Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ingtrans написав:Что-то сломалось в приложении после последних обновлений. У меня все операции за 3 последних дня, как доходные, так и расходные, идут с плюсом. Баланс, конечно, правильный, но вот все операции "в доход".
Швидше за все з плюсом йдуть не проведені операції. Можливо розробники чаклують як по-новому в застосунку відобразити які операції проведені, а які ні.
ingtrans написав:Что-то сломалось в приложении после последних обновлений. У меня все операции за 3 последних дня, как доходные, так и расходные, идут с плюсом. Баланс, конечно, правильный, но вот все операции "в доход".
Швидше за все з плюсом йдуть не проведені операції. Можливо розробники чаклують як по-новому в застосунку відобразити які операції проведені, а які ні.
Пансер написав:Dimaa Через інтернет-банкінг поки ще можна подивитися
Це в старій версії? Мене в стару версію не пускає, а в новій я не можу подивитись трансакції. Коли я натискаю на відповідну картку відкривається порожня сторінка. У розділі Історія лише трансакція поповнення (суму не відображає) і смс оповіщення((
Якщо з Білявки кредитні зняти в Приваті коли зняття по рахунку проведеться? Там зарах аХція 0% за зняття. Ніхто не тестив? За зняття своїх Поляк забирає 1%. При погашенні щоб поповнення не провелося раніше зняття?
Искатель написав:А по КБО... там был возврат крупной суммы, еще январьского платежа... и весь начисленный кэшбэк из-за этого возврата, как я понимаю, и сняли, т.е. по КБО - нули.
У меня тоже непонятка с КБО. В этом году была единственная покупка 10К в конце февраля, проводка 1 марта. В марте КБ=0 Дальше возврат покупки в начале марта. 1 апреля на КБО залетело 243грн. Шо это?