Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 72897290729172927293 ... 12412>
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 10:06

flyman написав:
  vitaliian написав:
  Loft написав:
Наверное покупают новеькие, которые не застали цен прошлых лет.

Депозиты ушли в ноль особенно валютные, вот нарот и кинулся массово в котлованы чтобы подзаработать. Если растущего спроса не будет, цена готового упадёт до точки входа. А для растущего спроса нужны экономические предпосылки, одной психологии «нада брать атодаражает» мало.

Дивна психологія.
Депозити дають не ноль, а 2..3% річних у валюті.
Який поточний ROI для КРЖН.
Напр. взяти в Герцен Парк і здавати в оренду, скільки буде "чистими" з врахуванням всіх можливих витрат і зворотним виходом у доларовий кеш?

Даже боюсь представить окупаемость двухи в Герцен Парке которую продают за 150 куе.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 10:11

BIGor написав:
  flyman написав:
  vitaliian написав:Депозиты ушли в ноль особенно валютные, вот нарот и кинулся массово в котлованы чтобы подзаработать. Если растущего спроса не будет, цена готового упадёт до точки входа. А для растущего спроса нужны экономические предпосылки, одной психологии «нада брать атодаражает» мало.

Дивна психологія.
Напр. взяти в Герцен Парк і здавати в оренду, скільки буде "чистими" з врахуванням всіх можливих витрат і зворотним виходом у доларовий кеш?

Даже боюсь представить окупаемость двухи в Герцен Парке которую продают за 150 куе.

https://www.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvartiry-komnaty/arenda-kvartir-komnat/kiev/q-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA/
євродвуха з новим ремонтом 18000 грн.
Якщо без простоїв та ремонтів то 5,1% річних в грн., 20 років, КАРЛ!
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 10:42

flyman написав:Якщо без простоїв та ремонтів то 5,1% річних в грн., 20 років, КАРЛ!

Там обяви починаються з 5 квітня, без простоїв ніяк.
Тут ККЦ постив комерційну з сірими фасадами, так у мене на районі є така, зробили вони ремонт перед першим локдауном, місяців через вісім змогли здати одну половину під пивну наливайку, друга частина так і стоїть, так це вже більше року, а ККЦ нам впарює, що оренда не падає.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 10:55

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

unicdima написав:друга частина так і стоїть, так це вже більше року, а ККЦ нам впарює, що оренда не падає.

Ну так може там локація не "топова"? :)
Бо, ККЦ - бере тільки в топових, навіть, якщо йому доводиться підриватись з шезлонгу, з-під теплого сонечка Мальдів і летіти в КиЙоффф, на підпис доків купівлі/продажу! :D
Або, навіть вночі, при певному дзвінку - ККЦ зривається з мадамс, одягає червоні труселя і щодуху біжить в аеропорт :mrgreen:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:14

flyman написав:
  vitaliian написав:
  Loft написав:
Наверное покупают новеькие, которые не застали цен прошлых лет.

Депозиты ушли в ноль особенно валютные, вот нарот и кинулся массово в котлованы чтобы подзаработать. Если растущего спроса не будет, цена готового упадёт до точки входа. А для растущего спроса нужны экономические предпосылки, одной психологии «нада брать атодаражает» мало.

Дивна психологія.

Про аренду в моем тексте ни слова, купить котлован чтобы когда достроят перепродать. Доходность от 40 до 100% в долларах. При условии что курс будет тем же и цены на рн не обвалятся. Стало некуда инвестировать, все местные инвесторы кинулись на первичку. Брать для аренды я хз, если 10% кого то устроит (при отсутствии простоев, ремонта техники и прочих «снег на голову»). Я бы не брал.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:27

vitaliian написав:Стало некуда инвестировать, все местные инвесторы кинулись на первичку

Все с точностью до наоборот. Инструментов инвестирования прибавилось, даже для пересичного (объем ОВГЗ на руках физиков растет как на дрожжах, американские акции можно купить на Украинской бирже, просто пополнив счет гривной, биткоин и эфир продают и за наличку, и посредством интернет-оплаты с карт Visa/Mastercard). А вот инвестиционный спрос на бетон - отсутствует, что хорошо видно по завсегдатаям этой ветки. Покупают те, чьи сбережения, наконец, позволили это сделать
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:37

vitaliian написав:Про аренду в моем тексте ни слова, купить котлован чтобы когда достроят перепродать. Доходность от 40 до 100% в долларах. При условии что курс будет тем же и цены на рн не обвалятся. Стало некуда инвестировать, все местные инвесторы кинулись на первичку. Брать для аренды я хз, если 10% кого то устроит (при отсутствии простоев, ремонта техники и прочих «снег на голову»). Я бы не брал.

Я извиняюсь, а откуда такие данные о доходности?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:41

BIGor написав:
  vitaliian написав:Про аренду в моем тексте ни слова, купить котлован чтобы когда достроят перепродать. Доходность от 40 до 100% в долларах. При условии что курс будет тем же и цены на рн не обвалятся. Стало некуда инвестировать, все местные инвесторы кинулись на первичку. Брать для аренды я хз, если 10% кого то устроит (при отсутствии простоев, ремонта техники и прочих «снег на голову»). Я бы не брал.

з 2019 року, по 2021.
Але ж надіятися на схему "дерева ростуть до небес", це для Успіхів.
А ще є приклади Аракади, Укрбуда, УКО, КМБ: недобуди і довгобудови і просто шахраєбуди
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:46

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

BIGor написав:Я извиняюсь, а откуда такие данные о доходности?

Так візьміть будь-який об'єкт не в самій найгіршій локації і порахуйте самі - від стадії "веземо екскаватор копати котлован" і до стадії "здано в експлуатацію"!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2021 11:47

flyman написав:
  BIGor написав:

з 2019 року, по 2021.
Але ж надіятися на схему "дерева ростуть до небес", це для Успіхів.
А ще є приклади Аракади, Укрбуда, УКО, КМБ: недобуди і довгобудови і просто шахраєбуди

Ну це дохідність коли умовна Аркада була по 500 і через декілька років її скидували за 1000. А зараз коли забудовники продають і за 1000 і за 1500 - кому її скидувати по 2000? Котлети то у людей висохли.
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 72897290729172927293 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість