С записью и очередью полный бардак. Вторую вакцину уже переносят на 4 месяца с момента первой. В вашей заморской колонии всё точно также как и у вас в метрополии. Пусть Ukrainian нам подтвердит.
budivelnik написав:циферки показують що приблизно 1700 випадків - це прямий вплив локдауну який був введений в березні 2020
Абсолютна правда. І я б так зробив, та мабуть і ви. Хто там в березні у нас і у всьому світі знав, наскільки і для кого небезпечний цей ковід? Але ми почекаємо ще місяць - другий,і побачимо як чпокались у травні-червні. Може там все повернулось. В будь-якому разі, незрозуміло кого ви тут звинувачуєте? Людей, у яких нема бажання кончити всередину? Це їх право. Чи тих, хто повідомляє, що з'явився невідомий вірус? Вони мали промовчати?? Як в квітні 1986 року?
budivelnik написав:циферки показують що приблизно 1700 випадків - це прямий вплив локдауну який був введений в березні 2020
Абсолютна правда. І я б так зробив, та мабуть і ви. Хто там в березні у нас і у всьому світі знав, наскільки і для кого небезпечний цей ковід? Але ми почекаємо ще місяць - другий,і побачимо як чпокались у травні-червні. Може там все повернулось. В будь-якому разі, незрозуміло кого ви тут звинувачуєте? Людей, у яких нема бажання кончити всередину? Це їх право. Чи тих, хто повідомляє, що з'явився невідомий вірус? Вони мали промовчати?? Як в квітні 1986 року?
Hotab написав:незрозуміло кого ви тут звинувачуєте?
Я хіба звинувачую? Я надаю цифрові ряди , які показують неефективність сьогоднішніх алгоритмів... На мій погляд це допоможе прийти до інших алгоритмів дій.. Адже Якщо є вхідні данні 40 млн населення, рік імунітет - то треба щоб в день хворіло/вакцинувалось більше 100 000... Вакцин на такі темпи не має і не буде в найближчі пару років Значить треба дати перехворіти тим хто безсимптомно СЬОГОДНІ переносить цю хворобу, а не чекати 10 років в локдауні...щоб збільшити смерті,бо не всі перехворіли....