Президент розповів, коли закінчиться епоха бідності

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 456789>
Повідомлення Додано: Вів 25 тра, 2021 21:51

BIGor написав:
  safonovstanislav написав:
  BIGor написав:В Недерландах хуже чем в Украине? :mrgreen: Вы больны. Был в Нидерландах - по уровню жизни и развитию они уделывают Украину в 100 раз.

Как туристу, конечно же в Нидерландах очень круто, ведь все деньги жителей уходят на всё это благоустройство, чтоб вы туда приехали и сказали ВАУ.

А, вот, быть этим самым жителем, обложеным налогами и сборами, каждый день возвращаться в тесную конуру, т.к. из-за огромной цены, жилья больше 200 квадратов там просто не имееться, а на работу и в рестораны ездить на велике, т.к. бешеный налог на владение авто, уж, извините, это вы сами. Жить в налоговой удавке нравиться далеко не всем.

Я так понял все украинцы по Вашему живут в просторном жилье, ездят на своем авто в рестораны, живут в жилье больше 200 кв. метров? :mrgreen:

Ветка почитателей "вечного" комика 95 квартала.
Не знаю, ну наверное ребята зп отрабатывают, если так стараются.
Каждый зарабатывает, как может - расплачиваться же оставшиеся будут сообща.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2557 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 08:32

BIGor написав:
  safonovstanislav написав:
  BIGor написав:В Недерландах хуже чем в Украине? :mrgreen: Вы больны. Был в Нидерландах - по уровню жизни и развитию они уделывают Украину в 100 раз.

Как туристу, конечно же в Нидерландах очень круто, ведь все деньги жителей уходят на всё это благоустройство, чтоб вы туда приехали и сказали ВАУ.

А, вот, быть этим самым жителем, обложеным налогами и сборами, каждый день возвращаться в тесную конуру, т.к. из-за огромной цены, жилья больше 200 квадратов там просто не имееться, а на работу и в рестораны ездить на велике, т.к. бешеный налог на владение авто, уж, извините, это вы сами. Жить в налоговой удавке нравиться далеко не всем.

Я так понял все украинцы по Вашему живут в просторном жилье, ездят на своем авто в рестораны, живут в жилье больше 200 кв. метров? :mrgreen:

Конечно же не все, но, не маленькая часть населения Украины так живёт. Все эти огромные особняки стелятся полями в городах и пригородах. Дорогие машины на улицах городов вы тоже сами видите. В каких Европах людям позволяют так жить? Там олигархи при власти с вас 3 шкуры сдерут в виде налогов, чтоб они жили в замках, а вы из своей конуры даже возможности не имели выбраться. Как в тех же Нидерландах, поставили непомерный налог на авто, чтоб обычные люди не мешали на дорогах своими авто ездить избранным.

Сразу напишу, что я обычный работяга, а не владелец заводов-пароходов. Своего жилья нет и никогда не было. Но, я вижу, как люди живут в Украине, и как в Европе, где людям хотя бы дают возможности вырваться из нищеты, а где накидывают удавку.

Конечно же, если выбирать профессию кассира супермаркета, то достаточно простого калькулятора, чтоб понять, что, с зарплатой 15 000 грн в месяц, в жизни ничего не светит. Просто выбираем то, что востребовано, т.е. хорошо оплачивается.
safonovstanislav

Подякував: 375 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 09:23

safonovstanislav

Якість життя

Вважати, що машини в європ.містах прибирають саме їхні олігархи, і лише задля власної зручності – то трохи дивно. :)

От мене, як пішохода, найбільше дратує в Києві саме отой моторошний, оскаженілий потік ревучих і смердючих авто. Задля яких повирубували купу дерев, і тим перетворили місто в пекло під літнім сонцем...
Навіть коли доводиться пройти вздовж вулиці хоч десять хвилин -- це стрес. :(

Саме тому не розумію хто готовий платити великі гроші за житло в Києві.
Я хочу продати тут нерухомість і звалити в тихе місце. Без машин та ін. бензо-пил-косарок-болгарок... От як у Європі. Де людям не дозволяють безплатно капати на мозок довколишнім.

Faceless написав:
BIGor написав:
  Faceless написав:Банально, в цьому місяці, електрик, буквально години три роботи, 7600 грн, з них за матеріали і чверті не буде. І замовлень на весь день на тиждень вперед, і це ще недорогі роботи

7600 грн за 3 години не платять навіть солюшен архітекту який вирішує дуже сладні питання і має велику відповідальність і працює на закордонну компанію. А тут різноробу після бурси таку оплату? Київ Фейслесса прямо.

Солюшену не треба між тасками їздити по всьому місту.
Одразу після бурси звісно ні, треба знати що і як робити, для того потрібен досвід, обладнання і спорядження, доволі дороге. Грамотний електрик дійсно може заробляти не гірше, ніж у ІТ, і то цілком нормально

Щодо зарплат

Цікаво так поговорили, "як багато" можна заробити на ремонті ел.техніки.
І згадався власний досвід, як це все відбувається. Колись мав нагоду спостерігати пару тижнів.
От є ремонтна майстерня. І працює там випускник якогось відповідного ПТУ. І знає він базові методи пошуку поломок, замикань і т.п.
Якщо поломка дрібна (запобіжник згорів, кабель перетерся) – це "шара". ;)
Якщо поломка десь і глибоко, і складна, і не знаходиться – в інеті на розбірках продають робочі плати. От хтось розбив екран плазми – але ж уся електроніка там робоча. І тоді ремонт це "купити робочу плату, додати власну вигоду, і домовитись зі споживачем". А потім (як бачу з повідомлень вище) – країною починають гуляти легенди, про ремонтників, які, ніби-то, заробляють тисячі гривень за лічені години. Може споживачам і дійсно здається, що все те робиться якоюсь магією, ще й майже без затрат... А насправді – добре, якщо буде хоч 500 чи навіть аж 1000 за день.

Можливо є і якісь унікальні випадки. Але ж вони не мають стосунку до реал.мас.економіки!
Bobua

Подякував: 131 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 09:34

Bobua написав:От мене, як пішохода, найбільше дратує в Києві саме отой моторошний, оскаженілий потік ревучих і смердючих авто. Задля яких повирубували купу дерев, і тим перетворили місто в пекло під літнім сонцем...

цікаво, в якому місці це повирубували купу дерев через авто?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 10:00

Re: Президент розповів, коли закінчиться епоха бідності

Bobua написав:От мене, як пішохода, найбільше дратує в Києві саме отой моторошний, оскаженілий потік ревучих і смердючих авто. Задля яких повирубували купу дерев, і тим перетворили місто в пекло під літнім сонцем...
Навіть коли доводиться пройти вздовж вулиці хоч десять хвилин -- це стрес.

Я хочу продати тут нерухомість і звалити в тихе місце...

Киев, безусловно, ужасный в этом плане город. Никогда не выбрал бы этот город для жизни. Возле Киева есть много городов, куда более приятных для жизни. Даже тот же Ирпень.

Вообще, в Украине, наступил какой-то хаос на дорогах. Водители уже не стесняются ездить под таким опьянением, что дороги не видят. Не говоря уже о том, что парковка на тротуаре вообще никого не смущает. Есть такая проблема.
safonovstanislav

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 10:05

unicdima написав:

цікаво, в якому місці це повирубували купу дерев через авто?

Вообще, это стандартная практика при планировке города - садить на обочинах деревья, которые, в случае увеличения потока машин, будут преобразованы в дополнительную полосу.
safonovstanislav

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 18:30

Кстати, вышел рейтинг и видео по теме. В каких странах жить лучше, по мнению переехавших иностранцев, что более объективно, по сравнению с оценками людьми своей страны, которые даже не видели заграничные альтернативы и считают, что именно в их стране живётся хуже всех (на другом берегу трава всегда зеленее)

Украина уделывает США и почти весь Евросоюз (Германию, Нидерланды, Польшу, Швецию и т.д.)

Зображення

https://www.internations.org/expat-insi ... pats-40108
safonovstanislav

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 18:37

Bobua написав:safonovstanislav

Якість життя

Вважати, що машини в європ.містах прибирають саме їхні олігархи, і лише задля власної зручності – то трохи дивно. :)

От мене, як пішохода, найбільше дратує в Києві саме отой моторошний, оскаженілий потік ревучих і смердючих авто. Задля яких повирубували купу дерев, і тим перетворили місто в пекло під літнім сонцем...

Я хочу продати тут нерухомість і звалити в тихе місце. Без машин та ін. бензо-пил-косарок-болгарок... От як у Європі. Де людям не дозволяють безплатно капати на мозок довколишнім.

Faceless написав:
BIGor написав:7600 грн за 3 години не платять навіть солюшен архітекту який вирішує дуже сладні питання і має велику відповідальність і працює на закордонну компанію. А тут різноробу після бурси таку оплату? Київ Фейслесса прямо.

Солюшену не треба між тасками їздити по всьому місту.
Одразу після бурси звісно ні, треба знати що і як робити, для того потрібен досвід, обладнання і спорядження, доволі дороге. Грамотний електрик дійсно може заробляти не гірше, ніж у ІТ, і то цілком нормально

Щодо зарплат

Цікаво так поговорили, "як багато" можна заробити на ремонті ел.техніки.
І згадався власний досвід, як це все відбувається. Колись мав нагоду спостерігати пару тижнів.
От є ремонтна майстерня. І працює там випускник якогось відповідного ПТУ. І знає він базові методи пошуку поломок, замикань і т.п.
Якщо поломка дрібна (запобіжник згорів, кабель перетерся) – це "шара". ;)
Якщо поломка десь і глибоко, і складна, і не знаходиться – в інеті на розбірках продають робочі плати. От хтось розбив екран плазми – але ж уся електроніка там робоча. І тоді ремонт це "купити робочу плату, додати власну вигоду, і домовитись зі споживачем". А потім (як бачу з повідомлень вище) – країною починають гуляти легенди, про ремонтників, які, ніби-то, заробляють тисячі гривень за лічені години. Може споживачам і дійсно здається, що все те робиться якоюсь магією, ще й майже без затрат... А насправді – добре, якщо буде хоч 500 чи навіть аж 1000 за день.

Можливо є і якісь унікальні випадки. Але ж вони не мають стосунку до реал.мас.економіки!

До чого тут ремонт техніки? В наш час техніку часто простіше купити нову взагалі. А мова була про електрика.
Faceless
Модератор

Подякував: 1510 раз.
Подякували: 8321 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 18:39

safonovstanislav написав:Конечно же не все, но, не маленькая часть населения Украины так живёт. Все эти огромные особняки стелятся полями в городах и пригородах. Дорогие машины на улицах городов вы тоже сами видите. В каких Европах людям позволяют так жить? Там олигархи при власти с вас 3 шкуры сдерут в виде налогов, чтоб они жили в замках, а вы из своей конуры даже возможности не имели выбраться. Как в тех же Нидерландах, поставили непомерный налог на авто, чтоб обычные люди не мешали на дорогах своими авто ездить избранным.

Сразу напишу, что я обычный работяга, а не владелец заводов-пароходов. Своего жилья нет и никогда не было. Но, я вижу, как люди живут в Украине, и как в Европе, где людям хотя бы дают возможности вырваться из нищеты, а где накидывают удавку.

Конечно же, если выбирать профессию кассира супермаркета, то достаточно простого калькулятора, чтоб понять, что, с зарплатой 15 000 грн в месяц, в жизни ничего не светит. Просто выбираем то, что востребовано, т.е. хорошо оплачивается.

Вы специально прикалываетесь? Мы наверное в разных Украинах живем. Какие огромные особняки и дорогие авто? Очнитесь.
Вспомнился анекдот:
Воспитательница в детском саду спрашивает: «Дети, в какой стране самые красивые игрушки?» Дети (хором): «В Советском Союзе!» Воспитательница «А в какой стране самые нарядные детские одежды?» Дети (хором): «В Советском Союзе!» Воспитательница: «А в какой стране самое счастливое детство?» Дети (хором): «В Советском Союзе!» Вдруг Вовочка заревел. Воспитательница: «Вовочка, почему ты плачешь?» Вовочка (сквозь слезы): «Хочу жить в Советском Союзе!»
Востаннє редагувалось BIGor в Сер 26 тра, 2021 18:48, всього редагувалось 1 раз.
BIGor

Подякував: 1531 раз.
Подякували: 1951 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 18:47

safonovstanislav написав:Кстати, вышел рейтинг и видео по теме. В каких странах жить лучше

Брешете, слово Worst знаете что означает? И да, неудивительно что Мексика впереди, там жизнь человека ничего не стоит. Очень велики шансы получить пулю в голову из-за мелочи (относится также и к Украине).
BIGor

Подякував: 1531 раз.
Подякували: 1951 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 456789>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему