Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Казали, шо десь 5 трлн баксів накопичилось на рахунках по світу, частина (я вище давав посилання) лежить взагалі під - ставки у Йоропі...
зі. + якщо ви заробляєте від 5 куе в місяць, ви автоматично стаєте матрасником за пару місяців, якщо все відразу не "пуляєте" в крипту, в фонду чи ще кудись...
Казали, шо десь 5 трлн баксів накопичилось на рахунках по світу, частина (я вище давав посилання) лежить взагалі під - ставки у Йоропі...
зі. + якщо ви заробляєте від 5 куе в місяць, ви автоматично стаєте матрасником за пару місяців, якщо все відразу не "пуляєте" в крипту, в фонду чи ще кудись...
5 трлн это только домохозяйства? Или это деньги бизнеса, корпораций и гос. резервы?
В любом случаи 5 трлн это пыль. Всего 750 долларов сбережений на одного жителя планеты Земля, против долга 40 000 долларов на одного жителя планеты.
Мировой долг правительства, компаний и домохозяйств в 2020 году достиг отметки $281 трлн. Это составляет 355% мирового ВВП
один головний з матрасників це Китай, ще трохи РФ, і т.д. Чи ти думаєш, що це бабушки з гробовими ?
Biden says unemployed offered jobs must take them or lose benefits
U.S. President Joe Biden on Monday defended himself against critics who say expanded unemployment benefits offered in the COVID-19 relief bill passed in March are keeping Americans from taking new jobs.
Biden said the administration will remind U.S. states this week that any unemployed American offered a comparable job must take it or risk losing unemployment benefits. He is also directing the U.S. Labor Department to work with states to reinstate requirements that those receiving unemployment benefits must demonstrate they are actively looking for work.
"If you're receiving unemployment benefits and you're offered a suitable job, you can't refuse that job and just keep getting unemployment benefits," Biden said.