|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 чер, 2021 20:22
Успіх написав:в мене буде ІНВЕСТИЦІЙНИЙ смарт, який: а) можна продати і на виручені кошти купити 2 смарти на котловані)) б) можна продати і ще використати кредитне плече(іпотеку) і взяти 2 повноцінні однухи на котловані)) в) можна продати і використавши кредитне плече, взяти готову повноцінну однуху)) г) можна продати і прокрутити виручені кошти де-інде)) д) можна зробити ремонт і продати з ремонтом, а з вирученими коштами можна зробити варіанти а)б)в)г) е) можна здавати в оренду і мати кожного місяця ДОПОМІЖНИХ 7Кгрн!  є) можна 3р. здавати в оренду, а тоді продати і знову на вибір варіанти а)б)в)г) Тож, є над чим - Думати! Діяти! І багатіти! 
Друже , ключове тут слово з першого речення : БУДЕ ! А якщо не буде ? Якщо зупинять будову на рівні останнього поверху чи навіть рубероіду ? Усі твої пункти і вологі мрії про Домінікани тоді коту під хвіст ... Але я вже писав - буду щиро радий за тебе, якщо усе вийде ! Ну і якщо ти вчасно і правильно приймеш рішення , що робити далі ...
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 20:34
stas_rst Ну, якщо у тебе і є якісь сумніви, чи добудують/чи - ні, то в мене ЖОДНИХ сумнівів немає - добудують і здадуть вчасно, або майже, вчасно! Один з аргументів це те, що вони тримають найдешевші ціни, відносно конкурентів - а це означає що? А це означає(я натякну) - "принцип АТБ" 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 20:49
Успіх написав:stas_rst Ну, якщо у тебе і є якісь сумніви, чи добудують/чи - ні, то в мене ЖОДНИХ сумнівів немає - добудують і здадуть вчасно, або майже, вчасно! Один з аргументів це те, що вони тримають найдешевші ціни, відносно конкурентів - а це означає що? А це означає(я натякну) - "принцип АТБ" 
Аркада, теж було дешево
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 20:51
Успіх написав:а це означає що?
пи-ра-ми-да, строят за счёт новоприбывших инвесторов. Когда иссякнет спрос все их стройки остановятся. Пусть берут кредиты в банке и строят. Только кто ж им даст? Успіх написав:"принцип АТБ
не путайте. атб продаёт товар здесь и сейчас, а не воздух с обещанием продать товар когда-то потом.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 21:27
Успіх написав:Ну, якщо у тебе і є якісь сумніви, чи добудують/чи - ні
мені перманентно і глибоко попоркуа на те, що буде з твоїм успіхом в бетоні, однак, зважаючи на усі нелегкі щаблі, які ти пройшов (якщо це все правда), мені б було прикро, якщо б не добудували. Я уже колись тобі писав - ти молодець, але на моменті дуже перебільшуєш очікуваний профіт, тим більше - у проекції на надцять років ... також писав, щоб продав по переуступці і вклався для дітей і сім"ї у більшу квартиру для власного життя, а потім уже можна гратись із котлованами. Я у минулому пішов твоїм шляхом і купив дві 1к, одна з яких працює уже 3-й рік і принесла 9Куо чистими. А тепер розумію, що потрібно було продавати першу СофБорщагу, докладати заначку вартістю другої Соф.Борщаги і купувати у 2016-му МК чи ФТ. Тепер пізно і ціни уже далеко не 16-го року. Натомість, ти зараз у дуже хорошому періоді, якщо вірити Зрадіо  (тьху через ліве плече три рази). Тому маєш шанс вийти на майже піку через переуступку і перекластись у щось хороше для сім"ї наступного року влітку, як варіант. Тому виключно з благих намірів.
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 22:37
А на цій гилке, коли нібудь буде обговорювати сдача в оренду Київської нерухомості
-
ROLF
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 22:50
Якщо він настільки тупой, що не може додати КВЕД у свою групу ФОП, для сдачі в оренду?
-
ROLF
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 23:21
міняємо тему. Свіжий кейс: Соф.Борщага (Мартинова), вчора з"їхав квартирант, прожив 1 рік, квартира по стану на 9 з 10. Сьогодні уже пішли дзвінки і було два перегляди, решта - завтра і т.д. Одна пара дуже прийнятна, але просять почекати до 1 липня (завершується оплачений місяць на квартирі, яку господарі продають з липня). Вартість - 7500/міс + комун. Ваші дії: а - чекати, взявши символічний завдаток, але втративши весь червень, зате поселивши адекватних людей у липні б - протягом тижня - двох робити перегляди і здати, вигравши півціни червня, але не факт, що будуть адекватні орендарі в - закрити і виставити на продаж, поки ремонт і меблі практично нові і свіжі (за три роки квартира відбила мінімум 62 % вартості з ремонтом і меблями, якщо врахувати суму отриманого доходу + реальну різницю купівлі-продажу на моменті по найнижчій ціні м2 в аналогів).
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 23:25
ROLF написав:Якщо він настільки тупой, що не може додати КВЕД у свою групу ФОП, для сдачі в оренду?
Там не КВЕД трема міняти...а переходити з єдиного на першій(або другій)группі- на третю Перші дві групи - фіксовані платежі Третя - 5% від обороту. А якщо є відсоток від обороту,значить зявляються варіанти для податкової щоб заявити що не весь оборот показали... От долярчик і шифрується...хоче і рибку зїсти і на ... не сісти.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 23:26
а - чекати, взявши символічний завдаток, але втративши весь червень, зате поселивши адекватних людей у липні
-
ROLF
-
-
-
-
Профіль
-
-
|