Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Natt написав:vitaliian, можно заодно арендаторов на В2В подписывать - ваще рентабельность выстрелит.
как вариант на пиццу с варениками (сверху), запомнится надолго (если бесплатно).. обычно у рюкзачников своя колбаса и яйца варенные. Им даже соль не продашь.
flyman написав:хіба траходром біля ж.д. вокзалу, подобово
Хмммммм, кажеш здати двом студенткам?
vitaliian написав:не мерял сколько там пешкарусом идти? я думаю до получаса
Думаю, що там напряму(напоперек/вуличками), то я б вклався в 20хв!
Natt написав:vitaliian, можно заодно арендаторов на В2В подписывать - ваще рентабельность выстрелит.
Нє, нє - Ви давно на мою тематичну гілку по бі-ту-бі не заходили! А там я вже їх давно куями крию і посилаю на юхх! Коротше, я тепер ЗАСТЕРІГАЮ людей від того "ге"
Natt написав:Думаете, Ваша ЦА - сбежавшие от тещиных блинчиков семьи?
Ладно, давайте трохи залишим в спокої сім'ї з дітьми, бо це, не дуже "добродушливо" - заробляти на таких сім'ях. А розвинемо тему ЦА з тваринками)) - з яких і не гріх взяти подвійний завдаток і 2Кгрн до прайсу! Тож, якби Ви не були лендлордкою, а знімали житло(а у Вас котик - 💯% є) - то б знімали смарт у НОВОМУ ЖК, а не в бабушатніку, в який би Вам було соромно запросити свого кавалера "на чай" Тож, вечорами, Ви б робили собі горнятко какао(чи випивали б бокал напівсухого - то вже хто що любить), гладили б на колінах свого кота і слухали б наповну котушку Винника
flyman написав:Еееее! Знімати для сім'і, думаю, тут останнє слово за "берегинею". Так що мою думку можна і не слухати, яка б розумна вона не була б.
Успіх написав:Смарти - бізнес!(напівпасивний) А В2В - то куйня на пісному маслі!
депозиты или овгз, остальное головная боль. Вопрос лишь в цене вопроса, одно дело головная боль за 20% годовых другое за 7-8%
не надейтесь что массовый рынок жилой аренды принесёт большую доходность. Как я уже говорил на массовом рынке всегда найдутся дураки которые тянут рынок вниз, то ли им 3-4% норм, то ли просто по кайфу я хз. Сдавайте то что сложно скопировать, что нельзя понастроить в полях в безумном количестве, то чего гарантированно будет нехватать хотя бы в обозримом будущем.
Успіх написав:Смарти - бізнес!(напівпасивний) А В2В - то куйня на пісному маслі!
депозиты или овгз, остальное головная боль. Вопрос лишь в цене вопроса, одно дело головная боль за 20% годовых другое за 7-8%
не надейтесь что массовый рынок жилой аренды принесёт большую доходность. Как я уже говорил на массовом рынке всегда найдутся дураки которые тянут рынок вниз, то ли им 3-4% норм, то ли просто по кайфу я хз. Сдавайте то что сложно скопировать, что нельзя понастроить в полях в безумном количестве, то чего гарантированно будет нехватать хотя бы в обозримом будущем.
потому что настроили а кому неизвестно.. у вас со смартами тоже самое будет.
так там гараж-будинок, але якось непродумано, як для проживання. вікно як казематі, манюнє.
Щодо цоколя, то там вікно в стилі "амбразура дота", це на житло не тягне, нема інсоляції, хіба приміщення під склад (вєліків), або ферму для майнінга крипти