Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Damien написав:Квартиры под аренду можно покупать только на лишние деньги.
Ну так і є! Куплено на "зайві" Окремо маю "грошову подушку безпеки", а це ще додалась "бетонна подушка безпеки" - куплена на "зайві", так як на моря-океани маю, на їжу/одяг - теж! Тай й працюю - заробляю, а не лежу дома на дивані.
п.с. І ще раз кажу - нам КОМФОРТНО на 53м2! К О М Ф О Р Т Н О!
Успіх написав: п.с. І ще раз кажу - нам КОМФОРТНО на 53м2! К О М Ф О Р Т Н О!
Ну да, вчетвером и комфортно.... И чем дальше, тем комфортней... У меня есть школьный товарищ, лентяй редкий, работать вообще не хочет. Но и денег не тратит почти, даже если и бухает, то только за чужой счет. Флай с расходами $2/день нервно с в сторонке курит. Он создал целую теорию, которая обосновывает крайнюю полезность употребления каш из разнообразных круп, макарон, капусты и, конечно же, вредность мяса, морепродуктов, заграничных овощей и фруктов. Я не к тому, что ты якобы работать не хочешь, а к тому, что под свои тараканы можно убедить себя в чем угодно, в том числе и про удобство четверых на 54 метрах
Damien написав:и про удобство четверых на 54 метрах
Я теж з братом виріс в чешці на 54м2 - і нічо.
А тут, в мене ще й кухня велика(17м2) - де є нормальний диван, на якому теж нормально/комфортно можна спати. Що я інколи і роблю (там є тv, і каву/чай/канапку можна собі зробити будь-коли))) Тож, по факту - в мене вийшла трьох-кімнатна! Тому і кажу - нам КОМФОРТНО!!!
Успіх написав: п.с. І ще раз кажу - нам КОМФОРТНО на 53м2! К О М Ф О Р Т Н О!
Ну да, вчетвером и комфортно.... И чем дальше, тем комфортней... У меня есть школьный товарищ, лентяй редкий, работать вообще не хочет. Но и денег не тратит почти, даже если и бухает, то только за чужой счет. Флай с расходами $2/день нервно с в сторонке курит. Он создал целую теорию, которая обосновывает крайнюю полезность употребления каш из разнообразных круп, макарон, капусты и, конечно же, вредность мяса, морепродуктов, заграничных овощей и фруктов. Я не к тому, что ты якобы работать не хочешь, а к тому, что под свои тараканы можно убедить себя в чем угодно, в том числе и про удобство четверых на 54 метрах
Damien написав:На западной Украине очень распространено то, что я написал в подчеркнутом предложении - показуха. Она и есть причиной
Якесьдивне твердження Купити квартиру - показуха.. А що тоді не показуха? Вкластись в дуті акції ,які завтра не будуть коштувати навіть паперу на якому надруковані Чи купити авто ? Чи труси від гуччі?
Тому Нерухомість - консервативний,але один з найнадійніших способів збережання капіталу, на якому складно заробити..але й важко втратити. ПС На закиди по нерухомості в ОРДЛО..запитання А що там зараз краще коштує від нерухомості? акції затоплених шахт? чи вивезених в росію заводів? чи розграборваних магазинів?
Damien написав:На западной Украине очень распространено то, что я написал в подчеркнутом предложении - показуха. Она и есть причиной
Якесьдивне твердження Купити квартиру - показуха.. А що тоді не показуха? Вкластись в дуті акції ,які завтра не будуть коштувати навіть паперу на якому надруковані Чи купити авто ? Чи труси від гуччі?
Тому Нерухомість - консервативний,але один з найнадійніших способів збережання капіталу, на якому складно заробити..але й важко втратити. ПС На закиди по нерухомості в ОРДЛО..запитання А що там зараз краще коштує від нерухомості? акції затоплених шахт? чи вивезених в росію заводів? чи розграборваних магазинів?
kingkongovets ти правий, але ж, соррі, ржачно інколи до усірачки. Я деякі перли уже дружині читаю особливо фраза "шел чувак к успеху и по дороге про@bal телепон". Апогей всього життєвого шляху в одній фразі! Але це не стільки про нашого друга, якого став реально поважати за "made myself", хоч і з певними збоченнями, а загалом про пересічних аскетів-кавалірців. Тому вихідні - час релаксу і гумору.