|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:21
Успіх написав: Faceless написав:Ви так пишете
Якщо б мені дали можливість помінятись місцями з Сержиком і поселитись в орендованій трьошці, чи навіть, в чотирьошці, проплаченою на рік наперед, і з котлеткою готівки в 50Кдол. - я б НЕ помінявся!!!!! А залишився б при своїх 53м2 і майбутнім 27м2 смартом!  п.с. Цікаво, чи Флай би свої цоколі махнув на котлетку в 50К? 
хватить заливати байки, сидів би ти на тещиних млинцях до другого пришесця, поки ногами не випхали тебе в 1к яка виглядає як 3к.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:49
zРадио написав: Первый написав:Зайка, що у тебе трапилося? До чого тут цей прогноз? Ми обговорювали конкретну статистику за травень. Я у тебе питав конкретний вплив. А ти як завжди:-) Ну таке. Кажуть електроенергія буде по 3 грн більше 500 кВт. Як думаєш, на скільки хрущі подешевшають? 20-30% чи більше? І саме головне чому?
Нет, мы обсуждали тарифы будущего отопительного сезона, птенчик. И не только электроэнергию, а комплекс услуг ЖКХ. Не прикидывайся шлангом. Что касается влияния коммуналки на стоимость недвижимости - тебе уже даже на валютной ветке объясняли, что она не столько прямая (больше денег из семейного бюджета на ежедневные расходы - меньше накоплений), сколько системная (дорогие импортные энергоносители - повышенная нагрузка на торговый и платежный баланс государства)
Мені тебе жалко. Ти не вмієш визнавати очевидні речі. Обговорювали конкретну статистику зростання тарифів для населення за травень 2021 викладену тобою. Зростання тарифу на е/е на 36 процентів, газ на 160 %…. Я розказав як це може вплинути, а саме 78 грн е/е і 20 грн на газ у Києві. І спитав твоєї думки. Тепло ми обговорили. Там буде 7.4 для населення, не зважаючи на твої прогнозні 15 грн… Вангуй на пздц. Це твоя доля.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:51
flyman написав:байки
Якщо б мені по закінченні школи попались в руки книжки, накшталт Уорена Баффета, Браяна Трейсі, Роберта Кіосаки, і т.п. - то я б ще до женячки заробив би і купив би ДВІ ОДНУХИ!!! Але я тоді(по закінченні школи) думав, що буду, як усі, працювати на заводі і мені буде вистачати грошей на сім'ю і на відпустку щороку! Тобто, я і близько так не думав, як зараз - а про нерухомість, то й до уваги не брав!(не бачив в ній великої цінності)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:54
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:Сприйняття, що таке "достатньо", повірте, з часом змінюється.
Коли цей час настане, то буває так, що вже і нікому ті кімнати займати...- переважно всі розлітаються, як птахи з гнізда)) - хтось женеться/переїзджає - а хтось і закордон виїзджає ..по різному буває...
Ви так пишете, ніби порівнюється "родове помістя" на кілька сот метрів і звичайна однушка.
Не звичайна "однушка"! А перероблена в "двушку"! Для селян: "Євротрьошка"!!!
Востаннє редагувалось Frant в Сер 23 чер, 2021 05:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:57
Успіх написав: Faceless написав:Ви так пишете
Якщо б мені дали можливість помінятись місцями з Сержиком і поселитись в орендованій трьошці, чи навіть, в чотирьошці, проплаченою на рік наперед, і з котлеткою готівки в 50Кдол. - я б НЕ помінявся!!!!! А залишився б при своїх 53м2 і майбутнім 27м2 смартом!  п.с. Цікаво, чи Флай би свої цоколі махнув на котлетку в 50К? 
Там лише один цоколь. Решта - дерев'яні хати в Житомирській області. Всі вони,разом взяті, коштують вдвічі дешевше означеної суми
Востаннє редагувалось Frant в Вів 22 чер, 2021 22:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:00
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:Жодних цоколів! Треба спочатку брати в класній локації ВЕЛИКУ однуху, щоб переробити її в двуху, яка б відчувалась, як трьоха!  А вже з-часом, покращувати житлові умови!(якщо потрібно)
Або не страждати #*%& і брати нормальну двушку. П.С велика 1к - це по вашому яка?
1. Не страждати ### - це коли бабосиків достатньо! А так - то треба трохи постраждати 2. 53м2  - достатньо (якщо грамотно все зробити) на..... та, впринципі, на тривалий час/назавжди, якщо сім'я не вибаглива і їм пох на "правильні/прямокутні" кімнати 
Славетна "однодвушка" - має кімнати неправильної форми??? Трапеції? Ромби? Чи неправильні прямокутники???
-
Frant
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:03
Это однушка, переделанная в двушку, но выглядит как трёшка.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:14
hume написав:Это однушка, переделанная в двушку, но выглядит как трёшка.
Я таких не бачив. 4 вікна в 1к то занадто
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:29
Первый написав: hume написав:Это однушка, переделанная в двушку, но выглядит как трёшка.
Я таких не бачив. 4 вікна в 1к то занадто
В мене в кавалірці два.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 23 чер, 2021 00:19
Успіх написав: flyman написав:байки
Якщо б мені по закінченні школи попались в руки книжки, накшталт Уорена Баффета, Браяна Трейсі, Роберта Кіосаки, і т.п. - то я б ще до женячки заробив би і купив би ДВІ ОДНУХИ!!! Але я тоді(по закінченні школи) думав, що буду, як усі, працювати на заводі і мені буде вистачати грошей на сім'ю і на відпустку щороку! Тобто, я і близько так не думав, як зараз - а про нерухомість, то й до уваги не брав!(не бачив в ній великої цінності)
В каком году ты окончил школу? Были ли у тебя тогда в 17 лет деньги и какие на преумножение капитала в разы? Пы-сы: историю триумфального взлёта Сирожы Курченка в безбородом и прыщавом возрасте читал ещё в Фокусе задолго до его бегства в рашку с Витей Я.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|