Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 220221222223224 ... 1062>
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 20:08

BIGor написав:
  flyman написав:Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.

flyman написав:Інвестувув у 2019 піддашє 14,5м2 на рівні виліз цоколь із ями.
Зараз думаю буде 25ку з ремонтом.

Щось у пана Флаймана рахівниця поламалася.

так дириватив виріс в ціні від стану "повітря котловану" до "заходь та живи"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 21:10

flyman написав:
  BIGor написав:
  flyman написав:Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.

flyman написав:Інвестувув у 2019 піддашє 14,5м2 на рівні виліз цоколь із ями.
Зараз думаю буде 25ку з ремонтом.

Щось у пана Флаймана рахівниця поламалася.

так дириватив виріс в ціні від стану "повітря котловану" до "заходь та живи"

То на рахунок 10 куе за кавалірку майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави - спиз..іли?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 21:39

BIGor написав:То на рахунок 10 куе за кавалірку майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави - спиз..іли?

так, на момент інвестиції в еквіваленті USB було біля $9К7.
каюсь
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 22:15

про інфляцію

change_pm написав:
The next market crash will be worse than 2008, here's how to prepare - Todd Horwitz

Щодо страшної інфляції, яка поїдає збереження.

Короткий бекфлеш (ескурс в історію).

У 2009 знімав у Львові в приватному секторі кімнату за 100у.е.

Знімав потім у Києві кімнату на ПОХу, а далі в Ірпені та Бучі, теж 100у.е. кімната.

Ще трохи знімаву Польщі, там виходило дорожче, десь 120у.е. кімната та 150у.е. кавалірка.

Сумарно витрати "на життя" виходили біля $200 в місяць вна Україні, і біля $250 в Польщі.

Наразі мешкаю "в своєму". Витрати "на себе" біля $125 в місяць.

До речі, кошторис за червень 2021 вийшов 2618 грн. В доларах порахуєте точно самі, а грубо - то менше сотки USD.

А тут лякають інфляцією в довгій переспективі.

Про нерухомість не буду сильно згадувати, як вже писав у 2015 за 1Фонд (8,6куе) куплено цокольна 1к 30+м2 у 2015 на оКРЖН. А у 2019 трохи більше за 1Фонд кавалірка 14,5м2 у прицентраллі КРЖН в пішій доступності до метро та іншого ШРТ (40 хв. на піхоту до центрального ж.д. вокзалу, вважай що майже історичний центр).
У 2009 я про таке навіть і не мріяв, максимум, шукав щось в дальньому оКРЖН (Ворзелі-Немішаєво) і не знаходив прийнятного по ціні-якість.

Ось така інфляція відносно бетонометрів.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 23:36

як тратить гроші мільонерша "принцесса опоголічка"

мені б таку принцесу
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 09:49

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

flyman написав:Про нерухомість не буду сильно згадувати, як вже писав у 2015 за 1Фонд (8,6куе) куплено цокольна 1к 30+м2 у 2015 на оКРЖН. А у 2019 трохи більше за 1Фонд кавалірка 14,5м2 у прицентраллі КРЖН в пішій доступності до метро та іншого ШРТ (40 хв. на піхоту до центрального ж.д. вокзалу, вважай що майже історичний центр).
У 2009 я про таке навіть і не мріяв, максимум, шукав щось в дальньому оКРЖН (Ворзелі-Немішаєво) і не знаходив прийнятного по ціні-якість.

А в 1917 році могли би кавалірку нашару відібрати. Який сенс в цих екскурсах в 2015 рік? Що було те вже загуло, такого в Україні вже не буде. Запамятайте - Україна - дорога для життя країна - тому звідси всі валять.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 10:07

flyman написав:Я все чекаю, коли яка акула бізнесу наважиться взяти мене експертом по DeFi на сікс фігурес заларі у хвунтах Стерлінга, согласєн навіть в охфіс, аби за рік наскирдануть на UK кавалірку в місті не менше обл. центра неньки

Ти це, спочатку ознайомся з податковими ставками на такі зряплати :mrgreen:

імхо, ти не погодишся стіки королеві відстігати ))))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 10:09

flyman написав:
  change_pm написав:
The next market crash will be worse than 2008, here's how to prepare - Todd Horwitz

в тебе якесь раздвоєніє лічності, то пишеш рокета, то вже каменем вниз в наступному пості. Ти опріділись, ти до умних чи красівих.

Я прям розриваюся )))) але я підготувався, і те у мене є, і інше, і ще щось...

Короче готовий до любого сценарію, крім ядронної бомби...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 10:20

flyman написав:Щодо страшної інфляції, яка поїдає збереження.

Сумарно витрати "на життя" виходили біля $200 в місяць вна Україні, і біля $250 в Польщі.

До речі, кошторис за червень 2021 вийшов 2618 грн. В доларах порахуєте точно самі, а грубо - то менше сотки USD.

Флай, не хочу тебе ображати, але твій бомж бюджет можна сказати навіть дефляційни, али піднімись ти на сходику-дві вище в споживанні:

машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу, пійти в ресторан, і т.д. = думаю, ти би офуїв би від інфлецу...

Знімав потім у Києві кімнату на ПОХу, а далі в Ірпені та Бучі, теж 100у.е. кімната.

Ще трохи знімаву Польщі, там виходило дорожче, десь 120у.е. кімната та 150у.е. кавалірка.

Про нерухомість не буду сильно згадувати, як вже писав у 2015 за 1Фонд (8,6куе) куплено цокольна 1к 30+м2 у 2015 на оКРЖН. А у 2019 трохи більше за 1Фонд кавалірка 14,5м2 у прицентраллі КРЖН в пішій доступності до метро та іншого ШРТ (40 хв. на піхоту до центрального ж.д. вокзалу, вважай що майже історичний центр).

Чудовий показник того, що в Україні треба вчасно входити в нерухомість, і вчасно виходити...

Основне, саме погане те, шо ціни в принципі до піку 2007 року на відросли, і навряд чи будуть відростати...

Тобто сенсу купляти нерухомість в оренду чи для себе в Україні = ніякого! 8)
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 10:33

change_pm написав:

Флай, не хочу тебе ображати, але твій бомж бюджет можна сказати навіть дефляційни, али піднімись ти на сходику-дві вище в споживанні:

машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу, пійти в ресторан, і т.д. = думаю, ти би офуїв би від інфлецу...

Чудовий показник того, що в Україні треба вчасно входити в нерухомість, і вчасно виходити...

Основне, саме погане те, шо ціни в принципі до піку 2007 року на відросли, і навряд чи будуть відростати...

Тобто сенсу купляти нерухомість в оренду чи для себе в Україні = ніякого! 8)

дивлячись кому і для чого.
Якщо є віддалена робота, то для себе вже брати в Києві змісту нема.
А от де є зміст, пост короновірус покаже.
Може в ель-Сальвадорі. Або Мексиці чи Панамі, чи хто там ще за біткойн як легал тендер і ще багато яких факторів: низькі податки, непоганий клімат, є житло із вдобствами недороге, і т.д. (В"єтнам, Японія і ще тре подивитися хто обісра-ся, видворяючи іноземців, як розносчиків зарази. Австралія, навпаки, своїх громадян не впускає. Думаю, туди ні ногом, так як це схоже на ксенофобію із загостенням, думаю ти мене поняв, що я хотів сказати в рамках політкоректності; мабуть пора вводити таке поняття як коронофашизм та коронорасизм, а не просто коронобєсіє; в такі країни би не хотілося зовсім їхати; та й в Європі таких повно).

Але ми тут робим офтоп офтопа і вертаємся до основної теми, хоча я хотів би підкреслити що від 2008 р. вна Україні іде дефляція (я про долар), на який теперішня інфляція долара (тимчасова, чи не тимчасова) мало як впливає, так як тренд дефляції долара спостерігатиметься і надалі.

Про інфляцію долара більше тре переживати американцям в США.
В тому ж Сальвадорі він чомусь не інфлював так сильно, хоча він де факто признаний локальною валютою.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 220221222223224 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему