|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 17 кві, 2021 12:45
Успіх написав:Думав, що потерли мій допис - та ні, наче все є........ Успіх написав:Що, скукота сьогодні тут? Так, Флай фото своїх кавалірок не хоче викладати... А зРадіо - до вечора заблокований, щоб нам тут поставити всі крапки над "і" - і щоб нам тут написати, КОЛИ САМЕ/з якого місяця почнеться відлік падіння цін на КРЖН у долярчиках хоч на 2-5%?
То коли ж таки почнеться обвал цін на КРЖН 
В сенсі почнеться? 1 вересня 2021 вже мінус 40% від цін березня 2020 року. Тобто твоя прелєсть буде по 300 баксів за квадрат. Зливай поки хоч якісь гроші дають.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 кві, 2021 13:03
Первый написав:Успіх написав:Думав, що потерли мій допис - та ні, наче все є........ Успіх написав:Що, скукота сьогодні тут? Так, Флай фото своїх кавалірок не хоче викладати... А зРадіо - до вечора заблокований, щоб нам тут поставити всі крапки над "і" - і щоб нам тут написати, КОЛИ САМЕ/з якого місяця почнеться відлік падіння цін на КРЖН у долярчиках хоч на 2-5%?
В сенсі почнеться? 1 вересня 2021 вже мінус 40% від цін березня 2020 року. Тобто твоя прелєсть буде по 300 баксів за квадрат. Зливай поки хоч якісь гроші дають.
Він же в гривні рахує... Коли рахуєш в гривні, то в тебе завжди "Успіх" )))))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 кві, 2021 13:27
Успіх написав:Думав, що потерли мій допис - та ні, наче все є........ Успіх написав:Що, скукота сьогодні тут? Так, Флай фото своїх кавалірок не хоче викладати... А зРадіо - до вечора заблокований, щоб нам тут поставити всі крапки над "і" - і щоб нам тут написати, КОЛИ САМЕ/з якого місяця почнеться відлік падіння цін на КРЖН у долярчиках хоч на 2-5%?
Никто издалека не назовет точную дату и скорость падения. Я неспроста в своем прогнозе использовал годовой интервал по времени и двукратный диапазон по величине коррекции (и даже это является смелым). PS: а на троллей с их 1-м сентября не реагируй - у меня этого не звучало и не могло звучать
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 17 кві, 2021 13:50
zРадио написав:Никто издалека не назовет точную дату и скорость падения. Я неспроста в своем прогнозе использовал годовой интервал по времени и двукратный диапазон по величине коррекции (и даже это является смелым).
могу дать точный прогноз поведения местных растишек в случае если возможное будущее падание КРЖН можно будет привязать к какому-то событию (пуйло, падение рынка недвиги в США, проблемы в еврозоне, схлопывание Китая, техногенная катастрофа в Украине и т.д) - растишки будут вопить, что не не, это не считается, это форс-мажор, этого предвидеть не мог никто
Востаннє редагувалось baraka в Суб 17 кві, 2021 14:01, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
- Подякував: 919 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 кві, 2021 14:03
baraka написав: zРадио написав:Никто издалека не назовет точную дату и скорость падения. Я неспроста в своем прогнозе использовал годовой интервал по времени и двукратный диапазон по величине коррекции (и даже это является смелым).
могу дать точный прогноз поведения местных растишек в случае если возможное будущее падание КРЖН можно будет привязать к какому-то событию (пуйло, падение рынка недвиги в США, проблемы в еврозоне, схлопывание Китая, техногенная катастрофа в Украине и т.д) - растишки будут вопить, что не не, это не считается, это форс-мажор, этого предвидеть не мог никто
Тем временем Бомбер показывает рост в долларе по новостройкам 8,6% за год, по вторичке рост 8, 37% за год
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 17 кві, 2021 14:25
baraka написав:могу дать точный прогноз поведения местных растишек в случае если возможное будущее падание КРЖН можно будет привязать к какому-то событию (пуйло, падение рынка недвиги в США, проблемы в еврозоне, схлопывание Китая, техногенная катастрофа в Украине и т.д) - растишки будут вопить, что не не, это не считается, это форс-мажор, этого предвидеть не мог никто
Это понятно. Я и сам не сильно настаивать буду, если, не дай бог, реализуется какой-нибудь политический риск. Я ж человек адекватный. А вот если, наоборот, например, ручным неэкономическим решением подкормят рынок - растишки без зазрения будут вопить "обосрался, обосрался". Если же прогноз реализуется - будет "просто угадал"
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 17 кві, 2021 14:29
Первый написав:В сенсі почнеться? 1 вересня 2021 вже мінус 40% від цін березня 2020 року. Тобто твоя прелєсть буде по 300 баксів за квадрат. Зливай поки хоч якісь гроші дають
Нє, ну це дуже жирне тролення!  Я думав, що падіння почнеться після 14го місяця після озвучення прогнозу по чуть-чуть (на 2-3-5%), але зРадіо пояснив, що це не зовсім так zРадио написав:Никто издалека не назовет точную дату и скорость падения. Я неспроста в своем прогнозе использовал годовой интервал по времени и двукратный диапазон по величине коррекции (и даже это является смелым). PS: а на троллей с их 1-м сентября не реагируй - у меня этого не звучало и не могло звучать
Тобто, озвучений вами діапазон (вже сам путаюсь - чи то було до 12-18міс, чи до 14-24міс.? ) - може ціна ПОЧАТИ падати в самому кінці цього діапазону? В останньому місяці цього діапазону? Нагадайте, будь ласка, ще раз ваш прогноз)діапазон? І краще вже написати конкретніше - "з такого-то, по такий-то місяць, такого-то року!"
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 17 кві, 2021 14:32
baraka написав:могу дать точный прогноз поведения местных растишек в случае если возможное будущее падание КРЖН можно будет привязать к какому-то событию (пуйло, падение рынка недвиги в США, проблемы в еврозоне, схлопывание Китая, техногенная катастрофа в Украине и т.д) - растишки будут вопить, что не не, это не считается, это форс-мажор, этого предвидеть не мог никто
А Вы я так понимаю все эти факторы уже предвидели? И какой из них и когда сыграет, ну с привязкой к дате +-? Кстати baraka, предлагаю бизнес-идею (за процент договоримся  ) по вашему профилю: запилите на своём или паралельном сайте отзывы об арендаторах и арендодателях долгосрока, с рейтингами, возможностью вставлять фотки "свершений" и т.п. Как по мне, нужда в подобном специализированном ресурсе есть и с его становлением всякие "блогершы", видео недавно тут выкладывали, просто не смогут снять квартиру тупо ни у кого, вот сюрприз будет! Заработаете денюх и от людей будет благодарность. п.с. Правда поначалу нужно будет маненько потратиться на рекламу.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 кві, 2021 14:34
Успіх написав:Нагадайте, будь ласка, ще раз ваш прогноз)діапазон? І краще вже написати конкретніше - "з такого-то, по такий-то місяць, такого-то року!"
а який ваш прогноз про динаміку цін на РН впродовж наступного року?
-
vovakwasov
-
-
- Подякував: 654 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
|