да о них же, может, потому что у Вас зарплатная или пенсионная, а просто к Раайф+ допка 100 грн, но это не точно - я одну АТБшную получил бесплатно, но она оказалась независимой
|
|
![]()
По условиям Фишбек обслуживание карты 50 грн. в мес. Но согласно тарифам, которые скачиваются с сайта в пдф- "Плата стягується, якщо по рахунку клієнта здійснено менше 10-ти операцій покупки в торговельній мережі, мережі Інтернет та/або в системі інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» за місяць та середньомісячний баланс по рахунку за попередній місяць менше мінус 75,00 грн. А на странице сайта по условиям - " Плата не взымается, если по счету осуществлено от десяти и более операций оплаты товаров / работ / услуг в торговой сети и / или сети Интернет с использованием платежной карты и / или среднемесячный размер задолженности по счету за предыдущий месяц не превысил 75,00 грн." Т.е. в пдф пишут "та", а на сайте " и/или". А при" и/или" не надо 10 операций для бесплатности, достаточно менее 75 грн. задолженности. Или же только 10 операций, без привязки к задолженности. Чему верить на самом деле? И как вообще считается среднемесячный размер задолженности по счету? ![]() Re: Райффайзен Банк Аваль
Тут не зможу відповісти, так як зазвичай витрачаю більше 1 тис. кредитних на місяць, і виконую більше 10 операцій. ![]() Re: Райффайзен Банк Аваль
Тут не зможу відповісти, так як зазвичай витрачаю більше 1 тис. кредитних на місяць, і виконую більше 10 операцій. ![]() Re: Райффайзен Банк АвальЦікаво, як розвиватиметься проект "АТБ-Аваль", якщо найближчим часом інші банки суттєво поріжуть кешбеки..?
![]()
по Райф+ в приложухе есть калькулятор выполнения условий, хз как он работает для "среднемесячного", но разы покупок точно считает по идее, по Фишкам тоже есть такое ![]() Ложка дьогтю в діжці...Вітаюсь совсіма! Хотів привітати банк з наградою на FinAwards-2021, як самий стійкий банк, та не можу не додати свої поневіряння з іх Visa Gold ATB Inst карткою. Так-так, він двічі загнав цю мою нову для мене картку в овердрафт не попередивши мене жодного разу! Це вдалося зробити першому в моєму житті банку ![]() Ну для початку я був першою людиною яка очікувала випуску 2 тижні тої картки в АТБ і 5 травня першим її оформив. Так на оформлення пішло десь 2 години ![]() Нарешті все підписалося я отримав картку і пішов очікувати СМС на наступну добу про її активацію. Ввечері наступного дня я потурбував менеджера випустившего мені картку по вайберу і спитав чому немає СМС з активізацією. Мені сказали не турбуватися і що все буде добре. Вже на другу добу я звʼязався с підримкою банку в Головному офісі по телефону і розповів проблему. Нічого не можу сказати поганого, підримка мені допомогла! Хлопець на протязі доби тричі звʼязувався зі мною, та з мобільним менеджером, який видав картку, і вони перепролівали інфу про мене в систему, яка не зайшли з першого разу. Таки-так то був "рекорд" активизації передвипущеної картки! Та в кінці доби картка завелася, а мені надали реквізити поповнення картки з іншого банку через СЕП НБУ. Десь о 21 годині я переказав 2000 грн. В мобільному додатку від Райфайзен картки ще не було видно. Зранку о сьомій картка зʼявилась у додатку, і я побачив що гроші зайшли ![]() Я зрозумів, що мені не вигідно користуватися цією карткою і я забрав залишкові гроші в інший банк за допомогою интернет платежу на всю суму залишку. І ось тут почалися неповіряння. Так, я переживав, а буде якась потреба платити за переказ. В інших банках попереджали в інтерфейсах о додаткових комісіях, чи просто не проводили транзакцію, за недостатком коштів. А тут все пройшло гладенько, гроші списало і на каартці 0. Ввечері я ще раз зайшов і перевірив баланс. Був 0 і я заспокоївся. Через 3 доби я чогось зайшов в мобільний додаток і побачив що моя картка в овердрафті на 6 грн. з лишком з дня інтернет операції. ![]() Ошарашений, я оплатив цей овердрафт і почав пильно вивчати правила і тарифи обслуговування картки. Зʼясувалось, що банк попереджає о транзакціях на суму тільки більше 100 грн. Я ще побачив що треба оплачувати 20 грн. в місяць якщо карткою не користуєшься. Отакої... Вирішив відмовитися від картки, та на всяк випадок тільки по закінченні місяця, коли, як я вважав, нарахують якісь відсотки за овердрафт. Побачивши інфу про самий стійкий банк, я сьогодні зайшов в мобільний додаток і побачив новий овердрафт на 2 копійки з 25 числа, як відсотки за попередній овердрафт. Я не знаю, де є інфа, про те коли нараховуються відсотки на овердрафт і чому не в кінці місяця, а 25 числа я не буду розбиратися, я не хочу більше гаїти свій час на цей банк. А на початку місяця пійду у відділення і відмовлюсь від цієї картки. Вона не тільки мені не корисна, а затягує у мовчазну кабалу. Отакий ньюкабалістичний мовчазний самий стійкий банк в Україні. Люди не забудьте, що якщо не будете користуватися карткою, мовчазно з Вас здеруть по 20 грн. за місяць і Вас про це не попередять! Я не буду співпрацювати з цим банком доти, поки вони не почнуть інформувати клієнтів всілякими їм доступними способами о навіть копійчаному овердрафті ![]() ВО Хай щастить! ![]() Як клиент многих банков, т.е. как стреляный воробей, вы д.б. знать про разницу между зачислением на картсчет и на карту (с авторизац. лимитом). В данном случае вы просто увеличили авторизац лимит по карте и сразу потратили гроши на покупки, а реально приход провелся по картсчету через +1..2дня, шо видно в шикаарной Выписке у Вали. За эту свою торопливость и наградила вас Валя овером.. так шо нема на кого пенять ![]() Изучайте матчасть щительней. Юзайте СЭП (у Вали он 23/7) или манисенд от Вали, будут приходы проводится день-в-день ![]() ![]()
|
|